Makkelijk

Eten is goed en makkelijk

Elke maaltijd is heerlijk en verantwoord.

Al een tijd bestel ik mijn maaltijden bij Prep the Food en ben zeer tevreden.

Goeie service, lekker eten

Bestellen ging snel en makkelijk, werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De kwaliteit van het eten is top en smaakt erg goed, wat ik in eerste instantie niet verwachtte. Ik zou deze service zeker aanbevelen.

Geweldig!

Ze laten netjes weten hoe laat ze je eten komen brengen. Het is gezond en het smaakt nog eens super lekker! Twijfel niet om bij Prep the Food te bestellen. 10/10

Het is echt fantastisch

Het is allemaal vers gemaakt, super lekker en betaalbaar!!

Ben erg blij dat ik met Prep The Food ben gestart. Heb vandaag de eerste maaltijd genuttigd (Vega pasta) en ben erg onder de indruk van de kwaliteit van het eten. Ik hoef niet meer te koken, waardoor het mij veel tijd bespaart, tijd wat ik aan andere dingen kan besteden. Voor iedereen aan te raden!

Heel goed.

Ik kreeg per Whatsapp te horen hoe laat ze zouden komen. Echter was de bezorger iets vroeger dan de aangegeven tijd. Misschien een tip om dat even een extra berichtje te geven.

top

Lekker, makkelijk en gelet op wensen

Hoge kwaliteit, ruimte voor berbetering

Het eten is goed bereid, netjes verpakt en het is duidelijk wat erin zit en wat je krijgt. Het enige verbeterpunt dat ik zie is de hoeveelheid. Je krijgt de keuze tussen medium en large wat de hoeveelheid volledig vastlegt. Beter zou het zijn als je op de website je gewicht en lengte kunt opgeven en dat dat je een range geeft waarbinnen je het gewicht van de maaltijd kunt kiezen. Dit moet eenvoudig te implementeren zijn en geeft de klant een grotere mate van controle dan nu het geval is.

Smaakvolle gerechten

Goede hoeveelheid en goeie service

Klasse Bedrijf - Verser dan Vers

Het eten zowat ‘vers van de pers’ aan! Goede smaken! Persoonlijke service! Goede bezorging met tijdsloten die passen en nageleefd worden.

Vers

Heerlijk vers en lekker gekruid

Top !

Eten is top !

Super levering! Snel en goed verpakt! Makkelijk klaar te maken, het smaakt heerlijk en healthy!

Heerlijke maaltijden, uitgebalanceerd en ideaal voor iedereen die geen zin heeft om te koken of te weinig tijd heeft!

Sommige maaltijden heerlijk, andere echt niet lekker!

De Surinaamse rijst en noedels zijn heerlijk. De smaak is echt goed. Maar de pasta met roomsaus is echt totaal smakeloos. Ik heb het door meerdere mensen laten proeven. Daar zit echt geen smaak aan. De rijst met kipkerrie moet ook echt smaakvoller kunnen. Jammer. Die andere twee zijn goed.

Vers, gezond en super gemakkelijk

Portie ruim voldoende, vers en goed bereid Geen uitvluchten meer om niet gezond te eten Voldoende keuze Prijzen zijn zeker oke Een tevreden klant

Jummieeeee

Heerlijke maaltijden!

Gezond gemak

Ik vind Prep te food ideaal, geen boodschappen doen, niet zelf koken, nauwelijks afwas en toch lekker en gezond eten. En een hele snelle service.

Uitstekende service voor goede prijs

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle service en duidelijke communicatie. Als je van gemak houdt maar wel goed eten, aanrader!

Top eten voor een goede prijs!

Heb nu voor het eerst wat maaltijden hier besteld en ik moet zeggen dat ik verbaasd ben hoe goed het smaakt! Dit is perfect als je misschien een beetje lui bent of te druk bent om zelf te koken.

Uitstekend!

Verschillende mealprep maaltijden geprobeerd, maar die van PREP THE FOOD overtreft de andere echt! Vaste klant erbij!

Super lekker

Heerlijke maaltijden

De levering was goed op tijd en de maaltijden zijn heerlijk. Blijf zo door gaan mannen/vrouwen.

Maaltijden worden heerlijk voorbereid, netjes en duidelijk verpakt. Top sevice en contact van het moment dat je besteld tot aan dat de bestelling is geleverd.

Luzernestraat 37

2153GM Nieuw-Vennep

Over PREP THE FOOD

Wij ontzorgen mensen bij het behalen van hun gezondheidsdoel. Dit doen wij door gevarieerde en gebalanceerde maaltijden aan te bieden in combinatie met verschillende gezonde snacks, sapjes en supplementen.