Prettig en duidelijk contact

Prettig gesprek waarbij transparantie voorop stond.

Uitstekend advies!

Ben goed geholpen! Duidelijk en goed advies mogen ontvangen van Michel! Direct en snel contact mogen ervaren met dit bedrijf!

Snelle reactie

Wij hebben al een restafval bak en hebben aangegeven graag en karton bak erbij te willen. De reactie hiervan was erg snel, waardoor de nieuwe bak deze week nog geleverd wordt. Bedankt!

Goed geholpen door accountmanager

Accountmanager is langs geweest om ons te helpen bij de gewenste formaat container. Hierbij heeft ze ons goed advies gegeven. Fijn dat ze snel kon schakelen!

Oplossingsgericht

Start service ging de eerste lediging niet goed. Samen met accountmanager gekeken waar dit aan kon liggen, hierna ook besproken met de klantenservice. Hebben meegedacht en hier zeer tevreden mee.

goede start vd samenwerking .

Goede communicatie

Milieu Service Nederland houdt mij op de hoogte over de ontwikkelingen die er spelen. De service is goed, accountmanager goed te bereiken en de ledigingen worden goed uitgevoerd.

Fijne partij om mee te werken.

Mijn ervaring is overwegend goed. Als er een fout gemaakt wordt zorgen ze altijd dat het goed opgelost wordt. Ook zijn ze altijd makkelijk bereikbaar.

Containers worden met regelmaat geleegd

Nette containers. En zijn nu voorbereid voor de nieuwe wetgeving betreft gescheiden afval sorteren

Goede snelle service.

Geweldige persoonlijke service en dienstverlening

Persoonlijke betrokkenheid en meedenken in oplossingen door onze accountmanager. Schakelen snel en zorgen voor de de juiste uitvoering.

Geweldige dienstverlening en service!

Persoonlijke betrokkenheid en goed meedenken in oplossigen. Schakelen snel en zorgen voor juiste uitvoering.

Prettig, professionele hulp zonder poespas

Het was een uiterst prettige ervaring om met Jack in contact te zijn. Hij keek goed mee met wat voor ons bedrijf handig was en kwam uiterst professioneel en vriendelijk over. Verder vond ik het erg fijn dat er niet te veel gepushed werd, een hele fijne ervaring!

Grote waardering

Gezellige hardwerkende mensen op de vrachtwagen, ook met slecht weer wordt de container netjes teruggeplaatst en is er altijd ruimte voor een vriendelijke groet.

Tevreden met het opvolgen na de aanvraag bij Roy Beugelaar

Er wordt snel door Roy Beugelaar geholpen en dit wordt goed gedaan

Zeer behulpzaam en duidelijk

Vertegenwoordiger is zeer behulpzaam en duidelijk met uitleg over hun diensten en helpen waar nodig is

Roy Beugelaar fantastische communicator.

Buiten het om dat Milieuservice goede dienstverlening verricht, is Roy erg communicatief en oplossingsgericht naar de klanten toe.

De dienstverlening loopt goed

Alles wordt goed gedaan.

Top geregeld!

Komt afspraken na! Snelle levering en duidelijke afspraken.

Top service ga zo door

Ben op een nette manier geïnformeerd over de service van MSN. Alle opties die in het belang waren zijn benoemd en ook uitgevoerd.

Fijne communicatie

Restafval container wordt elke dag opgehaald, dit gaat goed. Een extra karton container erbij werd snel opgepakt.

Geen commentaar

Via peter gaan we scheiden

Goed geholpen door Jack. Snel, goede prijs en beter bestaat niet

Gestart met restafval en nu uitgebreid met papier/ karton. Ook starten we met een afzetcontainer. Geen dikke investering maar nette prijs per maand. Magda

Accuraat

Door Peter Kuiper laten adviseren hoe om te gaan met de afvalstroom binnen onze firma, prettig contact zonder poes pas.

De containers worden netjes geleegd, en dan spelen de chauffeurs nog even met onze hond. Nu gaan we extra afvalscheiden.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!