Afspraken maken en na komen

Goede samenwerking, meedenkend, oplossingsgericht, kwaliteit voor kwantiteit.

Prettig geholpen

Vriendelijk telefoon gesprek gehad met, Roy Beugelaar, en we zijn netjes geholpen

Prettig contact en geweldige opvolging nav enquete

Zeer fijn contact, denken mee met oplossingen en waar nodig passen ze zaken aan op aan de sluiten op de wensen van de klant.

Er wordt in ons geval altijd meegedacht in oplossingen.

Tijdens Corona een van de weinige bedrijven die mee dachten om tot passende oplossingen te komen. Afspraken worden keurig nagekomen en altijd netjes te woord gestaan. We zijn dan ook geruime tijd klant want op afvalverwerking worden we volledig ontlast.

Milieu Service Nederland zorgt goed voor ons afval.

Account Manager houdt goed contact over optimalisatie van ons afval.

Fijn geholpen door vincent jacobs

Had wat problemen met het contract. Dit is door vincent jacobs goed opgelost!

Prima dienstverlening

Geen klachten over dit bedrijf

Fijne samenweking en service

Fijn samenwerken en goed contact met Aris.

Verloopt zeer goed

Onze visie en strategie is goed af te stemmen met Milieu Service Nederland

Door met elkaar te sparren komen we samen met Aris tot de meest werkbare en duurzame oplossingen voor ons afvalmanagement.

Korte lijnen, komen afspraken na en oplossingsgericht.

Ik hou van samenwerken met MSN omdat zij hun afspraken na komen en er korte lijntjes zijn die snel oplossen en reageren.

Dé weg naar simpel afval scheiden

Na fijn contact met Peter, starten wij begin 2023 met het scheiden van afval. Wat lastig lijkt, blijkt met de slimme oplossingen van Milieu Service gemakkelijk voor elkaar te krijgen.

Onze visie en strategie is goed af te stemmen met Milieu Service Nederland

Door continue met elkaar te sparren komen we samen met Aris tot de meest werkbare en duurzame oplossingen voor ons afvalmanagement.

Onze visie en strategie is goed af te stemmen met Milieu Service Nederland

Tot nu toe geen problemen, alles gaat zoals afgesproken.

Ophalen van containers op de afgesproken dagen gaat altijd goed, zeker aan te raden.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!