Goede service en lekker vers eten

Ik zag dit bedrijf via fred van leer. Aangezien ik door long covid niet de energie heb om te koken, en ik daarom een hekel aan koken heb gekregen, leek mij dit ideaal. De site was fijn en je kon makkelijk alles bestellen. Ik kreeg een paar dagen voor levering hierover een bericht over en hoe het het pakket geleverd zou worden. Heel prettig contact. Levering ging ook goed. Omdat ik buiten de straal lig kwam het via de pakketdienst, maar producten waren helemaal netjes gekoeld geleverd. Producten zien er allemaal vers uit. Geen kleine porties, niet voor de kleine eters. Tot nu toe nog maar een maaltijd uitgetest. Maar die was heerlijk en zo makkelijk dat het eten in de magnetron kan. Voor mij is dit ideaal. Zo kan ik toch mijn groenten binnenkrijgen zonder dat ik al mijn energie kwijt ben aan het koken. Ik kijk uit naar de andere maaltijden.

Gezond, lekker en makkelijk!!

Goede porties, gezond en smaakvol!! Makkelijk op te warmen na een lange dag werken. Mag wel meer variëteit komen in het aanbod, hopenlijk meer keuze in maaltijden in de toekomst. Ik ga opnieuw bestellen, ben erg tevreden, jullie hebben er een klant bij.

Super lekker!

Super lekker, makkelijk en gezond.

Helaas te kruidig allemaal

Porties erg groot, krijg het niet op en erg kruidig

Eten altijd vers bereid, juiste porties, veel smaak! Erg lekker. Dik tevreden!! Bestel hier om de 2 weken verse maaltijden voor 2 weken. Geen lange levertijd en eten komt keurig gekoeld over. Geen op of aanmerkingen.

Goed concept maar kwaliteit van eten mag omhoog

Ik heb het 12 bulk pakket geprobeerd. Het eten bereid op dezelfde dag (behalve als je afleverdag op vrijdag is) en niet ingevroren is top. De dag voor aflevering een sms met de bevestiging en op de dag zelf netjes op tijd. Met de double dinsdag actie 2 gratis maaltijden gehad. Ik heb 1 extra Vega maaltijd erbij besteld. Extra betaald voor zilvervliesrijst en groentenmix maar dat is niet geleverd. De smaak van de maaltijden zelf vielen mij helaas tegen. Ik heb de volgende maaltijden geprobeerd. Kip Shoarma Rijst Groente - Basis smaak maar goed Gehakt Aardappelpuree Groente Basis smaak maar goed pasta tomatensaus tonijn - Deze was erg lekker. pasta roomsaus zalm - totaal geen smaak. Teleurstellend. Surinaamse rijst met kip en groente - Deze maaltijd is echt slecht en niet te eten. Super veel zwarte peper gebruikt. kip kerrie met rijst en bruine bonen - De hoeveelheid kip was erg weinig. Jammer. De smaak was oke.

Lekker en gezond

Vlotte service. Goed eten. Smaakvol.

Makkelijk bestellen, lekker en gezond eten.

Een aanrader voor iedereen.

Lekker, snel en gezond!

De bestelling kwam snel en ik kreeg een dag van te voren ook nog een appje met alle informatie etc. Echt top geregeld. Bedankt en tot de volgende bestelling!

Heerlijk verse en gezonde maaltijden die in elke huishouden zal passen. Sporter of niet. Porties zijn groot en vol van smaak.

Gemak en kwaliteit in 1 bak

Ik zocht al een tijdje naar geprepte maaltijden die ook in vega opties komen, zonder dat ze een grote teleurstelling zijn voor de smaakpapillen. Op aanraden van een vriend kwam ik bij Prep the Food terecht. Met mijn luie aard als het gaat om eten bereiden maar mijn voorkeur voor gezond en gevarieerd eten zonder onnodige toevoegingen en troep er in, is dit een perfecte uitkomst! Veel variatie. Echt heerlijke vega maaltijden. Snel bezorgd. En altijd zonder enig gedoe een gezonde maaltijd op tafel. Ideaal.

puur en eerlijk

altijd een perfecte maaltijd voor onderweg. Ideaal als je alleen bent en geen voedsel wilt verspillen! Prep the Food heeft een overzichtelijke website waar je makkelijk kan bestellen. De maaltijden worden netjes verpakt en komen goed gekoeld aan. De maaltijden zijn heerlijk en zonder toevoegingen…puur en eerlijk dus :)

Top!! Lekker , vullend en vers

Super blij dat ik deze site heb je want op deze manier kan ik lekker en afvallen ! En weet ik precies wat ik naar binnen krijg

Prima kwaliteit en super lekker

Als je wat erbij toe wil voegen kan dat natuurlijk ook! Maar dieet technisch niet altijd nodig

Topperdepop

Lekker hoor en veeeeel en easy

Ik ben zeer tevreden over het eten!

De pakketen zijn smaakvol en lekker! Service doormiddel van een App en de bezorging zijn Top!

Tevreden net zoals altijd. Ga zo door!

Lekker en vers

Maaltijden smaken goed en zijn lekker vers, wij blijven klant!

Goed eten

Goede nutritions, niet erg smaakvol

Ik nam een bulk pakket dus ik had niet veel keus tussen calorierijke maaltijden, maar ik had niet verwacht dat de gerechten zo droog zouden zijn en kaal. De meals lijken echter alleen geschikt voor mensen die willen afvallen. Begrijp me niet verkeerd, hun service is uitstekend, maar ik vind dat er betere opties moeten zijn voor mensen die willen aankomen en daarbij dus het eten ook wat meer smaak mag krijgen.

Smaakt goed! Netjes ingepakt en verzonden. Zal zeker herhaald worden.

Lekker

Eten was goed op smaak, ben erg kritisch rond eten maar tot mijn verbazing vond ik het best lekker. Vooral als je soms geen tijd hebt om te koken is dit een goede uitkomst ook goedkoper dan bij de Toko of online bestellen komt altijd extra kosten bij. De hoeveelheid is ook prima ik eet niet zoveel dus was voor mij voor 2 dagen, weet niet of dat verstandig was, maar ik ben er nog om deze review te schrijven haha. Wat ik wel miste maar dat zal aan mij liggen is saus bij vlees en groente met rijst en groente met spaghetti. Maar dat had ik opgelost door mijn eigen sausje bij te doen. En je kan makkelijk je eigen extra groente bij doen of op smaak brengen. Bedankt dat dit bestaat

Top eerste maar niet de laatste bestelling

Snel bereikbaar, vriendelijk, snel ontvangen en super lekker.

De maaltijden zijn lekker en smaken, zelfs na ontdooien uit de diepvries, vers! Service is top! Aardige mensen!

Luzernestraat 37

2153GM Nieuw-Vennep

Over PREP THE FOOD

Wij ontzorgen mensen bij het behalen van hun gezondheidsdoel. Dit doen wij door gevarieerde en gebalanceerde maaltijden aan te bieden in combinatie met verschillende gezonde snacks, sapjes en supplementen.