1 partij voor alle afvalstromen

Telefonisch goed bereikbaar, alle verzoeken worden adequaat opgepakt en er wordt actief meegedacht.

Levering SWILL container .

De levering van de container was snel geregeld via de contact persoon de afval verwerking!

nul respons

Rolcontainer wordt niet leeggehaald en na telefonisch verzoek om lediging wordt hier aan geen gevolg gegeven en ondanks toezegging wordt er niet teruggebeld

onbetrouwbaar

Ik word tijdens mijn werk op mijn privé mobiel gebeld door een mevrouw van Milieu Service Nederland. Met de vraag of ik over verduurzaming door mijn gemeente had gehoord. Ik vraag haar hoe zij aan mijn mobiele nummer kwam. Nou dat stond in een bestand zegt ze. Dat snap ik. Maar hoe komen jullie aan deze gegevens? Dat wist ze niet. En blijkbaar wilde ze dat ook niet opzoeken en navragen want toen kapte ze chagrijnig het gesprek af en een goedemiddag kon er ook niet meer van af. Voor mij genoeg reden om nooit met dit bedrijf zaken te doen.

niet echt goed

meerdere malen meegemaakt dat de container gewoon niet word geleegd. Na bellen word wel actie ondernomen dat is het positieve hier aan. Maar het moet anders kunnen.

Komen contractuele afspraken niet na.

Regelmatig worden er ledigingen niet uitgevoerd, op email's hierover wordt pas na 2 maanden ontkennend gereageerd want de planning zegt dat het wel is uitgevoerd ... Pas wanneer je bewijsmateriaal (foto's) stuurt zeggen ze toe de niet uitgevoerde ledigingen te crediteren maar de toegezegde credit-nota's i.v.m. niet uitgevoerde ledigingen moet ik nog steeds ontvangen. Zoveel gezeur om je containers volgens afspraak geledigd te krijgen. Kortom, ik ben klaar met Milieu Service Nederland. Zeer slechte service, moeizame communicatie.

Een bedrijf dat bereid is wat te doen voor een klant!

Er zijn in Nederland een aantal afvalbedrijven die je mooi kunt categoriseren; De oudere bedrijven die het allemaal wel welletjes vinden. De arrogante bedrijven die toch altijd vol zitten dus niet actief hoeven te zoeken naar klanten. En dan heb je de toppers als Milieu Service Nederland. Deze zijn bereid net iets meer aandacht te geven aan hun klanten. Ook voor een spoed opdracht draaien ze hun hand niet voor om en vooral het persoonlijk contact doet super goed! Deze toppers gaan groot worden!!!

Top bedrijf

Zeer goed te spreken over de dienstverlening

Erg vriendelijk

Bij telefonisch contact wordt er altijd snel een oplossing gevonden. Wij worden ook snel teruggebeld indien nodig.

Milieu Service Nederland denkt goed mee in oplossingen

Accountmanager Dennis is langs geweest voor een afval optimalisatie.

Mooie praatjes, leveren niks ook niet na herhaaldelijk verzoek, uiteindelijk oplossing

UPDATE per 4-5-2022: Peter Kuiper (accountmanager MSN) is persoonlijk bij ons langsgekomen en heeft namens MSN excuses gemaakt voor de gang van zaken en een passende oplossing geboden. Wij zijn Peter dan ook erkentelijk voor zijn inzet. Dit soort medewerkers maken ons inziens het verschil als gezicht van MSN naar buiten toe. We hopen dat ze intern bij MSN klanten ook serieuzer gaan nemen om zo dit soort nare situaties in de toekomst te voorkomen en de buitendienst goed te kunnen ondersteunen in de markt. Waardeloze ervaringen mee, na meermalen contact te hebben gehad over niet opgehaald afval nog steeds niet geholpen, wurgcontract aangeboden gekregen waar wij niet in mee wilden gaan, alternatief was volgens hun niet mogelijk. Vervolgens ruim een half jaar later geconfronteerd met een 'door ons getekende digitaal contract' (n.a.v. vorig tel. contact) ehm nee, niets van gezien of gehoord overigens ook niet van hun. Telefonische afspraak was om 1x per week afval te halen, in een half jaar tijd meer dan 10x verzaakt. Onprofessioneel, geen wederhoor, feiten aan de telefoon proberen te verdraaien. zie UPDATE

Ik ben helemaal tevreden met Roy Beugelaar

Goede service en er wordt altijd snel gehandeld. Dit bedrijf is zeker aan te raden

Goede communicatie met Milieu Service Nederland en goede en vriendelijke chauffeurs

Goede service en prettig contact

Oranje steengoed beheert tijdelijk leegstaand vastgoed waarbij soms snelle acties nodig zijn. Milieu Service denkt altijd goed mee en kan snel schakelen.

Persoonlijk contact en snelle respons

Milieu Service Nederland onderhoud goed contact over onze afvalsituatie.

Prima partij

Wij zijn geholpen, op een vriendelijke en vlotte manier!

Na de aanvraag van een offerte zijn we vriendelijk en vlot geholpen. Er is meegedacht en gerekend, zodat we goed en zo goedkoop mogelijk uitkwamen. Dit vinden we belangrijk voor onze basisschool.

supervriendelijke mensen die echt hun best doen om te helpen TOP!!!!

elke keer als ik bel zijn de medwerkers altijd vriendelijk,en proberen echt naar een oplossing te zoeken. Floor en teamleden jullie zijn TOPPERS!!!!!!!!!!!!!!!!

Snelle levering van de containers, de volgende dag stonden ze bij ons bedrijf. Vriendelijke service!

Fantastische dienstverlening!

Een fijn bedrijf die ons vele jaren uitstekend heeft geholpen met onze stroom aan regulier afval en karton. Komen hun afspraken altijd na en niets is teveel. Echt een aanrader.

Top /Perfect bedrijf

Wij zijn erg blij met Milieu Service Nederland Snelle services doen wat ze zeggen Fijne mensen k ben erg tevreden over hun dienstverlening

Goede service en erg klantvriendelijk

Ik ben tevreden over de service.

Top bedrijf leuke mensen!

Goede service, goed geholpen!

goeie service

betere service dan andere en denken met je mee

Vriendelijk

Goede service en vriendelijke accountmanager

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!