Heerlijk zittende hoody

De merinowol hoody zit heerlijk, is mooi van kleur (jeansblauw).

Superkwaliteit, prachtige kleuren en persoonlijke service...gewoon TOP!

Superkwaliteit, prachtige kleuren en persoonlijke service...gewoon TOP!

Geweldig!

Ik heb inmiddels een kast vol Plein Publique truitjes. Het zijn stuk voor stuk prachtige exemplaren van uitstekende kwaliteit. De service is ook goed. Ik ben ontzettend blij met deze fantastische webshop! Echte aanrader!

Super fijne truien en shirts

Fijne webshop persoonlijk snel antwoord op evt vraag, mooie prachtige kwaliteit truien en fijne shirts 1 nadeel keuzestress en soms is mijn maat snel uitverkocht ;-)

Prachtige kleding in super kwaliteit!

Net nog eens in mijn kast gekeken maar van de 10 truien zijn er zeker 5 van plein publique. 2 gestreepte shirts, een vestje en 2 blouses en natuurlijk die heerlijke broek met panterprint. En ik heb ook mijn hele familie een trui gegeven met kerst. Need I say more? Ben vooral fan van de truien, merinowol zit heerlijk, je hoeft ehm moet het niet wassen en de pasvorm is zo mooi. Kleuren idem. Ik ben fan!

Goede kwaliteit van de producten en snelle levering!

Heerlijke winkel

Een paar jaar geleden kocht ik mijn eerste item. Sindsdien kijk en koopziek regelmatig. De persoonlijke service is geweldig. De kleding is mooi. Je moet het wel met zorg wassen, niet mijn sterkste punt.

Supermooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit artikelen. Ik ben fan!

Mooie wollen trui in apart model

De trui is van mooi materiaal, 100% wol, en met mooie details. Het materiaal is wel wat dikker dan ik op basis van de foto’s had verwacht, maar dat is nu in de winter ook wel lekker.

Goede webshop , mooie kwaliteit stoffen en wol

mooie kleding , had de merino wollen broek besteld maar was helaas te groot voor mij, heb al wat andere items waar ik heel blij mee ben

Denk al zo'n 2 jaar geleden dat ik Plein Publique ontdekte. En wat een feestje iedere keer dat het pakje van de postbode aangeboden krijg! Vaak met een kleine attentie c.q. persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Kleding is van zeer goede kwaliteit met mooie pasvorm. Ruime keuze en word er hebberig van ;-). Nicole en team; ga zo door!

Kleding valt goed en mooie kwaliteit

Ben altijd weer blij als ik het pakketje open maak, maar mocht het een keer niet passen dan is er een goede communicatie en snel omgeruild.

Heel erg tevreden

Bij artikel zit een leuk geschreven persoonlijk kaartje. Heb al aardig wat items waaronder truitjes besteld, ze zijn uniek en blijven mooi. Kijk regelmatig of er weer iets nieuws voor mij bij zit. Blijf doorgaan!

Prachtige merino truien van topkwaliteit! En snelle bezorging. Ik ben fan!

Verslavend :-)

Afgelopen jaar kwam ik jullie merk tegen en het was liefde op het eerste gezicht. Jullie stijl (klassiek, vrouwelijk maar toch ook sportief en zeker niet tuttig) spreekt me heel erg aan. Inmiddels al een hele garderobe opgebouwd :-) en draag bijna dagelijks iets van Plein Publique. Ik moet mezelf echt afremmen, want er is niet veel wat ik niet mooi vind. Omdat ik zelf aan de kleine kant ben zijn de jurken en broeken meestal te lang. Echter blijft er nog genoeg over. Ook heel blij met de natuurlijke materialen die worden gebruikt en het duurzame karakter (items die meerdere seizoenen meekunnen).

Trustworthy

Up to now I made several purchases at Plein Publique and every time I was really satisfied. The customer service is really good and the shipping is super fast. What I especially appreciate is their careful choice of the materials used, which I find extremely important if you plan to use your clothes for a long time. A hand-written note adds a nice touch to every delivery. What I would appreciate to see more of are tailored pieces with a tighter fit, but that's maybe just me. :-)

Geweldige kwaliteit met een persoonlijke touch!

Zeer goede kwaliteit van de merinowol items! Daarnaast waardeer ik de persoonlijke touch van de aankoop (handgeschreven kaartje). De levering was snel en retour ging met gemaak (retourlabel zat erbij en het geld van retour item was snel bijgeschreven). Voor mij de eerste ervaring met Plein Publique en zeker niet de laatste (gefeliciteerd, jullie hebben een nieuwe klant erbij!); Ik kan het in mijn vriendengroep ook alleen maar aanbevelen om leuke kleding aan te schaffen die helemaal past bij het creëren van de bewuste garderobe die duurzaam en tijdloos is!

hatstikke fijn om bij jullie te bestellen

Een site met prachtige en duidelijke foto's van mooie artikelen. Snelle levering van mooie items. Leuk en gezellig team!!

Prima kwaliteit. Uitstekende service.

Leuke items. Mooie kleuren. Prima kwaliteit.

Gewoon altijd goed

Prachtige stoffen en mooie comfortabele kleding. Razendsnelle service zonder gedoe. Probleemlois retour of ruilen.

Formidable!

Sinds ik Plein Publique heb ontdekt wil ik niet meer anders. Super service, kwaliteit geweldig, persoonlijke touch, prachtige website. Nicole en team jullie zijn top!

Mooie en kwalitatieve basic

Ik heb een mooie merino wollen trui – La Coeur – van Plein Publique. Het is een perfect basis item in mijn garderobe. Door de goede kwaliteit/prijs verhouding en de keuze uit veel mooie kleuren vermoed ik dat ik er nog wel een zal aanschaffen!

Zeer goede service!

Mooie kwaliteit

Mooie truitjes, snelle levering

Mooi verpakt, prachtige kwaliteit en pasvorm. Heel blij mee!

Super mooie kleding waar je je altijd mooi in voelt

Kleding van goede en zachte kwaliteit, mooie pasvormen en persoonlijke en snelle levering

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.