Het contact is goed met Roy, maar dat is al jaren zo.

Klantvriendelijk en uitstekende service. De container wordt altijd op afspraak opgehaald en geleegd. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom ik raad dit bedrijf aan!

Toppers

Hele fijne persoonlijke ervaring!

Het idee dat ik iets goed doe voor het milieu

We zijn zeer tevreden met de container. We zijn zo ons meer bewust van het scheiden.

Met een goed gevoel afval weggooien

We zijn erg tevreden met onze afval container

Onwijs tevreden met de service.

Nette container geleverd en vriendelijke service. Ik zou Milieu service absoluut aanraden.

De service is prima!

Fijne mensen, problemen prima opgelost.

Geweldig!

Ik ben uitstekend geholpen, klant vriendelijkheid staat bij hen bovenaan! Niks over te klagen!

Na een aantal probleem Zijn we er achter wat er mis gaat! Bedankt Dennis voor je hulp

Uitstekende service en Jasper is een topper

Mijn afval is altijd conform afspraak opgehaald en ik ben altijd goed geholpen door mijn accountmanager Jasper. Ik zou Milieu Service aanraden

Uitstekende service en milieubewustheid!

Ik ben zeer tevreden met de diensten van Milieu Service Nederland. Ze bieden een geweldige service en zijn zeer milieubewust. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en ze hebben me geholpen om mijn afval op een efficiënte en duurzame manier te beheren. Ik beveel Milieu Service Nederland ten zeerste aan!

Fijne samenwerking, altijd op tijd met ophalen zodra ik melding geef. Ook gelijk een nieuw bakkie

Super goede ervaringen met het bestellen van een puin container. Ik raad milieu service zeker aan.

Super bedrijf

Gaat allemaal zoals afgesproken.

Makkelijk en qualiteit

Ervoor zorgen dat er een container op locatie was, was erg makkelijk en was hoe het was afgesproken!

Nette en correcte levering / ophalen en afhandeling

Wij hebben hele goede ervaringen met Mileu service. Keurig een rooster ontvangen voor het ophalen van de bakken. En als er een keer iets mis ging i.v.m. ophalen van een bak werd dit netjes en snel opgelost. Grote ruime bakken. Ik zou Mileuservice zeker aanbevelen.

Fijn bedrijf. Snel in contact en komen afspraken na

Wij zijn al lang klant met onze onderneming. Altijd fijn in de communicatie en als wij een probleem hebben wordt het altijd snel opgelost. Ik raadt iedereen Milieu service Nederland aan!

Als enige jaren hebben wij een container van milieuservice Nederland. Goede service, duidelijke communicatie en komen na wat ze zeggen. Een aanrader.

Werken prettig samen

Prettige samenwerking, milieuservice houdt ons altijd op de hoogte van de nieuwste regels en de nieuwste inzamelmiddelen. Prettig werken met Peter

Uitstekende service

Fijne samenwerking!

Goede Leverancier Regelt alles goed Gaan nu extra scheiden op in samenspraak met Peter

Super tevreden

Alles gaat goed, als het een keer overgeslagen is wordt het correct opgelost, gelukkig is dat maar paar keer in al die jaren gebeurt.

Goed.

Roy Is een aardige man en er zijn geen vragen of onduidelijkheden. Alles loopt naar wens

De beste afval partner die ik tot nu toe heb gehad

MSN denkt met de klant mee en helpt met oplossingen. Zeer tevreden!

Goede service, net personeel

positieve ervaringen, personeel is vriendelijk en netjes. Een aanrader!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!