Mooi in merino!

Vrouwelijke items veelal in merinowol, uitstekende kwaliteit! Mooie webshop en prima service. Ik mis wel de broeken in een kortere lengte, ben maar 162. En qua truien en vesten wat meer modellen met rechtere en strakkere mouwen. Dus niet alleen dat super vrouwelijke.

Echt fijn

Ze doen wat ze beloven

Eindelijk echte kwaliteit én mooie kleding

Paar maanden geleden deze site ontdekt omdat ik op zoek was naar trui die warm én stijlvol is, merinowol bleek de oplossing. Inmiddels ben ik 1 vest, 2 truien, 1 shirt, 3 hemdjes en 1 jurk verder. Allemaal even mooi van snit en kwaliteit, veel complimenten over truien en jurk gekregen. Het is niet goedkoop maar ben er van overtuigd dat deze kleding zeer lang meegaat, mits je de wasvoorschriften opvolgt. Kleuren veelal ook tijdloos. Wat mij betreft zeer dikke aanrader!

Helemaal fan van dit prachtige merk

Na een paar mooie merinowollen truitjes nu een tshirt, la poppy, besteld. Wat een prachtige kwaliteit, zit echt zo mooi! En er staat nog veel meer op mijn verlanglijstje

Snelle service mooie kwaliteit

Broek besteld volgende dag al binnen! Kwaliteit was mooi en zat heerlijk. Helaas wel iets te kort dus terug moeten sturen. Retourbedrag ook weer snel ontvangen!

Goede service en mooie producten

Bestellingen zijn er snel! Alles is mooi en zorgvuldig verpakt. Communicatie is goed en ook als je eens iets terug wilt sturen, is de afhandeling snel en correct.

Heel mooie kleding, leuke winkel

Prachtige, vrouwelijke kwaliteitskleding. geschikt als je redelijk gekleed wilt zijn, maar ook stoer en sportief doch niet te hijgerig jong-doenerig. Verder geven ze erg goede, uitvoerige tips voor het verzorgen van bv merinowol (dacht dat ik alles al wist, nee hoor). Artikelen worden goed verpakt, retour moeiteloos. Last but not least: leuk dat alle geschreven tekst bij artikelen en in het algemeen zo geestig zijn geschreven.

Snelle bezorging, hartstikke fijne en mooie kleding!

Geen probleem om iets terug te sturen (wat je natuurlijk zoveel mogelijk moet voorkomen..). Fijne communicatie.

2 prachtige truien waar ik erg blij mee ben

Inmiddels 2 prachtige merino wollen truien in mijn bezit. Snelle levering en met zorg ingepakt. Eén probleem werd snel opgepakt. De truien zijn heerlijk comfortabel om te dragen. De pasvorm is perfect en de kwaliteit is echt erg mooi evenals de kleuren. Ik zal ze met veel plezier dragen.

Prima hele goede service en snelle levering!

Mooie kleding. Fijne communicatie.

Goede ervaring met Plein Publique. Ik heb een prachtig warm wollen vest gekocht. Mooi truitje. De bezorging van DHL was stuk minder maar hebben ze echt keurig opgelost. Goed contact met Plein Publique.

Mooie vrouwlijke spullen, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Heerlijke truitjes en fantastische service!

Inmiddels heb ik meerdere items gekocht en ze zijn stuk voor stuk mooi, ze dragen lekker en het is goede kwaliteit. De laatste keer was er een fabricage fout bij 1 van de truitjes. Na melding binnen no time reactie, erkenning en een oplossing. Geweldig!

Prima artikel ( trui) prima levering

Mijn mooie Bretonse trui is van een prachtige kwaliteit, mooi en fijn afgewerkt en prima de eerste was doorstaan. Ook netjes geleverd, en mooie verpakking met kleine verrassing. Blij mee dus !! Ga zo door Plein Publique !!

Waanzinnige kwaliteit, top-pasvorm

Een beetje verslaafd.... En ik ben niet de enige. Plein publique biedt prachtige, kwalitatief hoogwaardige kleding voor een eerlijke prijs. Ondertussen heb ik al een stuk of 10 items hangen, een vriendin van me zelfs al 19. En wat ik ook heel tof vind is dat de dames van dit merk het eigenhandig tot een steeds groter succes weten te maken. You go girls, ga zo door, wij kopen wel!

Mooie kwaliteit

Heel erg blij met de mooie wollen trui. Bezorging keurig op tijd en netjes verpakt.

Kwalitatief goede en mooie kleding

Kwalitatief goede en mooie kleding tegen schappelijke prijzen. Tijdloos. Sympathiek bedrijf dat 1% teruggeeft aan goede doelen. Ik kocht een jeans die goed bevalt, en tot nu toe ook mooi blijft.

Fijne kleding en goede service.

Heb nu twee vesten van Plein Publique. Goede kwaliteit en mooie kleuren! Zitten ook fijn.

Mooie kleding snel geleverd

Twee fijne merinowollen truitjes besteld, die er prachtig uitzien en een prima pasvorm hebben (de maattabel werkte goed).

Prachtige truien

Ik kocht verschillende truien en ben er echt heel blij mee! Ze zijn van goede kwaliteit, lekker zacht én ongelooflijk mooi. Ze zijn wel prijzig.

Perfect!

Ik heb een merino truitje gekocht, het was supersnel bij mij thuis en de stof en het model zijn geweldig. Lekker warm en toch niet “ dik” . Kleed prachtig af. Nu sparen voor de volgende!

Mooie kwaliteit en echte service

De kleding is van mooie kwaliteit. Het pakketje is keurig verzorgd en mooi ingepakt. Voor langere dames (> 1,80m) zijn de truitjes en broeken wel vaak tekort. Erg jammer. Soms zit er een meevaller qua lengte bij.

Fraaie trui van een heerlijke stof, op chique wijze verpakt!

Ook de derde trui die ik van Plein Publique koop is van een mooie kwaliteit, fraai verpakt en snel ontvangen. Zo voel je je als klant echt gewaardeerd!

mooie truien, goede kwaliteit

Zeer mooie tijdloze truien. goede kwaliteit

Schitterende kleding

Hele mooie stoffen! En de pasvorm is perfect.

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.