Goede service en denken met je mee.

Als startend productie bedrijf is het prettig dat je met je volledige pakket aan afvalstromen terecht kan bij een bedrijf als MSN en je daarmee ontzorgen. Ook nu we wat "groter gegroeid" zijn denkt mijn accountmanager Edwin van Halteren mee in de afvalstromen, als die op andere wijze (minder transporten, minder CO2, meer bulk per keer, opbrengst ipv kosten) kunnen worden afgevoerd zoals resthout en papier in pers/crush containers. Communicatie en respons zijn goed, zowel via e-mail, als telefonisch en zelfs via Whatsapp.

Milieuservices Nederland komt afspraken niet na, totaal onbetrouwbaar

Ik heb een contract met Milieuservices Nederland voor het ledigen van mijn container op vrijdag, maar de afgelopen maand is het keer op keer misgegaan. Eerst bellen ze op vrijdag met een excuus en verschuiven ze het naar maandag. Vervolgens komen ze op maandag ook niet opdagen en beweren ze dat de container "niet bereikbaar" is. Dit terwijl de container al drie dagen op de laad- en loszone staat! Het is duidelijk dat afspraken niet worden nagekomen, en dat zij de schuld bij de klant leggen. Gelukkig heb ik camerabeelden om te bewijzen dat dit niet klopt, anders zou ik als leugenaar worden weggezet. Deze situatie is niet de eerste keer dat ik problemen heb met Milieuservices Nederland. Het vertrouwen in hun dienstverlening is volledig weg. Ik overweeg nu juridische stappen om mijn contract vroegtijdig te beëindigen. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je met dit bedrijf in zee gaat.

Goede communicatie, vlotte afwikkeling.

Fijn om mee samen te werken. Duidelijk uitleg en bij vragen actief in reactie.

Behulpzaam bedrijf

Ik ben door de vertrgenwoordiger Jack goed geholpen. bij vragen kan ik hem zelfs via WhatsApp een bericht sturen Net afspraak gehad en alles doorgenomen Ying Ping Winschoten

In 5 maanden tijd is de kliko 1x geleegd

De kliko staat braaf aan de weg maar wordt zelden geleegd. Ook niet na klagen en het inplannen van inhaaldagen. Zeer slechte service.

Tevreden met korte lijnen

Super contact met Peter Korte lijntjes snelle acties ook als het een keer fout gaat. Flexibel qua invulling

Milieu Service Nederland heeft ons altijd en probleem van hun diensten voorzien. Ze zijn meedenkend, pro actief en stipt. Voor afvalinzameling zou ik ze zeker aanraden.

Beloftes maar geen oplossingen, KLACHT

Overgestapt van bedrijfsafval.nl naar msn omdat mijn bak in de zomermaanden niet werd opgehaald. Met belofte dat dit zou veranderen bij MSN. Nu 3 maanden achtereen (vanaf begin eigenlijk) al niet opgehaald maar de belofte dat ze werken aan een soepele dienstverlening die mij beloofd was. Mijn bak moet 1x in de 4 weken opgehaald worden. Ben er nu wel klaar mee. Zelfs foto’s gegeven waar en hoe de bak word aangeboden, ik blijf erachteraan bellen maar heb wel wat beters te doen dan elke vrijdag kijken of er überhaupt een dienst langskomt voor ophaal. Wat een farce! Ik wil van mijn contract af zodat ik naar een dienstverlener kan die WEL mijn afval ophaalt en beloftes nakomt!

Het contact is goed met Roy, maar dat is al jaren zo.

Klantvriendelijk en uitstekende service. De container wordt altijd op afspraak opgehaald en geleegd. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom ik raad dit bedrijf aan!

Toppers

Hele fijne persoonlijke ervaring!

Het idee dat ik iets goed doe voor het milieu

We zijn zeer tevreden met de container. We zijn zo ons meer bewust van het scheiden.

Met een goed gevoel afval weggooien

We zijn erg tevreden met onze afval container

Onwijs tevreden met de service.

Nette container geleverd en vriendelijke service. Ik zou Milieu service absoluut aanraden.

De service is prima!

Fijne mensen, problemen prima opgelost.

Geweldig!

Ik ben uitstekend geholpen, klant vriendelijkheid staat bij hen bovenaan! Niks over te klagen!

Na een aantal probleem Zijn we er achter wat er mis gaat! Bedankt Dennis voor je hulp

Uitstekende service en Jasper is een topper

Mijn afval is altijd conform afspraak opgehaald en ik ben altijd goed geholpen door mijn accountmanager Jasper. Ik zou Milieu Service aanraden

Uitstekende service en milieubewustheid!

Ik ben zeer tevreden met de diensten van Milieu Service Nederland. Ze bieden een geweldige service en zijn zeer milieubewust. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en ze hebben me geholpen om mijn afval op een efficiënte en duurzame manier te beheren. Ik beveel Milieu Service Nederland ten zeerste aan!

Fijne samenwerking, altijd op tijd met ophalen zodra ik melding geef. Ook gelijk een nieuw bakkie

Super goede ervaringen met het bestellen van een puin container. Ik raad milieu service zeker aan.

Super bedrijf

Gaat allemaal zoals afgesproken.

Makkelijk en qualiteit

Ervoor zorgen dat er een container op locatie was, was erg makkelijk en was hoe het was afgesproken!

Nette en correcte levering / ophalen en afhandeling

Wij hebben hele goede ervaringen met Mileu service. Keurig een rooster ontvangen voor het ophalen van de bakken. En als er een keer iets mis ging i.v.m. ophalen van een bak werd dit netjes en snel opgelost. Grote ruime bakken. Ik zou Mileuservice zeker aanbevelen.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!