Goede maaltijden voor een goede prijs

Al meerdere keren hier besteld en de maaltijden zijn super! Goede kwaliteit, heerlijk gekruid. Keep up the good work!

mensen die gaan voor hun product!

*”prep the food”dat staat voor wat ze maken! super maaltijden, lekker vers en gezond, zodat ik weet dat ik precies goed/en genoeg gegeten heb. *Snelle en goed(gekoelde) levering Wat voor verbetering misschien nog kan is een andere kleur (this side up) labels op de doos plakken zodat daar wat beter op gelet kan worden tijdens het transport.

Super lekkerrrrrr

Het is super lekker gemaakt dankjewel!

Ga ik zelf niet voor koken.

Eten keurig verpakt (gekoeld) ,netjes geleverd, goed op smaak, enigste niet echt pluspuntje, ligt aan mij geen liefhebber van broccoli. Voor de rest helemaal top.

Het eten was echt top! Echt een aanrader!

Niks op aan te merken, service en eten was top!

Goede snelle service

Duidelijke informatie en snelle levering. Top!

Goede kwaliteit en goed verpakt wat voor mij een zeer groot pluspunt is is de bezorgservice

Lekker en vers!

Lekker eten, gezond, en de juiste verhoudingen! Top!

TOPPIE!

Super ,lekkere maaltijden ,Roti met kip zou ook nog lekker kunnen zijn

Jammer genoeg kan ik niet meer geven dan 10

Op de tijd dat ze hebben besproken, smaak goed, heeft genoeg kan ik bijna delen thuis. Echt een aanrader.

Super lekker !!

Heel lekker en zo handig

Beter dan ik verwacht had

Goede smaak en gevarieerd kan het iedereen aanraden.

Door drukte kan ik gezond en gevarieerd blijven eten. Eten is lekker en elke keer als ik het eet lijkt alsof ik het vers heb gemaakt. Jammer van de hoge bezorgkosten, maar snap het wel.

Super goed eten en snelle bezorging

Hele goede service en goed eten. Verpakking is duurzaam en goed gekoeld. Verder snelle communicatie met het bedrijf. Zeer tevreden

Pastas waren echt geweldig vooral de saus van bolognese. Verder was de kipkerrie veel te droog en mag er veel meer saus bij. Ook broccoli opwarmen in magnetron vond ik tegenvallen. Verder wel aanrader vooral dus de pastas.

Zeer aan te bevelen!

Alles perfect en vers en lekker! 1 puntje wat wel vervelend is anders was het 5 sterren. Voor 4 personen pakketten van 12 maaltijden besteld. Maar ze komen allemaal samen in een pakket was een heel karwei om uit te zoeken van wie wat was. En veel discussie lol. Misschien een leverbon met de nrs of namen van de maaltijden per pakket zou het zo veel makkelijker maken. Voor de rest top service top eten

Heerlijk!

Eten smaakt heerlijk! Altijd netjes geleverd in de aangegeven tijd. Minpuntje hoge bezorg kosten terwijl ik er 1 kilometer vandaan woon.

Heel goed en flexibel service. Eten mag iets meer kruiden krijgen

Super topkwaliteit en gezond eten!!

Vers, afgewogen na mijn wensen en heerlijk!! Vooral de kipfilet is echte aanrader, lekker zacht en vol van smaak!

Super lekker, mooie porties en uitstekende service!

Wat ik in de titel schreef dus.

Goed eten en top service!

Het eten is erg lekker en de service is top! Zeker een aanrader!

Topper

Vooraf wil ik zeggen dat ik eerder maaltijdboxen bij andere leveranciers heb geprobeerd. Waarbij de prijs nog al aan de joge kant was en de kwaliteit ook goed. Ik bestel maaltijden om tijd te besparen. Vergeleken met andere leveranciers is Prep the Food echt een aanrader. Goede vleesvervangers die ook echt als kip proeven. Simpele gerechten om genoeg calorieën binnen te krijgen en genoeg! De maaltijden zijn genoeg voor een persoon die 85 weegt. Genoeg variatie en boven alles, HALAL. Er zijn weinig maaltijdpakket die ook halal vlees klaarmaken, Prep the Food heeft hier ook een certificaat. Goede communicatie, uitstekende levering. Ik ben in ieder geval vaste klant ;-)

Super service super klantvriendelijk en super kwaliteit

Lekker en makkelijk

Besteld omdat ik altijd met koken in de knoei zit. Netjes gekoeld en verpakt bezorgd. Zelfs verzendkosten terug gekregen. 4 verschillende gegeten nu en allemaal lekker.

Tijdsbesparend, extra motivatie en smaakvol!

Na meerdere bestellingen kan ik met zekerheid melden dat Prep the Food uitstekende kwaliteitsmaaltijden tegen een gereduceerd tarief levert. Het aanbod aan maaltijden is divers en de maaltijden worden hierbij secuur afgewogen. Daarnaast zijn de voedingswaarden inzichtelijk. Het bespaart mij ongelofelijk veel tijd (boodschappen, koken) en geld (aangezien het haast onmogelijk is om voor 1 portie gericht boodschappen te doen en ik elke dag wat anders wil eten). Al deze drempels worden weggenomen door de Prep the Food. Hierdoor geeft het mij een extra duwtje in de rug en zorgt het ervoor dat ik mijn doel, gezond afvallen, makkelijker bereik. Mijn favoriete maaltijden zijn de goed gebalanceerde kip Surinaamse rijst groente en kip eiernoedels groente.

Luzernestraat 37

2153GM Nieuw-Vennep

Over PREP THE FOOD

Wij ontzorgen mensen bij het behalen van hun gezondheidsdoel. Dit doen wij door gevarieerde en gebalanceerde maaltijden aan te bieden in combinatie met verschillende gezonde snacks, sapjes en supplementen.