Hele fijne ervaring

Ik ben dol op de truien, ze blijven prachtig en zitten heerlijk. Er was iets misgegaan maar dat kan altijd gebeuren, het werd echt perfect opgelost.

Super broek!

Prachtige paarse broek ‘la poisy’ gekocht, zit als gegoten en hele mooie kwaliteit stof. Kan een beetje chic of stoer, heel divers dus. Een aanrader

Bijzonder goede service en prachtige producten!

Na een aantal keer getwijfeld te hebben en plein publique op insta te volgen, toch mijn eerste bestelling geplaatst. Een broek en twee truien. Door een fout van mezelf contact opgenomen met plein publique… wat is dat boven verwachting goed opgelost!! Dus alleen voor de service al een 10. En toen kwam mijn bestelling! Echt een cadeautje! Prachtige truien, niks overdreven op de site hoe mooi de kwaliteit is, en ook de broek die ik ben besteld! Aan mij hebben ze er een nieuwe vaste klant bij!!!!

Kwaliteit

Goeie en snelle service (ik wilde iets omruilen en het nieuwe product was al binnen voordat ik de oude op had kunnen sturen). En mooooie producten. Als je van kwaliteit houdt is plein publique een aanrader!

Gewoon geweldig!

Fijne materialen, prachtige kleuren, mooie pasvormen. Daarnaast ook nog eens snelle en vriendelijke service. Enig minpunt: ik ben bang voor een verslaving ;)

Mijn ervaring met deze winkel is heel goed. Leuke kleding, prima bestelproces en zeer servicegerichte klantenservice. Het enige minpuntje is dat ik nog nooit een sale heb gezien; dat wil ik nog eens meemaken!

Lievelingstrui

Toen ik de trui ontving trok ik ´m snel aan. Maar ik vond ´m in eerste instantie wat simpel. Ik dacht dat ik de trui sowieso moest gaan combineren met sieraden, terwijl ik daar zelf niet zo van ben. Toen ik de trui weer eens aantrok op een nette donkere spijkerbroek had ik een hele mooie, klassieke, vrouwelijke look. Ik besefte dat deze look geen sierraden nodig had. Inmiddels heb ik de trui al vaak gedragen. Wat mij opvalt is dat de trui de temperatuur goed reguleert en dat ik het niet te warm of te koud heb. Ook krijg ik complementen over de luxe uitstraling van het materiaal.

Levering snel, maar de broek ben ik niet zo blij mee

Heb al vaker besteld bij Plein Publique. De verpakking is altijd leuk en netjes en de levering snel. Had 2 maten besteld, retourneren en geld terug voor de verkeerde maat was ook prima geregeld. De broek die ik deze keer besteld had ( la poisy ) ben ik minder tevreden over. Bij de eerste keer wassen (fijne was programma) lag de zoom eruit. En de broek krijgt er snel “knieën “. Ik zou deze niet aanraden. Aanbevelen dus op “ja” qua webshop en de trui die ik eerder besteld heb.

Mooie kwaliteit trui, uitstekende service

Snelle service, mooie trui

Echte service en kwaliteit

Aangetrokken door de mooie reclames ben ik overstag gegaan en bestelde de coltrui Les Salles Royalblue. Ik hoefde niet lang te wachten of een mooie doos werd bezorgd. Heel mooi en zorgvuldig ingepakt en met een dankjewel briefje in de doos. De stof is heel erg mooi van kwaliteit en je voelt aan alles dat de makers willen dat je er blij van wordt en er lang plezier van hebt. Er zit een fijne was instructie bij. De maat die ik had gekozen was te groot en met de QR code in de doos werd het mij makkelijk gemaakt om de trui te ruilen. Zo gezegd zo gedaan en binnen enkele dagen had ik alsnog mijn passende trui in huis. De kleur is prachtig, ik heb al vele complimenten mogen ontvangen en de kwaliteit is ongelooflijk goed. Ik ben er heel erg blij mee en overweeg zeker om vaker te bestellen!

Mooi, elegant truitje

Mooie kleuren ook. En dan ook nog wastips via de mail. Goede service

Mooi, tijdloos en duurzaam.

Fijne items van onder andere 100% merino. Snelle levering, duidelijkheid omtrent maatvoering . Ik heb nog nooit iets terug hoeven sturen. Paste altijd en voldeed door de duidelijke omschrijving aan de verwachting.

Heerlijke truitjes

Ik heb al een paar keer Merino truitjes besteld bij Plein Publique. De kwaliteit is top, ik houd van de modellen en de service is perfect. Kortom, erg tevreden!

Ik ben heel blij met de pantalon die ik bij Plein Publique bestelde. Hij werd snel en netjes geleverd. Met zorg verpakt ook. De collectie is prachtig dus ik kom afsloot vaker terug op de webshop.

Mooie kwaliteit

Ik was heel benieuwd naar de pullover en vest maar ze zijn van goeie kwaliteit, mijn pullover al gewassen op fijne was en is mooi gebleven

Persoonlijke toppers!

de kleur was anders dan verwacht - had een andere kleur al de volgende dag in huis mooie kwaliteit - met zelfs nog een wasvoorschrift er via de mail achteraan - hier kom ik zeker terug!

Het vestje paste helaas niet goed. Het geld stond heel snel weer op de rekening. Ook de bezorging ging heel snel.

Klantvriendelijk en zeer persoonlijk

Zelden krijg je als klant nog echt het gevoel klant te zijn. Het is jullie echt gelukt een extreem blije klant te maken, alleen omdat er antwoord gegeven wordt op vragen. Maar er bij een lastige situatie ook meteen pasklare oplossing geboden wordt. Als laatste: top kwaliteit merino trui, kriebelt niet, hele mooie pasvorm en origineel qua ontwerp. Je voelt je echt meer waard hierdoor als klant en als truitjes dragen vrouw. Dankjewel!

Heel goed.

Natuurlijk en mooie kleding. Ik ben fan van de marinowol. Ik heb 1 per ongeluk verkeerde maat gekocht, en kreeg makkelijk de volgende dag de juiste maat. Ik ben blij met mijn aankoop

Prachtig!

Heb enkele weken geleden een eerste bestelling geplaatst en kan niks anders dan lof uitspreken. Het pakketje werd super snel geleverd in een prachtige verpakking. Dat was al een prima indruk en werd nog blijer toen ik het truitje zag. Mooie kwaliteit, prachtige kleur, precies zoals ik in gedachten had. Dank je wel. Jullie hebben weer een tevreden client erbij. Succes!!

Geweldige producten. snel met reageren

Ik heb nu elk seizoen wel een item gekocht van merinowol..echter nu 3 producten! Het zijn voor mij ideale truitjes (kort en lange mouw) omdat ik het best snel warm heb. Producten blijven mooi, uithangen en echt zo min mogelijk wassen!! I love merino producten van PP!!

Super tevreden

Mooie collectie, goede kwaliteit van de kleding en snelle levering!

Schitterende truien

inmiddels zeker 10 truien/shirts in bezit ,zitten heerlijk . Maar hoe voorzichtig ik er ook mee ben ,toch bij 3 truien al gaatjes erin. 100% merinowol is zeer gevoelig voor gaatjes . De truien van 70 % merinowol en 30 % katoen gaan langer mee is mijn ervaring. Verder vind ik de ontwerpen heel mooi door de eenvoud maar toch leuke details bij alle truien.

Prima kwaliteit en perfect bezorgd

Prima kwaliteit en perfect bezorgd

Prachtige trui, eindelijk stijlvol warm in de winter

Kleur komt overeen met de foto

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.