Top kleding

Alles ziet er uit, zoals op de foto's Kwaliteit is goed. Alleen zou ik als tip geven aan Plein Publique jurken te verkopen zonder achternaad, vooral bij de mooie kwetsbaare stoffen. Ik kreeg wel gelijk een nieuwe opgestuurd, ze zijn echt heel flexibel, ik ben erg tevreden met de spullen die ik heb besteld. Ik kom zeker terug

mooi en tijdloos!

Ik heb in de loop der jaren al heel wat bij Plein Publque gekocht. Truien, blouses, tops. Ik ben heel enthousiast over de kwaliteit van de ontwerpen. Ik draag ze met veel plezier het hele jaar door. Chapeau!!!

Mooie collectie meestal van goede kwaliteit

Al veel gekocht bij Plein Publique. Tot nu toe steeds tevreden over service en kwaliteit. Echter laatst bestelde bloes La Sezanne heeft een duidelijk mindere kwaliteit. Knoopjes laten allemaal heel snel los en de afwerking is duidelijk minder dan ik gewend ben. Jammer van dit mooie item.

Fantastisch materiaal en mooie pasvorm

Ik blijf ze kopen! Alleen de zandkleur valt wat paarsig uit.

Super-de-luxe

IK had PP al ontdekt bij een online winkel met meerdere merken. Toen daar de groene La Femme niet meer in mijn maat was ging ik verder online zoeken en kwam ik hier. Ik mag wel zeggen dat ik een beetje verslaafd ben aan de merinowollen stukken, maar ook aan de pasvorm. Ik heb dan ook bijna alle modellen in enkele kleuren. Want er is er altijd wel 1 die past bij wat ik wil dragen. Verder houd ik (als herfsttype) van warme kleuren en daarmee kom ik altijd uit bij PP.

Mooie kwaliteit, servicegericht , mooi product

Verschillende shirt besteld, superblij mee. Mooie stoffen en fijn draagbaar voor iedere gelegenheid.

Geweldig wat een prachtige mooie kleding

Voor het eerst kleding ontvangen, wat een mooie kwaliteit. En het zit heerlijk ook voor mij met een maatje meer.

stijlvol

Mooie kleding die gelukkig niet op elke hoek van de straat te vinden is. Blij met de hele snelle levering en items die eruit zien zoals je verwacht vanuit de site. Maar. Toch klopt het waslabel niet helemaal en is mijn truitje een ernstige maat gekrompen.. Heel erg jammer, van alles geprobeerd om te herstellen maar blijft net een tikkeltje te klein..

Prachtige kleding!

Snelle verzending, mooi ingepakt en prachtige kleding, ook de wasmiddel speciaal voor merinowol is een aanrader! De kleding draagt heerlijk luchtig en zit ontzettend fijn.

Het is gewoon allemaal prachtig!

Fijn dat het nu ook naar Spanje opgestuurd kan worden, zo haal ik thuis gemakkelijk in huis.

Iconic

Plein Publique is sinds een jaar mijn nieuwe fav webwinkel. De kleding van Plein Publique is echt Iconic, wat mij betreft: - de kleding van merinowol voelt heerlijk en blijft mooi. - de diverse kleuren die de uitvoeringen van een bepaald model worden gebruikt, zijn net anders dan gebruikelijk en spreken daardoor erg aan. La Femme en La Coeur heb ik in allerlei kleuren gekocht en zijn door het model en de mooie kleuren fijn toepasbaar in allerlei kledingcombinaties. - het team van Plein Publique is klantgericht; wat ik zeer waardeer. Onlangs ging er op de tweede dag van het weekend iets mis in het systeem van Returnista, wat ik per email meldde, waarop er -zelfs in het weekend!- heel snel actie en hulp kwam vanuit het team van Plein Publique. Ook terugbetalingen en/of antwoorden op vragen, worden vlot en met persoonlijke aandacht opgepakt. Dat geeft me het gevoel dat het team van Plein Publique betrokken is bij hun klanten; bijna alsof ze me kennen vanuit mijn zeer regelmatige bezoekjes aan hun winkel. Dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel. -Plein Publique is wat mij betreft echt een unieke aanwinst onder de webshops. Ik ben heel blij met het fijne aanbod en de inzet van het betrokken team. Bedankt Plein Publique, voor al jullie leuks! Lieve groet, Linda

Mooie items en goede kwaliteit

Twee jurken gekocht van plein publique. Kende het merk nog niet maar blij verrast door de kwaliteit en snit..

Ik ben er blij mee!

Mooie en prettig zittende kleding van goede kwaliteit, snel bezorgd

Goede levering, mooie kwaliteit

Levering was vlot, kwaliteit is mooi, alleen de maatvoering klopt niet helemaal. Trui (bretonse streep) valt kleiner in medium dan blouse. Mouwen blouse véél te lang. Trui medium = 38 (en zeker niet ruimer) Blouse medium = 40

fijn merk!

Fijn merk met prachtige producten en fijne kwaliteit. en mooi bedrijf met goede klantenservice, makkelijk bereikbaar en kwalitatief top

De klantenservice is al net zo uitstekend en fijn als de mooie kleding

De webshop is enorm gebruiksvriendelijk, kleding komt altijd al de volgende dag aan en retourneren gaat enorm makkelijk. En daarbij passen de kleren me altijd als gegoten, blijven ze lang mooi en is hun merino wol het allerzachtste stofje dat ik ooit heb gedragen.

Geweldige producten

Zachte stoffen goede kwaliteit. Snelle levering. Helaas de basics top niet in het wit verkrijgbaar die met kant. Verder top bedrijf

Ik ben fan!

Prachtig vestje, de kleur in het echt nog mooier dan op de foto. Snel geleverd.En ik heb de merinowol inderdaad nog niet hoeven wassen.

Bezielde modemakers

Ik ben al jaren klant van Plein Publique. Mijn kast ligt ondertussen behoorlijk vol met de leuke en kwaliteitsvolle truitjes, T-shirts, en diets meer. En, ik word nog steeds instant happy van de pakjes en bijhorende communicatie. Een ware aanrader!

Alles is prima in orde

Mooi kwaliteit, zorgvuldig verpakt, snel geleverd. Wat wil je nog meer ;)

Super mooie kleding

Ondertussen heb ik al 2 prachtige vestjes in mijn bezit van Plein Publique. Supersnelle levering en prachtige kwaliteit kleding. Ook als je iets niet mooi vindt is het zo teruggestuurd en krijg je je geld heel snel weer op je rekening. Fijn! Hele prettige en joviale (maar correcte) klantenservice. I ❤️ it.

Geweldige spullen tegen een prima prijs

Prachtig vestje gekocht. Eindelijk eens weer een mooi getailleerd vestje wat niet te breed uitvalt of slobbert, maar qua maat goed past. Goede prijs ( wol die niet kriebelt!) en mooie kwaliteit en details. Levering was snel, alles netjes ingepakt.

Mooi design

Het design van de top is erg mooi en het rode detail maakt het speelser. De schuine rand gaatjes (sorry naam kwijt!) maakt het ook meer "af". Waar ik minder tevreden over ben is de kwaliteit van de stof - deze is weliswaar erg zacht en draagt super fijn, maar loopt ook snel uit (bijv bij ellebogen) en oogt daardoor niet zo luxe als ik had gehoopt. Ook is het een materiaal wat snel grijzig oogt al is de trui brandschoon.

Mooi, kwaliteit en betaalbaar

Ik heb inmiddels 4 truitjes van Pein Publique en het zijn werkelijk 'favourites' . De merinowollen zijn helemaal geweldig. Ik vind de kwaliteit heel goed en de looks klassiek met een twist. De prijs is passend bij deze kwaliteit.

Kwaliteit

Heel fijn truitje. Prachtig model en goede kwaliteit

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.