Mooie kleding, snelle service

Super fijne truitjes gekocht, snelle levering en fijn contact bij ruilen. De ene maat valt iets kleiner dan de andere, maar dan is het ruilen heel simpel en snel.

Mooie trui, heerlijk materiaal

Mooie trui van heerlijk materiaal en handig met pluisjes kam

mooie kwaliteit kleding. Klopt wat op de site staat. leuke nieuwsbrief. En soms goede acties

Blij!

Prachtige kleding! Comfort en pasvorm echt een 10 waard. En dan ook nog een lekkere snelle levering en leuke nieuwsbrieven met de voeten op de grond teksten. Er zullen zeker nog meer bestellingen volgen.

Hele mooie en fijne kleding van echt materiaal.

Super mooie trui

Ik had een zandkleurige hoody van merinowol besteld. Ik ben er zo blij mee! De eerste dag dat ik hem droeg, kreeg ik van iedereen complimenten. Je ziet gewoon dat het super kwaliteit is en hij valt op in z´n eenvoud. Ik ben fan! Vorig jaar heb ik zomer kleding besteld, dit was ook top. Ga deze winter nog meer bestellen.

Top webshop!

Snelle levering en mooie kwaliteit kleding die goed op maat valt. Foto’s en beschrijving op de website komen overeen met het product. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijke trui

Snelle levering en zeer kwalitatieve trui uit mijn favoriete materiaal.

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis. De trui (La Coeur) is prachtig: model valt mooi en goeie kwaliteit.

Heerlijke trui, super kwaliteit

Mooi materiaal, draagt heerlijk. Zeker nog een aankoop waard!

Mooie trui en goede service

De trui is erg mooi. Goede kwaliteit en draagt heerlijk. Ik heb contact gehad met de webwinkel zelf en de service was prima.

Mooie en kwalitatief goede kleding

Snelle levering en leuke designs!

Prima. Mooi op tijd en een fijne trui.

De ervaring is goed. Ben blij met de trui.

Prachtige kleding .. goede service , onwijs mooi ingepakt ! Kortom een aanrader !

Eerste ervaring. Complimenten! Goede service.

Goede service, mooie truitjes!

Nu al een paar keer truitjes besteld bij PP. Snelle levering, goede service en de truitjes waren heel netjes verpakt in een keurige kartonnen doos. Wat vooral zo leuk is dat ik er onlangs niet alleen een gratis pluisjes kam bij kreeg (en wastips per e-mail), maar ook een mooie brede riem. De actie van die gratis riem zou pas dagen na mijn bestelling ingaan, maar PP was zo attent mij daar toch alvast van mee te laten genieten. Hoe leuk en attent is dat?!

Toujours Raison!

Heel leuk T-shirt van mooie kwaliteit! Meer van dit!

een heel fijn bedrijf met mooie producten

Afgelopen maanden een aantal truien besteld. Worden snel en netjes geleverd. Heb je een vraag, dan krijg je snel een persoonlijk antwoord. Als je iets retourneert, wordt dat ook heel snel verwerkt. Al met al een fijn bedrijf waar ik graag bestel.

Heel blij met de broek. Mooie pasvorm en van goede kwaliteit. Na bestellen had ik ‘m snel in huis.

Wat een fijn merk!

Goede kwaliteit, kleed mooi af en komt prachtig verpakt binnen. Goede service toen mijn rok kwijt bleek te zijn. Persoonlijke aanpak. Aanrader!

top kwaliteit en service

Super snelle service, ook als het item niet past. mooie kleur, stof en model

Heerlijke trui en top service!

Mooie trui gekocht van merinowol in een prachtige blauwe kleur. Super draagcomfort en kriebelt echt niet! En ook nog snel geleverd én leuk ingepakt! A bientôt!

Heel tevreden

Eigenlijk alles top, de levering en de broek is van mooie en fijne kwaliteit. Het mailtje erachteraan met wasvoorschriften heel attent.

Persoonlijk en professioneel

Alles online gevonden en besteld, maar het gevoel was alsof je persoonlijk geholpen bent. Kleine tekens van aandacht, de manier waarop je aankoop is ingepakt, goede communicatie... Alles viel mee. En de kwaliteit van de kleren is uitstekend, precies wat je op de foto's ziet en wat je verwacht. Dank voor de goede service.

Uitstekende kwaliteit

Ik ben super blij met al mijn aankopen Voel mij een hippe oma van 62 jaar in jullie mooie Kleding Sneller leveringen en mooi ingepakt met een lieve handgeschreven text erbij. Maakt het echt persoonlijk !

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.