Prima geregeld

Goede en schone containers

best services top !

we recently opened our new restaurant in Heemstede, i am really happy with the services and customer handling by " Kay Weenink " from Milieau Service Netherland, i highly recommend this company. Kay Weenink helped me with detailed explanation also with best offer and systematic garbage collection plan also great support till date. All the best, Success ! Thanking you, Kunal Sharma Kubera Indian Restaurant

Goede afvalinzamelaar

Duidelijke afspraken gemaakt, goede prijzen en wordt optijd leeggemaakt.

Top Service

Milieu Service Nederland helpt je goed bij je afvalproblemen. Account Manager Dennis legt zaken goed en duidelijk uit.

ik ben goed geholpen

ik kreeg een goed en duidelijke uitleg.

Topervaring!

Wij waren als bedrijf opzoek naar een nieuwe afvalbedrijf die voor ons de containers kon komen legen. Hiervoor zijn we geweldig geholpen door Dennis! De stappen waren duidelijk en eenvoudig, ook is er goed persoonlijk contact tussen het bedrijf en jezelf. Wij kregen hierdoor ook echt het gevoel dat er naar ons en onze wensen werd geluisterd. Wij zouden zeker dit bedrijf aanraden!

Goed en snel geholpen

Super goed geholpen met een betere deal, voorheen klant bij andere afvalverwerker maar nu een stuk goedkoper elke maand

Alles goed getegrr er is

Goede afspraken

Prettige organisatie

Erg tevreden over deze organisatie met vriendelijke en vooral meedenkende mensen.

Super goed, betere klantenservice dan Coolblue

Ik ben uitstekend geholpen door Jack. Door mijn huidige situatie heeft Jack mij begeleid is meegaande klanten service. Erg bedankt!

komen niet de afspraken na !!!

liegen alles bij elkaar,

Zeer prettige ervaring met de service van Milieu Service Nederland

Wij zijn als Rimco Fulfilment heel goed geholpen door Frank Vermeulen. Frank weet waar hij het over heeft en is transparant over de service mogelijkheden en de tarieven. Wij zijn blij met de samenwerking en hopen deze nog vele jaren te behouden.

Prettige ervaring

Accountmanager Dennis is langs gekomen n.a.v. van mijn aanvraag. Hij heeft mijn afval in kaart gebracht en een advies gegeven. Container werd snel geleverd en Dennis hield mij hiervan op de hoogte.

Deskundig advies en oplossingsgericht

Samen met Edwin tot goede oplossingen gekomen voor onze afvalstromen. De documentatie hiervan altijd duidelijk en naar wens.

Uitmuntend

Komt afspraken na geeft 100% service.

Fijne samenwerking!

In een dynamisch bedrijf gaat niet alles vanzelf, daarom werken wij samen met goede bedrijven en met flexibele partners. Onze accountmanager van MSNL is een topper en staat altijd voor mij klaar.

Milieu Service Nederland komt zijn afspraken na

Vanaf mijn eerste kennismaking met de Key Account Manager van Milieu Service Nederland tot de opstart en samenwerking voldoet geheel aan de verwachtingen die was geschetst door Milieu Service Nederland.

Goede vrendelijke sales

Altijd op zoek naar de beste oplossing voor het probleem

Persoonlijk contact, maatwerk, flexibel en leveren wat gevraagd wordt !

Proactieve accountmanager met begrip voor de situatie (start up). Overzichtelijke website. MSN reageert adequaat en snel op vragen/verzoeken. Ze leveren de gewenste flexibiliteit die je als starter nodig hebt. Leveren/ledigen altijd op het afgesproken tijdstip.

Goed en deskundig advies

I.v.m. onze overstap een prettig en deskundig contact gehad met accountmanager Noud.

snelle hulp en goede prijs

In vergelijken met vele bedrijven, een goede prijs en deskundige advies. Heel vriendelijk

Goede service, fijn bedrijf

Prettige samenwerking en oplossing op maat. Snel contact en vriendelijk personeel

Een échte afvalpartner

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij MSN. De communicatie verloopt goed en mijn rolcontainers worden optijd geleegd.

Afval verwerker puur sang

Samen met mijn accountmanager altijd de beste oplossing voor verwerken afvalstromen en dat voor een goede prijs. Voor mij een aanrader

Super service!!

Goed rechtstreeks contact met accountmanager. En een super service. De miniperscontainer is voor ons recreatiebedrijf een perfecte oplossing.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!