Mooie Merino-wollen outfits en leuke vormgeving

De truien en vesten van Merino wol van Plein Publique vind ik heel mooi qua kwaliteit en ook de modellen zijn bijzonder elegant en vernieuwend.

prachtige kwaliteitskleding

Ik ben weer een Plein Publique item rijker; het merino bomber jasje is nu al mijn favoriete winter kledingstuk :) Cool model, zit zalig en van prachtige merino wol die super zacht aanvoelt. Dit is niet mijn eerste en ook zeker niet mijn laatste Plein Publique item!!

Ik heb prettige ervaringen met het bedrijf. Ze beloven wat ze doen. Snel geld terug na een retourzending. Mooie kleding!

Vriendelijk, kwaliteit en service.

De kleding is goed van kwaliteit, van pasvorm en leuk van model/snit. Plus de bestelling is zeer snel geleverd. Kortom zeer tevreden.

Hele mooie kwaliteit en goede pasvorm

Ik heb inmiddels meerdere items van plein publique in de kast hangen. Allemaal mooi, hoogwaardige kwaliteit. De merinowollen truien zijn heerlijk warm en blijven mooi en ik draag ze veel. Ik heb ook een blouse, tops en een jurk in de kast hangen, ook hier weer mooie kwaliteit en een goede pasvorm. Ik krijg bijna altijd complimenten op mijn kleding als ik plein publique draag. Heel tevreden dus!

Mooie kwaliteit , veel draagcomfort!

Fijne webshop met mooie foto,s , goede pasvorm en kwaliteit en snel in huis ! Een aanrader , hier ga ik meer bij bestellen !

Prachtige kleding en geweldige service

Ik ben heel blij met de fantastische kleding: kwaliteit en stijlvol!

fantastische producten en super fijne service

Ik bestel al jaren bij Plein Publique. Vroeger was de naam Breizh. In mijn kledingkast wordt vaak opgeruimd, vernieuwd en verkocht. De kleding van Plein Publique blijf ik dragen! Zo mooie kwaliteit qua ontwerp, perfecte pasvorm en zeer fijn materiaal. Kan dit iedereen aanbevelen.

Mooie kwaliteit, frans stijltje

De basics met iets meer luxe die je altijd al zocht. Vrouwelijk, mooie kwaliteit. De kleuren zijn stijlvol en de afwerking ook. Je suis très content de mon achat!

Geweldig goede, eigentijdse, draagbare en betaalbare kleding !

Mijn eerst gekochte zwarte broek van Plein Publique, zat fantastisch . De stof is mooi en na het wassen van deze broek bleef de broek nog steeds in perfecte staat. Direct dezelfde broek nog in twee andere kleuren gekocht. Bij de wijnrode broek, wilde ik nog een bijpassende rode trui hebben. Telefonisch heeft Nicole mij uiterst vriendelijk geholpen met een bijpassende trui.

Fijne truien / vesten !

Goede kwaliteit en tijdloos. Niet te dik of te warm, maar wel lekker behaaglijk. Heel blij mee ! En heel snel geleverd.

Een heerlijk vest gekocht in een prachtige miste green kleur.

Ik zag plein public op instagram voorbij komen en nieuwsgierig als ik ben toch even een kijkje genomen( kende ze nog niet). Meteen verkocht! Een vest om in te wonen. Kleine noot... ik kon helaas geen geschikte top in de zelfde misty kleur vinden. Maar met een wit bloesje ook erg leuk. Ik kom zeker terug.

Mijn nieuwe lievelingstrui

Fijne ervaring; van bestellen tot aantrekken! Tot een volgende bestelling ;-)

Goede prijs/kwaliteit!

Blij met de mooie les Salles trui, mooie kleuren en kwaliteit. Ook de flaired jeans in blauw en grijs in bezit in maat 36. Enig aandachtspunt is dat er maat verschil zit in de verschillende jeans kleuren.

Zeer adequate reactie op een fout van mij

Had iets besteld, toen nog iets en zag dat dat betekende dat ik extra verzendkosten had. Even een mail, en het werd 1 pakket, zonder verzendkosten. Zeer snelle, adequate reactie. Super.

Blij met aankoop

De travel blouse en de merinowol vesten staan mooi, goede pasvorm en kwaliteit. Mooie knoopjes. Wacht op, hoop, dat de travel cherise blouse in de ecru-wit kleur komt.

Ik ben fan!

Recent heb ik Plein Publique ontdekt toen ik op zoek was naar kleding van merinowol. Het kost natuurlijk wat, maar wat een mooie producten en wat een fijne, supersnelle service! Er staat duidelijke informatie bij de producten en duidelijke foto's. Let wel goed op de maten: bij de merinowollen truitjes die ik heb gekocht, stond dat ze normaal op maat vallen, maar ik vind ze wat kleiner vallen (maar ik hou zelf niet van te kort/strak). Maar dat had ik al gezien aan de handige maattabel die erbij stond (en heb dus een maat groter gekocht). Verder top dus!

Super mooie kleding

Ik ben erg tevreden over dit merk, mooie kleding en snelle verzending!

Mijn favoriete webshop!

Sinds ruim een jaar mijn favoriete webshop. Ik heb intussen denk ik alle merino truien in alle kleuren en de flared jeans zijn fantastisch. De kleding is heel mooi, heerlijk materiaal en in veel kleuren verkrijgbaar. De verzending is snel en de verpakking om je vingers bij af te likken, nét dat beetje extra, nét dat beetje chiquer. Regelmatig komen er nieuwe producten dus ik ga maar een extra kast kopen ;) Mocht het toch niet perfect zijn is de service ook nog eens heel fijn en meedenkend. 10/10!

Jurken, blouses en truien van goede kwaliteit

Ik heb meerdere producten al gekocht van Plein Publique en over allen ben ik erg tevreden. De kleuren zijn mooi, ook na het wassen. Stoffen zijn zeer prettig om te dragen. Tot nu toe ben ik erg tevreden met de producten die ik heb gekocht bij Plein Publique.

Goede internetwinkel met mooie kleding

Heb 2 merino truien gekocht en ben erg blij. Maat is goed en valt mooi, en kriebelt niet. Ook snelle bezorging! Top!

Fijne truitjes, mooie kwaliteit.

Veel plezier van mijn merino truitjes, al vallen ze voor mij (1.80) net niet lang genoeg. Ik had al een maatje groter gekozen. Gelukkig hoef ik ze niet te wassen dus geen krimp:-)

Mooie kleding, kwaliteit en snelle service

Trui besteld. Hele mooie kwaliteit tegen acceptabele prijs. Snelle levering. Wil graag andere kleuren bestellen. Alleen jammer dat het lang duurt voor bepaalde kleuren weer op voorraad zijn.

Prachtige truitjes van merino

Mijn nieuwe favoriete truitjes. Erg mooie pasvorm en leuke modellen. In diverse kleuren. Blijvertje in mijn kast. En je krijgt ook nog was-, of beter gezegd non wasadvies.

Echt alles is mooi, blijft mooi en past perfect

Wat een heerlijk merk dit. Ik heb inmiddels 3 maal een bestelling van meerdere artikelen gedaan; niks terug hoeven sturen omdat het stuk voor stuk goed zit en van mooie kwaliteit is. Echt waarvoor je geld!

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.