Tevreden !!

gewoon een goede leverancier van Energie

Duidelijkheid

Alle vragen die ik heb worden opgelost. Geeft veel duidelijkheid.

prima opvolging

Ze doen wat ze beloven

top

top

Helder en duidelijk!

Scherpe tarieven

Elke maand duidelijk overzicht over je gebruik.

Goede prijs

Nooit geen probleem

Ik ben al jaren bij jullie en ben erg tevreden.

Gunstige prijzen

Ik ben al jaren klant bij Budget Energie. Desondanks heb ik weinig contact gehad met de klantenservice, dit omdat daar geen reden voor was. De website is prima en het aanpassen van het voorschotbedrag gaat makkelijk. Het meest belangrijk voor mij is het tarief voor elektriciteit, deze is altijd zeer concurrerend. Aardgas heb ik niet (woon in het buitengebied) en heb al jaren een warmtepomp, vandaar het tarief voor elektra heel belangrijk is. Lang geleden zat ik bij atoomstroom, deze organisatie ging uiteindelijk op in Budget Energie. Daarna heb ik natuurlijk nog regelmatig gekeken of overstappen financieel gunstiger was, maar nee, dit was tot op heden niet meer het geval. Mijn 5 jarig contract (waar ik ontzetten blij mee was destijds te hebben afgesloten) loopt volgende jaar in maart af, ik hoop dat Budget Energie mij dan weer een gunstig aanbod kan doen toekomen.

Goed en duidelijk e mails,

Mijn ervaring met Budget energie is goed en is duidelijk wat er wordt uitgelegd, je kunt zelf ook goed wat regelen, geen moeilijke app,

Mijn ervaringen zijn goed

Top geregeld

Goede communicatie en duidelijk uitgelegd door souad hoe dat zit met de prijsopbouw. Daarom mijn contract weer verlengd

Betrouwbare levering

Dagelijkse inzicht, gewoon goed

Goed aanbod gekregen

Efficient geregeld, duidelijke voorwaarden en afspraken

Via vergelijkingssite gecontracteerd boden ze voor mij de beste optie. Correspondentie verloopt erg efficiënt, snel en duidelijk. Verheug me om hier een jaar van te genieten

goed advies met resultaat.

Duidelijk advies en afspraken waar je geen omkijken meer aan hebt.

Denken meestal goed mee.

attent en goede verwerking van de vragen

Klasse!

Lekker snel en duidelijk.

Ik heb eigenlijk niet meer te schrijven dan het woord 'perfect'. Betrouwbare levering, maandelijkse duidelijke overzichten en relativ normale kostensituatie. Dus perfect!

Duidelijkheid

Goede en duidelijke communicatie

Als ik wat wil weten dan is de communicatie en zeker Mijn Budget goed overzichtelijk.

Nooit problemen

Altijd goedkoop

Fijn facturen overzicht

Schande

Ik probeer als ondernemer het hoofd boven water te houden in deze moeilijke tijd. Bij mijn werkzaamheden ben ik afhankelijk van het weer. Daarom zijn de wintermaanden niet makkelijk. Ik heb een betalingsregeling getroffen met Budget Energie voor de jaarrekening. Ik moest wat extra betalen. Nu is in december 1 termijn, en tevens laatste termijn, van de betalingsregeling niet afgeschreven. Dat is mij ontschoten aangezien het automatisch gaat. De normale afschrijvingen van mijn voorschot zijn allemaal tot op de dag van vandaag keurig betaald. Afgelopen vrijdag 26 april kreeg ik uit het niets een e-mail dat ik zou worden afgesloten van stroom en gas omdat een termijn in december niet betaald zou zijn. En die afsluiting vond de 30e plaats. Contact gezocht per telefoon dat dit per ongeluk mis is gegaan maar er was niets meer mogelijk. Ze zouden e-mails gestuurd hebben en appjes etc. De brief met afsluiting komt wel aan maar herinneringen niet gezien. Ik heb mijn e-mail nagekeken en kan geen herinneringen vinden en heb hierover ook geen telefoon gehad. Ik ben nog bij de gemeente geweest of die nog wat konden doen. Die hebben ook nog met jullie gebeld maar niets was mogelijk. En dan zijn jullie genomineerd voor de klantvriendelijkste energieleverancier. Heel bijzonder.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.