Mooie kwaliteit en goede pasvorm

Ik heb een spijkerbroek en later een bomberjack gekocht. Beiden van goede kwaliteit en mooie pasvorm. Levering heel snel en het was speciaal mooi ingepakt. Tot nu toe heel tevreden.

Heerlijk rokje, overtrof verwachtingen

De kwaliteit van het korte blauwe rokje is echt top. Het rokje voegt waar het moet en is uitstekend in elkaar gezet; het blijft goed en netjes zitten. Zowel bij staan lopen als zitten. Heb er al meerdere complimenten over gekregen.

Snel geleverd, mooi vest

Goede prijs/kwaliteit verhouding en mooi vestje. Snel geleverd.

Mooie kwaliteit

Ik heb truitjes van merino wol gekocht een voor de zomer en twee voor de winter. Mooie pasvorm, goede kwaliteit en ziet er elegant uit. Vlekjes kun je vaak makkelijk met een doekje verwijderen en Daan hoef je het alleen nog maar even te luchten en je kunt het weer aan. Meteen lekker milieu vriendelijk. Blij dat ik deze shop gevonden heb.

Slechte service, niet klantgericht

Traag in beantwoording van e-mails over bestelling, niet zoekende naar een oplossing. Komen belofte van teksten op website niet na. Ook producten wijken af van omschrijving.

Fijne kleding!

Eerste keer iets besteld, vestje jeansblauw met polokraag. Altijd lastig om de maat te bepalen online. Zit tussen een M en L in, heb voor M gekozen. Laat de onderste knopen open, dat staat en zit lekkerder. In de schouders ruim genoeg. Ben gek op merinowol, hoop dat er een vestje komt met V hals en kraag in de kleur mistgroen. Hoop dat er mooie ,frisse voorjaarskleuren komen, ik houd de site in de gaten. Prima levering, aanrader!

Heel degelijk materiaal

Mooie collectie en degelijk materiaal. In een mooi pakketje met persoonlijke boodschap op een kaartje. Jammer dat er tijdens de solden geen kortingen worden gegeven.

Heerlijke kleding!

Voorzichtig had ik 1 broek en 1 trui besteld op de website van Plein Publique. Dat was een kadootje! De omschrijving en foto's op de website zijn kloppend als een bus! Maatvoering precies zoals omschreven dus de broek en trui zaten perfect! I love de merinowollen trui. Zo heerlijk zacht en mooi. Als ik deze set kleding aan heb voel ik me sjiek, een vrouw van de wereld en sophisticated. Precies hoe ik me wil voelen. Een paar weken later heb ik nog 2 sets kleding besteld! En het zat weer als gegoten. Ik ben blij dat ik Plein Publique heb ontdekt.

mooie kleding goede kwaliteit

zie hierboven

Eindelijk weer een nederlands kledingmerk

Stijlvolle kleding maar ook zeker sportief te dragen. Kwaliteit is goed en you get what you see. Het bevalt me heel goed. En ik ben zo blij met dit nederlands merk. I love it!!

Mooie kleding van goede kwaliteit

Zowel de trui als de broek die ik heb gekocht voldeden aan de verwachtingen. Het is van goede kwaliteit en mooi.

heel goed

Prachtige broek, maat klopt, goede kwaliteit jeansstof, vlotte levering, ik ben fan ;-))

Fijne kleding

Reactie op een vraag was snel en kwam vriendelijk over.

Helemaal perfect

Mijn ervaring met Plein Publique was aangenaam, ofschoon mijn aankoop van een vest niet succesvol was. Bij tussentijdse vragen kreeg ik per omgaande van Lonneke een mailtje terug, ondanks het weekend. De terugbetaling werd ook heel snel afgehandeld. Kortom ik hoop dat ik een volgende keer wel succesvol kan zijn. Met vriendelijke groet, Margot Hummelink

Fantastisch mooi vest

Vest in hele mooie kleuren, heb al veel complimenten ontvangen. Het vest is heerlijk zacht.

Gewoon geweldig

Snelle service . Goede kwaliteit en zeer mooi . Vandaag besteld morgen in huis .Klopt precies. Zal zeker meerdere bestellingen bij jullie. Zeeeer tevreden.

Prachtig en duurzaam

Inmiddels meerdere truien, shirtjes en een blouse-vestje gekocht bij Plein Publique. Hele mooie items en ze blijven mooi! Goed dat wordt aangegeven hoe de merinowol verzorgd moet worden. Wassen hoeft praktisch niet, even stomen of uithangen volstaat. Eén keer kwam een truitje na een wolwasprogramma per ongeluk in de droger, toen was het een baby maatje geworden ;)

Kwaliteit voor een goede prijs

Tijdloos en vrouwelijk design, goede kwaliteit en snel en goed geleverd.

Mijn vriendin was er super blij mee

Normaal gesproken koop ik nooit een kledingstuk voor mijn vriendin, maar hiervan wist ik zeker dat ze het heerlijk zou vinden. En gelukt! Intussen heeft ze wel alweer drie nieuwe truien erbij besteld, dat is dan weer mijn fout. Maar met een beetje girlmath kan dat wel uit!

Heel tevreden over mijn bestelling bij Plein Publique

Onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst bij Plein Publique. Super tevreden over de snelle verzending, communicatie, kwaliteit van het item en de pasvorm. Mooie video’s en foto’s op de website, heel fijn!

Geweldig!

Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit van de kledij die ik bestelde. Ook over de uitstekende klantenservice! Het pakket zou afgeleverd moeten zijn geweest maar ik had het helaas niet ontvangen! Daar werd onmiddellijk actie voor ondernomen. Mijn bestelling kreeg ik opnieuw toegezonden.

Prachtig!

Na maanden twijfelen toch dat mooie vest besteld.. en ik heb spijt dat ik het niet eerder besteld heb. Het is werkelijk prachtig; ontzettend mooi van kleur en kwaliteit. Mooi verpakt en snel in huis. De kleding is qua prijs wat aan de hoge kant, maar het is iedere euro waard. Top!

Mooie kleding, prima service

Ik koop al jaren kleding bij Plein Publique: mooie, duurzame kleding bij een bedrijf met een goede service.

Kwalitatieve kleding met fijne service

Mooie merino wollen shirts gekocht van zeer goede kwaliteit. Ik was niet bekend met Merino wol dus de fijne tips in de mail en blog op de site waren heel welkom. Daarnaast een snelle levering, dus ik ben blij met mijn aankopen.

Mooie trui

Prachtige kwaliteit trui ontvangen, is wel vrij dun, met extra shirt eronder is het goed te doen, maat is goed, ik ben er heel blij mee

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.