Snelle levering topkwaliteit

Heerlijke truitjes, ik heb meerdere modellen in veeschillende kleuren inmiddels. Heel blij mee.

Mooie materialen.

Echt iets aparts. Ik krijg altijd complimentjes.

Super jurkje

Super blij met mijn net ontvangen jurkje. Heerlijk stof en valt geweldig! Nu wachten op Mooie weer!!!

Snelle service en helemaal blij met truitje

Truitje besteld helemaal blij mee, prima kwaliteit en maat valt ook goed.

Fijne webshop

Hele mooie trui van merinowol gescoord, waarvoor ik veel complimenten krijg (altijd fijn!). Kwalitatieve producten, snelle verzending en aardige communicatie. Dat is wat je van een webshop wilt toch?! Ik ben zeer tevreden!

Eerste keer maar zeker niet de laatste

Snelle levering Uitstekende retour service En nieuwe trui volgende dag al weer binnen Heerlijke stof en mooie pasvorm Erg blij mee

Prachtige trui les Salles staalblauw

Snelle levering, mooi verpakt, mooie kwaliteit. Veel complimenten ontvangen :) Ook een vest retour gestuurd, snel afgehandeld en geld retour ontvangen.

Kwaliteitsaankoop!

De trui is van een prachtig materiaal. Zeer klassiek maar met een moderne twist. De rode streep op de linkermouw. Er worden overal Bretonse tuien aangeboden maar zelden van zo'n mooie kwaliteit. De service van plein Publique is uniek. Heel snel en prachtig verzorgd. Je krijgt een heel mooi pakje thuis. Blij met mijn aankoop.

Super snelle levering en mooi kwaliteit.

Heel goede communicatie, snel antwoord op vragen

Formidabele! Les compliments.

Mooie site, prachtige klassiek/sportieve Franse stijl kleding. Communicatie top, vetzending snel, omruilen zonder problemen. Ontzettend leuk geschreven teksten bij de items. Sympathiek bedrijf. Kortom, top!

Prachtige truien!

Inmiddels heb ik twee truien besteld bij Pein Publique en ze zijn beiden heel mooi. Goede kwaliteit, de stof voelt heerlijk aan, en ze zijn heel prettig in het dragen. Voor Nederlandse dames: het zijn echt 'Franse' maten, dus ik heb bij beide truien een maatje groter besteld dan ik gewend ben. Wel fijn dat onder de foto's staat hoe groot het model is en welke maat zij draagt. Dat zie je tegenwoordig steeds meer, heel fijn!

Wat een fijn bedrijf

2 Mooie vesten gekocht. Prachtige kwaliteit en is zoals op het plaatje staat. Waardeer hun inzet voor de planeet. Hoop dat de producten ook uit landen (gaan) komen waar goede werkomstandigheden de norm zijn. Ik ben fan!

Al mijn derde...

Superduper blij ben ik met mijn perfecte truitjes van merinowol. Na zwart en rood heb ik hem nu ook in het groen gekocht! Ze zijn warm en/of koel, blijven mooi, hebben n mooie pasvorm en zijn superclassy met de V-hals en de subtiele polkadots. Zo blij met de vondst!

Kwalitatief

Heb intussen meerdere merino wollen truien van Plein Publique en ze zijn allemaal zeer mooi en fijn om te dragen. Merino truien zijn niet goedkoop, maar bij Plein Publique kan je ook al eens een toffe trui in sale vinden! De dames zijn zeer vriendelijk. Ze staan je vlot te woord en geven je goed advies. En de verzending gaat zeer vlotjes, zodat je snel van je aankoop kan beginnen genieten. Een aanrader.

Super!!

Ik ben verrast door de service van Plein Publique. Bestelling kwam razendsnel binnen en de producten waren zorgvuldig verpakt. Leuk om zo te ontvangen. Verder ben ik content met de producten en bijgeleverde wasadviezen. Ik hoop dat de truien en broek mooi blijven. Verder heb ik me bijzonder geamuseerd met de leuke mails die ik heb ontvangen. Chapeau voor degene die hier verantwoordelijk voor is. Kreeg daarnaast keurig een seintje dat een door mij gewenst product weer in stock was. Overall uitzonderlijk fijne shop die ten opzichte van veel andere webwinkels echt het verschil maakt.

Prachtige kwalitatieve kleding en geweldige service

Fan van de kleding en service van Plein Publique! Mooie kleding van prachtig materiaal en kwaliteit.

Super mooie trui, van fantastische kwaliteit wol

De bestelling kwam heel vlot en het was zorgvuldig ingepakt. Het was een feestje om in huis te krijgen en om nu te dragen.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Goede ervaring ,reageren snel en produkten zijn mooi zoals op het plaatje

Kwalitatieve basics met dat tikkeltje meer

Plein Publique staat voor mooie kwalitatieve basics met net dat tikkeltje meer, door de bijzondere afwerking en mooie details. Prachtige stuks die bovendien mooi blijven.

Snel en prachtig verpakt

Kwalitatief prachtige trui, snel geleverd en prachtig verpakt.

Mooi, kwaliteit kan nog beter

Hele mooie trui, prachtige kleur en model. Zichtbaar aandacht aanbesteed. Wel vind ik de stof snel pluizen/pillen.

Fantastische truitjes

Heb een aantal prachtoge truitjes van mooir kwalieit en goede pasvorm. Heb al een aantal vriendinnen mee besmet!

Plein Publique heeft prachtige items en een persoonlijke benadering

Plein Publique is uniek in zijn soort; -Prachtige items; basic en toch ook weer niet -Mailing en correspondentie is alsof je de mensen achter de organisatie persoonlijk kent -Perfecte service -Groen bezig -Vernieuwend bezig

Magnifique qua kledingstyle, materiaal en service!!

De heerlijkste merinowollen truitjes!! Klant vanaf het eerste begin en blij dat ik Plein Publique ontdekt heb!! C'est comme ça!!!

Elegant, vrouwelijk ontwerp

Mooi product, snelle levering en sympathieke uitstraling van de makers

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.