Maakt waar wat wordt beloofd. Duidelijke maandoverzichten en waardevolle tips.

Goede prijskwaliteit verhouding. Prima informatie en waardevolle tips. Heldere maandoverzichten.

mijn ervaring met Budget Energie is positief.

aangezien ik een contract heb uit 2021 ( van voor de oorlog ) heb ik nog gunstige tarieven dus ook niet te klagen.

makkelijk aanpassen van maandbedrag.

Duidelijke info, makkelijke app, makkelijk maandelijks bedrag aan te passen.

Nog geen ervaring

Zie boven

snel, to the point en duidelijk

prettig

Zeer matig dashboard

Ik ben Dashboard van United Consumers gewend. Dat is vele malen inzichtelijker.

Elke maand info

geweldig dat er iedere alle informatie binnenkomt.

Het bevalt me prima bij Budget Energie

Alles wordt duidelijk aangegeven

Weet ik nog niet

Ik moest 15 april de jaarlijkse meterstanden doorgeven, voor de 1e keer. Nu 3 weken verder nog geen afrekening.

Correcte service en afhandeling gemakkelijk inline

Aanpassingen zijn zeer gemakkelijk zelf te regelen en helpfunctie online werkt prima

op zich goede informatie via de site en mail.

waarom wordt er geen vast contract aangeboden. Of heb ik iets gemist?

geen problemen

geen problemen

Alles correct op informatie stroom en gas.

Iedere maand goed overzicht op verbruik.

Komen afspraken na

Al eerder overgestapt naar Budget. Goede ervaring. Overgestapt omdat andere leverancier goedkoper was

Goede levering en een top app

Geen enkel probleem om een goed contract af te sluiten en je wordt goed op de hoogte gehouden van je gebruik energie en ze bieden je de mogelijkheid om einde van het jaar niet voor verrassingen te staan. Fijn!!

Goed overzicht over je verbruik

Duidelijkheid en alles heeft een goed overzicht ,over het verbruik. En een van de goedkoopste energie aan bieders En een goede service.

duidelijke communicatie

duidelijke side

Excellent service en informatie

Altijd op tijd goede informatie

Super in één woord

Heeft geen omschrijving nodig.

Goede informatie voorziening

Tijdens de energie crisis is er een duidelijk en een eerlijk verhaal gecommuniceerd. Ik heb hier veel waardering voor.

Beste prijzen voor energie en mobiel en ook nog eens combikorting. Zowel in binnen en buitenland uitstekend bereik met budgetmobiel.

Duidelijk en eerlijke prijs

Wij hebben al een 4 tal jaren stroom en gas van Budget energie. Altijd netjes over meterstanden en mededelingen geïnformeerd. Voor ons met zonnepanelen, tot nu toe de beste contracten.

ben al enkele jaren klant

ben zeer tevreden over budget energie al enkele jaren klant en dat zeker zo wel blijven

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.