Sinds dit door een fusie van maatschappij zitten wij budget energie en het bevalt tot dusver goed, mobiel ook over gezet, geen klachten

Top!!!

Top!!!

Nooit geen problemen met Bugetenergie

Duidelijkheid

De communicatie van Budget energie is duidelijk en in begrijpelijk Nederlands opgesteld. Dat is tegenwoordig niet altijd vanzelfsprekend maar Budget is een gunstige uitzondering.

prima!

Wij hebben een probleem! Onze wijk gaat verduurzaamd worden. Nu is ons vertelt dat we verplicht naar Eneco moeten!!!!! Wij zijn zeer tevreden met Budget en zijn hier niet blij mee. We zijn bij Eneco weggegaan om verschillende redenen. Hoe nu verder. Met vriendelijke groet Trees van den Bosch

alles goed geregeld

goede informatie , duidelijkheid

Goeie behandeling.

Nummer.1 van Nederland goedkoop dienstverlening is goed van uw budget dankjewel.

Goede keuze in onzekere tijden

Duidelijk overzicht in prijzen

Prima service en overzicht

Wordt overzichtelijk op de hoogte gehouden van mijn verbruik en geadviseerd om te besparen dat alles tegen een concurerend tarief.

Goede leverancier,goede inkijk in verbruik

Heb nog niet zo veel ervaring met Butget Energie maar voorlopig gaat het goed ,krijg elke maand een mail over het gebruik ,ik weet niet als mijn contrakt volgend jaar is afgelopen hoe ik er dan over denk

Duidelijk overzicht

Duidelijk

snel en makkelijk geregeld

Mijn aanvraag voor een nieuw energiecontract bij u was heel makkelijk en rechtstreeks te regelen via internet.

betrouwbare levering, tarief ok, overzichten verbruik informatief

Uiteindelijk is het goed gekomen. Bereikbaarheid telefonisch onder de maat.

Om een telefonisch een afspraak te maken over een door mij gewenste maandelijkse verhoging van het bedrag lukte niet eenvoudig. Jullie moeten meer open staan om kort en zakelijk een klant even vlot te woord te staan. Vraag om het klantnummer en dan moeten jullie de gewenste verhoging of verlaging vlot doorvoeren. Niet zo moeilijk doen door eerst een chatbericht inspreken enz. Voor jullie makkelijk maar voor de klant niet.

Prima leverancier, geen problemen.

….

Prima digitale energie voorziener

Allen vreemd dat ik 2x het verzoek krijg om de meterstanden in te vullen over de maand april 2023 met 2 dagen verschil

Het is een zeer goed bedrijf dat uitstekend service verleend.

Al sinds het begin van mijn contract heeft dit bedrijf nooit verzaakt mij een mail te sturen over de stand van mijn verbruik. Budget Energie is voor mij het beste en goed voor mijn energieverbruik.

heel goede keuze door voor Budget Energie gekozen te hebben

ik vond het best ingewikkeld: keuze maken voor energie-levering en eventueel andere producten, maar ben blij dat ik voor Budget gekozen heb. Andere producten moet ik nog nakijken of die er ook bij zitten en wat het inhoudt: Budget Mobiel, maar wat sim only betekent.

Een goede maatschappij om bij te zijn.

Goede tarieven, voorlichting en dienst erlening.

Prima, duidelijke informatie.

Maandelijks overzicht gebruik

Heel overzichtelijk en begrijpelijk

Tevreden

Prima informatie over het energiegebruik via de app. Telefonische bereikbaarheid voor verbetering vatbaar.

Overzichtelijke en informatieve app en goede prijsstelling

Alles wat je wil weten snel te vinden in de app.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.