Ben heel blij

Zeer tevreden over milieu service

Al 3 jaar vaste klant bij MSN. Onze accountmanager komt elk jaar langs voor een evaluatie. Hierdoor sluit ons afval altijd aan op de frequenties.

Vriendelijke meedenkende meneer

Transparant, concreet en vlotte service, erg blij mee

Ik vind het fantastisch

Geen klachten ben zeer tevreden

Heldere communicatie en goede service

Snel schakelen door heldere communicatie en vlotte opvolging. Plaatsing en lediging container naar tevredenheid.

De containers zijn binnen 24 uur nog geplaatst en kon gelijk starten met de service. Afvalkalender is toegestuurd en mijn accountmanager heeft laten zien hoe ik kan inloggen op hun platform. Nu 3 maanden verder en de service gaat fantastisch!

Heel blij

Ik ben heel blij dat ik overgestapt ben naar milieu service

MSN komt afspraken na, is flexibel en denkt mee

We werken nog niet zo lang met MSN maar onze ervaring na pak m beet 2 jaar is erg positief. MSN heeft zich aan ons gepresenteerd als een flexibele organisatie die onze afvalverwerking samen met ons beter heeft georganiseerd en we verwachten hiermee ook zelfs onze afvalstromen efficiënter te kunnen verwerken. En daarmee deze kosten zelf te reduceren. Daarnaast is onze accountmanagers. Ties Kramer een prettige en pro actieve contactpersoon. Mvg, Remco van Maurik

100% tevredenheid door klantgerichte professionaliteit

Voor mij was het plaatsen van een 23m3 perscontainer een grote noodzaak, maar ook een grote zorg. Immers, deze moet komen te staan op een helling, de daarbij te gebruiken rolcontainers mogen juist niet op helling komen en de schuifpoort moet ook nog dicht kunnen. De accountmanager van Milieu Service was zeer geduldig en was hij meermalig op locatie geweest om de situatie te bekeken en de toepasselijkheid goed doorgesproken. Op de dag van plaatsing ging alles perfect. De chauffeur, die de container afleverde en de 2 montagemonteurs waren zo klantgericht dat zij ook zo klantvriendelijk waren om volledig rekening te houden met mijn zorg en alles uit te voeren naar mijn wensen. Zij drieën samen hebben de container heel nauwkeuring geplaatst. Perfect en professioneel. Ik ben 100% tevreden, want beter kon het echt niet.

super goede ervaring

super goed en snel contact met Barry van MSN. word snel gehandeld en snel geschakeld oftewel super goed en fijn werken met MSN

Helemaal top

Het gaat goed met de containers en een goede service. Accountmanager Jeffrey heeft ons goed geholpen!

Prima service!

Een prima sercive, met snelle reacties per mail. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Goede dienstverlening

Gewoon goed.

goede service

snelle reactie via de mail, goede service, prima prijs en vriendelijke medewerkers.

Altijd correct en snel geholpen om ons afval te verwerken.

Altijd correct en snel geholpen om ons afval te verwerken.

Netjes, correct en snel afgehandeld

Correcte afhandeling van milieu service Nederland. Peter langs geweest voor extra containers karton en pmd. Top geregeld nogmaals dank hiervoor.

Volle tevredenheid over deze organisatie!

Al jaren wordt door MSN ons 'papieroverschot' door MSN opgehaald. Dit is de enige dienst die wij direct van dit bedrijf afnemen, maar zoals gezegd naar volle tevredenheid.

goede service en heldere afspraken

er is een jaarkalender zodat we precies weten wanneer de papierbak geleegd wordt. We ontvangen meestal dag erna als een certificaat van vernietiging.

Keurig

Altijd op tijd; Gewoon keurig!

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service

Goed bedrijf, halen altijd optijd ons afval op. Jeffrey heeft ons goed geholpen Workshoes4less.

Fijn contact en duidelijke communicatie

Open, vertrouwd en persoonlijke benadering met Aris Bakker. Zien uit naar een mooie pertnerschap

Topservice!

Met de afvalstaking zaten we met ons handen in het haar. Met bijna 300 ondernemers in ons gebied konden we het afval niet op straat laten staan. Daarvoor is er teveel ongedierte in de binnenstad van Amsterdam. Milieu Service Nederland heeft ons op een adequate en nette manier geholpen. Snelle service en alle afspraken zijn netjes nagekomen.

In het begin stroef, werd daarna beter.

Zeer ontevreden over gemeente Amsterdam, daardoor bij MSN uitgekomen. Het opzetten van de contracten gaat snel en vloeiend en je hebt persoonlijk contact wat erg fijn is, alleen de eerste weken werd de bak niet geleegd. Nu wel en heb ik niks aan te merken.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!