Lekker goede service

Lekkere maaltijden en top service

Heerlijke maaltijden

Voor het eerst een bestelling gedaan en geen spijt van. Kwalitatief goede maaltijden en uitstekende service.

Weinig voedzaam

Weinig voedingsstoffen kleine maaltijden

Zeer goede service, snelle reacties / oplossingen. Persoonlijk gemaakt d.m.v. een app.. helemaal top!

Eten is lekker en dr service is uitstekend!

Als ik zelf eten moet maken kom ik in de verleiding om toch een snelle hap klaar te maken wat niet gezond is. Nu ik altijd een voorraad van Prep the dood heb gebeurd dit niet meer!

Lekker

Smaak is lekker & juiste grote porties

Goede levering van lekkere producten

De producten waren snel geleverd goed verpakt en smaken zeer goed, echt een aanrader voor mensen die moeite hebben met koken of een voedingschema willen volgen.

Na weken in de vriezer nog steeds heerlijk vers!

We hebben verschillende fitnessmaaltijden geprobeerd, maar Prep the food is by far de lekkerste. We bestellen altijd grote hoeveelheden in één keer en ook al haal je de maaltijd na weken uit de vriezer, je proeft niet het verschil met een verse pasta. Echt knap hoe ze dat doen en ze hebben recent de receptuur iets veranderd, waardoor ze nu nog lekkerder zijn. Dus Prep the Food raden wij aan iedereen aan!

Makkelijk snel en lekker

Krijg de voedingstoffen die ik nodig heb. Maaltijden zijn lekker, makkelijk mee te nemen, en lekker afwisselend!

Goede kwaliteit snelle service

Goede kwaliteit, snelle service prima

Perfecte portie, hoog op smaak en gezond!

Snelle levering, smaakt altijd goed! Heb nu al 4x een 12 gerechten pakket genomen en zeer te vrede. Heb dit al aan 4 vrienden aangeraden die ook helemaal fan zijn!

Vers lekker en gemakkelijk

Helemaal top, alles is lekker en vers. Gember shots zijn ook on point, niks dan lof!!!!

Goede communicatie en lekker + makkelijk eten!

Er wordt altijd goed gecommuniceerd over de bezorging. Het eten is lekker en makkelijk op te warmen. Perfect voor als je weinig tijd hebt om zelf te koken of als je daar even geen behoefte aan hebt.

Lekker eten en goede, persoonlijke service!

Ik heb nu een paar keer bij PREP THE FOOD eten besteld en ik ben enorm te spreken over de maaltijden maar ook het persoonlijke contact en het feit dat het eten altijd op de afgesproken dag geleverd wordt, maakt dat ik PREP THE FOOD zeker zou aanraden.

Ik hou van goed, gezond en lekker eten. Dit lukt me prima in de avond, dan kookt mijn vrouw. Zowel zij als ik hebben het druk met werkzaamheden, we hebben meerdere bedrijven, waardoor het middag eten voor me wel eens misging. Te weinig, slecht of eerst nog naar de winkel moeten om eten te halen. Vervolgens gaat de training minder en kom je slechter in je vel. Prep your Food is voor mij echt een uitkomst, zo is er altijd goed eten in huis. Ik geef Moad echt een 10!

Goede kwaliteit

Gezonde voeding, goed geregeld vriendelijk personeel

Super lekker en gezond!

Maaltijden van goede kwaliteit, lekker op smaak en gezond. Geen zin om zelf te koken, dit is echt een uitkomst!

Heerlijk en eerlijk!

Erg lekker en makkelijk voor mij ivm mijn werk en onregelmatige werktijden. SUPER!

Snel en vers

Gezonde maaltijden Snel en vers.

In één woord spectaculair!

Prep the food! Snelle service, vers en overheerlijk. Zeker een aanrader! Hoef verder niks zelf te doen alles is al gewogen en alles staat er duidelijk op. Het scheelt mij echt in tijd. Jullie zien mij zeker vaker terug!!

Heerlijke (verse) maaltijden en een goede service

Snelle en persoonlijke service en tot nu toe zijn alle maaltijden erg lekker!

Heerlijk, gezond en tijdbesparend!!

Geen gedoe met je prepmaaltijden. Kopen, in de koelkast en heerlijk eten wanneer gewenst. Geen gedoe met het wegen en het tellen van voedingswaarden.

Heerlijke en gezonde voeding

Ik ben sinds vorige week begonnen met Prep the Food en ik kan alleen maar zeggen dat het heerlijk eten is wat je klaarmaakt in een handomdraai. Het scheelt mij met een drukke baan veel tijd. Daarnaast kan ik vasthouden aan een gezonde voeding door het eten van Prep the Food

Top bedrijf dat altijd net een stapje verder gaat

Bij PTF krijgen ik echt het gevoel dat ze naar mij luisteren en er alles aan willen doen om aan mij wensen te voldoen. Het eten wordt altijd vers geleverd met een glimlach van de bezorger. Heb eerder besteld bij andere partijen, voordat ik bekend was met PTF en daar kreeg ik meer het gevoel dat het massa productie was. Bij PTF voelt het als een groot professioneel bedrijf met een persoonlijk karakter.

Niet alleen vers en overheerlijk maar de prijzen zijn zeer betaalbaar! 5 star klantenservice!

Het is PERFECT omdat ik een drukke levensstijl heb (lees: fulltime job, moeder, sporten en huishouden) hoef ik niet na te denken wat ik iedere dag moet lunchen/dineren. Alles is vers en de kids smullen lekker mee! Heel veel variaties tegen een betaalbare prijs. Dit is ideaal als je gezond wil blijven maar niet uren in de keuken kan/wil staan. De klantenservice is TOP! Hele vriendelijke bezorgers en altijd op tijd. Ik vind de website heel overzichtelijk en binnen een paar klikjes heb je je eten voor de rest van de maand.

Luzernestraat 37

2153GM Nieuw-Vennep

Over PREP THE FOOD

Wij ontzorgen mensen bij het behalen van hun gezondheidsdoel. Dit doen wij door gevarieerde en gebalanceerde maaltijden aan te bieden in combinatie met verschillende gezonde snacks, sapjes en supplementen.