top geregeld!

Mijn ervaring met Peter wat een top account manager is er iets dan geef je hem een belletje en hij regelt het keurig voor je aanrader

Top bedrijf!

Accountmanager heeft ons goed geholpen met betreft onze afvalstromen. Zijn erg tevreden over de vriendelijkheid en denken met je mee.

Vriendelijk!

Container wordt netjes opgehaald. Chauffeurs zijn vriendelijk.

Ledigingen verlopen goed! Wij zijn erg tevreden!

Perfect!

Wij zijn al langer klant bij Milieu Service Nederland en zijn erg tevreden. Als er gebeld moet worden zijn ze altijd erg vriendelijk.

Goede partner

Ook wanneer het een keer niet goed is verlopen, wordt dit snel opgelost.

Vriendelijk en behulpzaam

Fijne partij om mee samen te werken.

Snelle en vriendelijke service

Erg vriendelijke vertegenwoordiger en snelle service na telefonisch contact direct langs gekomen om afspraken te maken!

Zijn goed

Milieu Service Nederland doet het werk goed. Ze halen de containers altijd op de dag wat wij hebben afgesproken.

Goed!

Via mijn buurman met MSN in contact gekomen en ze konden zeer snel handelen. Blij met de snelle service.

We kunnen ons afval kwijt en hebben er weinig omkijken naar. Het wordt altijd netjes opgehaald.

Wij maken gebruik van een mini pers en hier zijn wij tevreden over. Milieu Service Nederland haalt deze op als hij vol is. Wij hebben er geen omkijken naar.

Goede service en vriendelijke mensen!

Begonnen als een misschien gaan we met jullie samen werken. Dat was prima geen haast of opdringerig gezeur. Zelfs toen ik te laat was bij de afspraak niet. Toen uit eindelijk een overeenkomst kunnen maken, goed voor elkaar. Extra lediging geen probleem! En zeker ook 5 sterren voor Peter!

Super advies bij de aanvraag van een container.

We vroegen om een kleinere container, maar kregen het advies om voor hetzelfde geld een groter, praktische, te ontvangen. Netjes afgeleverd en wij kunnen aan de slag. Super blij mee.

Momenteel zeer tevreden

Na wat opstartproblemen zijn wij momenteel zeer tevreden en wordt ons afval netjes opgehaald. Communicatie met Dion (vertegenwoordiger) verloopt perfect.

Wij hebben weinig afval, maar worden wel iedere maand goed gefaciliteerd. Als er vragen zijn, dan bellen wij Dion. Hij helpt ons goed en snel.

Alles verloopt prima. Geen klachten.

Verloopt prima

Er is wel eens wat misgegaan, dit is uiteindelijk goed opgelost. Het contact met de accountmanager is goed. Dion helpt ons op het moment dat we er niet uitkomen. Al met al zijn we tevreden.

Gaat goed

We zijn nu een aantal weken klant en de dienstverlening verloopt goed. Verder geen bijzonderheden.

Super snel geregeld

Via de website gereageerd en nog de zelfde dag teruggebeld. Samen gekeken naar onze afvalstroom en naar mijn idee het juiste advies gekregen. Ik zie onze samenwerking met vertrouwen te gemoed.

Goed advies

Onze accountmanager heeft advies gegeven over onze afvalsituatie, samen zijn wij tot een oplossing gekomen. Tot nu toe tevreden over de service.

Goede overstap

Sinds wij zijn overgestapt naar Milieu Service Nederland zijn wij erg tevreden. Reageren snel op de mail als ik vragen heb.

Duidelijkheid en direct

Communicatie is goed en goede service.

Gewoon goed!

Wij zijn tevreden en tot op heden verloopt alles goed zoals afgesproken.

Sinds de overstap naar Milieu Service Nederland heb ik geen zorgen meer over mijn afval. Het wordt netjes en op tijd opgehaald en de communicatie is goed.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!