Werken prettig samen

Prettige samenwerking, milieuservice houdt ons altijd op de hoogte van de nieuwste regels en de nieuwste inzamelmiddelen. Prettig werken met Peter

Uitstekende service

Fijne samenwerking!

Goede Leverancier Regelt alles goed Gaan nu extra scheiden op in samenspraak met Peter

Super tevreden

Alles gaat goed, als het een keer overgeslagen is wordt het correct opgelost, gelukkig is dat maar paar keer in al die jaren gebeurt.

Goed.

Roy Is een aardige man en er zijn geen vragen of onduidelijkheden. Alles loopt naar wens

De beste afval partner die ik tot nu toe heb gehad

MSN denkt met de klant mee en helpt met oplossingen. Zeer tevreden!

Goede service, net personeel

positieve ervaringen, personeel is vriendelijk en netjes. Een aanrader!

Opgelost

Het ging een beetje mis, maar uiteindelijk door Wisse super goed opgelost, bedankt!!

Geweldige samenwerking

Professionele werknemers!

Fijne afvalverwerker

Meerdere afvalverwerkers gehad, maar deze komt het beste afspraken na. Daarnaast een goede service en response.

Fantastische service

Behulpzaam personeel en geweldige service

Ik ben zeer tevreden met mijn container

Fijne service en een fijne container

Fijn bedrijf

Bijna altijd netjes en optijd opgehaald zoals afgesproken

Mijn ervaring is top

Ik ben zeer tevreden over de container en service van MSN. Ik raad het iedereen aan!

Prima partij die je alle vlakken ontzorgd

Al jaren is Milieu Service Nederland voor ons een gewaardeerde partner gebleken in het verwerken van onze afvalstromen. Met duidelijke afspraken vooraf die ook nog eens nauwgezet nagekomen worden, spreken wij van een relatie waar wij op kunnen vertrouwen en kunnen bouwen. Zij werken stipt en netjes, waarbij de communicatie vanuit de klantenservice goed is en er altijd meegedacht wordt bij het oplossen van onze afval vraagstukken.

Contact Klantenservice

Het is een goed bedrijf en ik ben tevreden met hun diensten. Ze hebben mijn afval altijd op tijd opgehaald. Ze hebben een goede en begripvolle klantenservice. Ik heb mijn zaak overgedragen. Als ik het niet had overgedragen, zou ik zeker door zijn gegaan met werken

Geweldige Service en Efficiëntie bij Milieu Service Bedrijfsafval

Ik ben ontzettend tevreden met de service van Milieu Service voor onze bedrijfsafvalverwerking. Vanaf het eerste contact tot de wekelijkse ophaaldienst is alles perfect geregeld. Het team is professioneel, vriendelijk en altijd op tijd – wat een verschil maakt in ons dagelijkse werkproces. Wat ik bijzonder waardeer, is de duidelijke communicatie en de flexibiliteit die ze bieden. Ze denken echt mee over duurzame oplossingen en hoe wij als bedrijf onze afvalstromen nog beter kunnen scheiden en verminderen. Dit sluit perfect aan bij onze eigen groene doelstellingen en heeft ons geholpen om milieubewuster te werken. Ook in prijs-kwaliteitverhouding scoren ze hoog. Ik voel dat ik echt waarde krijg voor de prijs, en bovendien help ik het milieu een handje. Ik zou Milieu Service zonder twijfel aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare, efficiënte en milieuvriendelijke afvalverwerking.

Op alle vlakke een uitstekende service!

Ik heb zeer positieve ervaringen met Milieu Service Nederland. De chauffeurs zijn altijd netjes en professioneel. Ze regelen zelf de lediging van de containers, wat het proces aanzienlijk vergemakkelijkt. Het contact met de servicedesk is snel en efficiënt; je krijgt snel antwoord op vragen. Bovendien zijn ze flexibel en denken ze goed met je mee, waardoor oplossingen altijd op maat zijn. Al met al een uitstekende service die ik van harte aanbeveel!

Gewoon een goed bedrijf

Door een veranderde afvalstroom in ons bedrijf zijn we in gesprek geraakt en is er een passende oplossing gekomen waar wij zeer tevreden mee zijn. Een mooi voorbeeld van de juiste instelling; kortgeleden werden wij rond 8.30 uur gebeld dat het hek nog dicht was, of we het even wilden openen om de papiercontainer te legen, ze hadden ook gewoon weer weg kunnen rijden..

communicatie

Door miscommunicatie bij wijzigingen in het ophalen op dinsdag, dan weer op donderdag en nu weer op dinsdag, was er sinds mei 2024 tot nu toe al reeds 2x geen vuilcontainer geleegd, of te wel 1 maand termijn en dit is netjes gecrediteerd. De account manager is langs geweest en alles is helemaal netjes opgelost.

denken met je mee

Zakelijke klant geworden vanuit faillissement van Van Paridon. Inmiddels gestopt met mijn bedrijf. Hierbij werd goed mee gedacht en service verleend. Dank hiervoor!

Waardeloosbedrijf met wurgcontracten

Milie service Nederland biedt contracten aan met een looptijd van 48 maanden, die jaarlijk weer met 48 maanden worden verlenngd. Kortom na opzegging hang je altijd 3 tot 4 jaar aan dit bedrijf vast. Dat is toch ongehoord, maar blijkbaar hebben ze dergelijke wurgcontracten nodig om een deel van hun klanten vast te houden

Goed gesprek duidelijk

Goed afvalbedrijf!

Sindskort klant geworden duidelijke en heldere informatie gekregen. Rolcontainer word optijd leeg gemaakt.

Uitstekende service.

Nooit geen problemen gehad. Altijd alles optijd opgehaald.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!