Zeer goede ervaring

Top. Snel en keurig

Snel bezorgd, verpakking mag beter

Goede service, snelle bezorging. Een advies bij losse isolatieplaten van deze dikte, leg deze tussen de volle verpakking. Dit voorkomt scheuren in de bovenste platen.

Goede service; vlotte levering

Op de vragen die ik per mail stelde kwam snel en duidelijk antwoord. Voor de levering aan nog een telefoon of zonder meerprijs, ook een ander onderdeel geleverd mocht worden.

Klantenservice top

Top ervaring qua service.

Prima service en prijzen

Makkelijke website, snelle service en levering. Prijzen zijn erg competitief

TOP SERVICE

Sinds kort werken wij met Dun Isoleren en bestellen wij onze isolatie bij DunIsoleren.nl. Namens ALSA zijn wij zeer tevreden met een isolatieleverancier die zijn afspraken nakomt. Bij deze willen we Ramon bedanken voor zijn inzet en het altijd meedenken voor oplossingen!

Strakke prijzen, goede communicatie, perfecte afhandeling

Strakke prijzen, goede communicatie, perfecte afhandeling. Ik kan enkel tevreden zijn.

Zie hier onder

Alles perfect ook de levering

Zeer snelle levering

Top bedrijf zeker aan te raden

Opzich goed alleen minder als eerst

Wij bestellen vaker bij jullie maar deze keer was het matig. Rollen waren aan de zijkant gewoon los. Normaal zitten de lucht kamers dicht helaas waren er 3 rollen gewoon open. En niet goed dicht gemaakt. Pak bon zat er ook niet aanvast. En eerst deden jullie dit wel. Hoop de volgende keer dat de rollen beter zijn. Wij hebben er uiteraard foto's van

Snelle levering en behulpzame chauffeur

Netjes van te voren opgebeld en met lossen prima geholpen

Goed advies d

Goede producten en snelle levering

Woensdag besteld en vrijdag al in huis

Dikke prima

Isolatie keurig en netjes geleverd. Binnen 2/3 werkdagen. Dikke prima

Doen wat ze zeggen en snel ook.

Voor 14:00 besteld, betaald en volgende dag binnen. Nette transporteur (Melis).

Snel geregeld, goede prijzen.

Netjes en vlot geholpen. Conform afspraak netjes even gebeld half uurtje op voorhand van levering. Zeer tevreden!

Erg meewerkend

Vanaf het begin is de communicatie goed verlopen en kreeg ik bijna direct antwoord. Ook vragen rondom het product gebruik werden zonder moeite beantwoord. Levering ging ook geheel naar onze wensen. Zelfs afwijkende eisen van onze kant hielden ze rekening mee. Producten zijn allemaal goed. Had niet verwacht dat het zo makkelijk kon gaan.

Product is zwaar gehavend aangekomen helaas maar perfect opgelost.

Slecht ingepakt en ondanks klein strookje fragile plakband is er mee gegooid door transporteur waarschijnlijk. Transportkosten van 60 euro is het dus niet waard. Naar aanleiding van bovenstaande beoordeling heeft dunisoleren het perfect opgelost. Ze zijn de gehavende platen binnen een paar dagen komen omruilen en we kunnen aan de slag!

Goede ervaring, vlotte communicatie!

Ik raad dunisoleren zeker aan! Vlotte communicatie op voorhand, scherpe prijzen en levering ook mooi geregeld!

Beste prijs, goede service, snelle levering

In vergelijking in met andere sites beste prijs. Heel behulpzaam bij telefonisch contact. Binnen twee werkdagen geleverd.

Prima.

Alleen gewenste afleverdatum is genegeerd. Hierdoor zat ik 3 dagen te vroeg met alle spullen.

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering

Goede duidelijke mail met prijsopgave en een snelle levering

Kan niet beter

Keurig op tijd en geen nare verrassingen

Perfecte service en goede prijs

Chauffeur hielp me vriendelijk mee Geen stalen gezicht. Goedkoopste met de knauff op moment van bestellen. Goed service aan de telefoon gehad. Moet nog aanvangen met het karwei maar ale artikelen zijn compleet, snel en netjes geleverd !

Coevorderweg Noord 16

7776BW Slagharen

Over Dunisoleren

Al zeker 10 jaar zijn wij actief als importeur en handelaar van één merk isolatiefolie en overige traditionele isolatiematerialen. De laatste jaren zien wij steeds meer leveranciers hun eigen isolatiefolies online verkopen. Ga je vervolgens zelf deze isolatiefolies vergelijken, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Om deze reden hebben wij een platform ontwikkeld waarop wij u de meest toonaangevende isolatiefolies kunnen aanbieden. Zo besparen wij u de online zoektocht naar een goed geïsoleerd huis.