Lekker

Dit is een veel beter niveau magnetron eten dan die maaltijden uit de winkel! Proeft echt vers.

Niet mijn smaak, maar goeie service

Puur persoonlijke smaak, maar ik vind het niet zo lekker. Verder prima service en goeie porties. Daarnaast was er een actie voor gembershots, maar die werden niet meegeleverd.

Snelle en top service

Snelle levering en super lekker allemaal

Perfect,snel en correct geleverd

Eerste keer besteld keurig verpakt met ijsblokken Ziet er goed uit

Een aanrader voor iedereen.

Het is eten super lekker en makkelijk! Mijn vrouw en ik zijn ook super tevreden. We hebben allebei een drukke baan dus de maaltijden van PTF scheelt ons heel veel tijd. Je krijgt ook gewoon je dagelijkse voedingsstoffen binnen en het wordt vers geleverd door de bezorger. Echt een aanrader voor iedereen!

Gezond gemak

Heerlijke maaltijden, waardoor je jezelf niet schuldig hoeft te voelen als je niet aan koken toekomt.

Heerlijke maaltijden!

Het eten is vers bereid, goed gekruid en afgewogen per gerecht. Mijn favoriet is de chili kip eiernoodles!

Veel variatie

Duidelijke (zelfde) smaak in de verschillende pakketten. voor mij waren de pakketten veel té zoutig. Portie’s zijn daarentegen prima, niet te veel niet te weinig. Het gehakt had wel een authentieke lekkere smaak.

Ik vind het een uitkomst!

Smaakt erg goed,lekker gekruid. Goede hoeveelheid(veel) En in verhouding tot zelf boodschappen doen ,niet duur! En ik eet gezond,vers en niet vet!

Lekker gekruid

Maakt afvallen veel makkelijker

Heerlijk eten en topservice

Sinds ik een half jaar weer aan het sporten ben en op mijn voeding moet letten stelde mijn personal trainer Prep the food voor. En vanaf de eerste bestelling is de service uitstekend. En de maaltijden heerlijk. En buiten dat is het ook makkelijk als je een druk leven heb waar het koken er vaak bij inschiet is een maaltijd van prep the food een uitkomst! Ga zo door mensen..ik ga weer snel bestellen!

Veel en lekker

De pakketten zijn ruim voldoende (meer dan dat ik normaal zelf zou eten). De smaak is goed en het scheelt een hoop voorbereiding. Alleen aan de rijst pakketten zou iets meer smaak mogen, maar dat kan ook komen omdat ik dat zelf niet meest denderend vind. Pasta en noodles pakketten zit veel smaak aan.

100 procent aan te bevelen.

Echt super dit.. gezond, gevarieerd, vers, duidelijke website, leuke kleine acties, duidelijk hoeveel calorieën in de maaltijd zitten, makkelijk op te warmen, vriendelijke en snelle service, maaltijden ruiken lekker, smaken heerlijk en zijn lekker gevuld. Helemaal niet gierig! Je krijgt kwaliteit en ook nog eens een hoeveelheid waar je tenminste voldaan van bent. Perfect voor dagen waar geen tijd is om te koken of voor als je op dieet bent maar wel goed wil eten zonder na te denken. Ook fijn dat er geen varkensvlees wordt gebruikt. Ja, ik ben om.

Lekker en tevreden

Lekker en daarom tevreden

Uitstekend!

Ben erg tevreden over de maaltijden. Gezond en smaakt ook erg goed. Heeft mij enorm geholpen in mijn process om gezonder en fitter te worden. Eiernoodles met kip of zalm teriyaki is mijn favoriet. De garnalen zijn ook erg lekker!

Ik prep al langer mijn voeding. Echter werd het, net als vele anderen ervaren hebben, nogal eentonige maaltijden. Veel dagen hetzelfde. Daarnaast is het ook nog tijdrovend. Althans dat ervaarde ik. Nu met de maaltijden van PrepatheFood is het a) heerlijk, b) gevarieerder en c) zoveel veel makkelijker. Ik ben om

Lekkere maaltijden, top service en halal

Bijna een jaar bestel ik mijn maaltijden hier. Zijn echt lekker en worden vers geleverd. Maa Shaa Allah ga zo door.

Magnificent

Snel, gemakkelijk, overzichtelijk en lekker

Hartstikke tevreden!!

Voor de eerste keer besteld en ook echt tevreden wat ik besteld heb!! Wraps zijn echt lekker!! De sapjes nog uitproberen en de proteïne drank,maar daar ben ik echt niet bang voor dat die gaan tegenvallen.. jullie hebben een klant er zeker bij!!

Makkelijk en gezond!

Ik heb zaterdag besteld en ik had ‘m maandag al in huis. Goed geïnformeerd betreft de tijd ivm het thuis zijn. Heb het uitgeprobeerd en het was heerlijk. De linzensoep grote fan van! Zeker voor herhaling vatbaar!

Goed eten, top service!

Vers eten, goed van smaak. Na een appje mijn bestelling op het laatste moment toch nog op een andere locatie kunnen ontvangen, top geregeld! Ik ben fan;)

Heerlijk

Het is heerlijk om thuis te komen met de gedachte dat er eten klaarstaat

Het eten is mij erg tegengevallen

Ik heb met goede moed de prepfood besteld vanwege dat ik wilde afvallen. Maar het viel mij echt heel erg tegen. Ik heb de prepfood gelijk bij binnenkomst in de vriezer gedaan en bij gebruik laten ontdooien in de koelkast. De groente was heel erg slap er zat totaal geen bite in. Groente leek alsof het rechtstreeks uit een potje kwam. Kip was niet lekker gekruid proefde alleen paprika poeder. EN wat ik niet begrijp als ik een pakket bestel ivm afvallen. Ik dan witte pasta en witte rijst krijg terwijl algemeen bekend is dat dat helemaal niet goed is als je gewicht wil verliezen ivm de snelle koolhydraten

Love it!

Smaakvol, goed verzorgt. Alles klopt!

Super goeie service! Top bedrijf.

Goeie betaalbare maaltijden die zeer rijkelijk gevuld zijn je zit er altijd echt vol van. Snelle bezorging bezorger was er eerder dan de aangegeven tijd. Ook leuk dat ze acties hebben zoals proteïne pannenkoekjes die ik nu bij mijn bestelling mocht kiezen. Zeer vriendelijke mensen ook die je goed te woord staan en een snelle reactie als je vragen hebt. Echt een aanrader als je van goed en vers eten houd. Tot snel!

Luzernestraat 37

2153GM Nieuw-Vennep

Over PREP THE FOOD

Wij ontzorgen mensen bij het behalen van hun gezondheidsdoel. Dit doen wij door gevarieerde en gebalanceerde maaltijden aan te bieden in combinatie met verschillende gezonde snacks, sapjes en supplementen.