Goede uitleg, super klantvriendelijk! Top bedrijf!

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Tevreden zijn we over de camper en over deze ervaring opdoen.

Als jarenlange caravangebruikers valt ons op dat je binnen een kwartier reisvaardig bent. Dat je met z'n 3'en goed overzicht hebt over de rijweg en de omgeving. Het rijden met de camper went in een paar dagen. Hij is breder dan een auto. Het is een log voertuig, maar dat went. Het dieselverbruik valt ons mee. 1 op 14 op de snelweg. Alles bij elkaar 1 op 11. Bij een rustige rijstijl. Bedden met vierkante rubbers zijn waarschijnlijk beter dan met lattenbodem. Douche vinden we niet nodig. We gaan toch altijd naar campings. De stoelen zitten goed. Automatische versnelling is heel fijn. De eerste keer inventaris huren is ook prettig. De tijd tussen het inleveren voor 11 uur en verhuren om 12 uur geeft stress bij het personeel en bij de klant.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Soepele en vriendelijke uitleg en afhandeling.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Toch regelmatig problemen of probleempjes

Alles leek prima bij het ophalen van de camper, maar toch hadden we al aan het begin vaak problemen om stroom in de camper te krijgen, op de 3e camping bleek dit aan de meegeleverde stroomkabel te liggen en hebben we zelf een kabel moeten kopen. Daarnaast konden we na 1 x onze fietsen weer op de fietsdrager te hebben gezet, deze er niet meer afkrijgen, de vergrendeling van de fietsdrager was defect en door ons niet open te krijgen. Henk Pen is bij het inleveren 45 minuten druk geweest om onze fietsen eraf te krijgen, er bleek iets afgebroken te zijn. Ook toch wel een aantal kleine problemen zoals verduisteringsgordijnen die uit elkaar vielen, lichtschakelaars die soms wel en soms niet werken. Helaas bood Henk Pen ons op eigen initiatief niets aan, zelfs geen vergoeding voor de stroomkabel en kregen we pas na enig aandringen een tegoedbon ter hoogte van de aanschafwaarde van de stroomkabel.

klantvriendelijk

een nieuwe caravan mee gekregen alles er op en aan en met professioneel uitleg we hebben een heerlijke vakantie gehad

Zo of zo

Slecht gecontroleerd voor de aflevering. Allerlei kleine gebreken. In december geboekte caravan bleek in juni niet voorradig. Was zelfs in de folder aangeboden!

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Veel duidelijke voorinformatie. Schone en mooie camper inclusief uitvoerige uitleg door uiterst vriendelijke mensen. Gewoon Top!

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

WIJ HEBBEN EEN PRACHTIGE VAKANTIE GEHAD.

DIT WAS ONZE EERSTE CAMPERREIS. VOOR ONS EEN NIEUW AVONTUUR, WE HEBBEN ERVAN GENOTEN EN IS ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR. DE SERVICE BIJ HENK PEN HEBBEN WE ALS ZEER PLEZIERIG ERVAREN.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Onze eerste ervaring om te kamperen met een caravan is mede dankzij Henk Pen een groot succes.

Na een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden met de caravan, voor het eerst onderweg. Heerlijk geslapen, en een top tijd gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Uitstekend verhuurbedrijf

Henk Pen is een uitstekend caravan verhuurbedrijf. De caravan was schoon en fris. Wij werden door het personeel van Henk Pen erg goed geholpen en voorzien van allerlei nuttige informatie en handige tips.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

We zijn tevreden over de goede service die verleend wordt.

We zijn tevreden over de service die geleverd wordt.

Zorgeloos genieten

Service is goed.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Prima camper gehuurd met dito service.

Bijna nieuwe camper gehuurd. Perfect afgeleverd, alles wat erbij gehuurd is, was aanwezig. Hele proces oogt zeer professioneel. Voldoende tijd genomen om e.e.a. uit te leggen (uur). Inleveren/afhandeling verliep allemaal prima.

Wat een topteam

Wij hebben voor het eerst een caravan gehuurd bij Henk Pen en dit is ons zeer goed bevallen. Splinternieuwe caravan met alles erop en eraan. Fijn team en op al je vragen kwam een duidelijke uitleg. Wij zijn dus heel blij met onze keuze voor Henk Pen. Met vriendelijke groeten, Fam van Straten.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Niets dan lof over de camper en het verhuurbedrijf. Vriendelijk personeel en goede service ! Ik heb geen enkel negatief punt kunnen ontdekken

Uitstekend verhuurbedrijf

Een hele bijna nieuwe camper gehuurd natuurlijk met kleine kinderziektes,maar je kan altijd iemand van het bedrijf bereiken voor advies!

Absoluut een aanrader!

Wat hebben wij genoten van onze vakantie met een caravan die wij bij Henk Pen hebben gehuurd! Een prachtige nieuwe caravan met werkelijk alles er op en aan! Prima uitleg gehad en werkelijk aan alles was gedacht. Hartelijk dank!

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Prettig bedrijf om mee te werken.

Prima camper meegekregen nadat oorspronkelijk gereserveerde camper niet op tijd beschikbaar was. 3 geweldige weken. Voor 2025 weer 1 gereserveerd.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Zeer compleet qua camper en dienstverlening: tijd voor een vestiging in de regio Rotterdam!

Zowel bij het reserveren, het afhalen, als het terugbrengen zeer goed en compleet behandeld. Onze Sunlight I68 was zo goed als nieuw, schoon en voorzien van al het noodzakelijke. Naast een kijkdag en de uitleg bij het ophalen, was er via instructie video's op internet en allerlei naslag documentatie in de camper zeer eenvoudig aan eventueel gewenste informatie te komen. Volgende keer zonder meer toch weer huren in Haaksbergen, wanneer die vestiging in de regio Rotterdam nog even op zich laat wachten...:).

Gewoon goed!

Goede dienstverlening, vriendelijke mensen. Goed materieel.

Prachtige camper

Mooie reis gehad met een erg mooie camper waarin niets ontbrak om onze vakantie tot succes te maken.

Goed met 1 aantekening

Knaus boxlife 6.0 gehuurd. Prima bevallen 1 AANTEKENING : wij hebben 9 dagen betaald, echter op de eerste dag kun je camper pas na 15.00 ophalen én op de laatste dag moet je camper voor 11 uur inleveren. En de nieuwe klant idem., en de volgende dag idem Kassa Kassa Voelt niet goed.

Goed jong materiaal!

Mis een trekhaak en mogelijkheid om fatsoenlijk tv te kunnen kijken!

Top ervaring

Alles conform afspraak Top materiaal caravan en toebehoren. Caravan was voor 3 personen. Desondanks nog af en toe hele toer om caravan zonder mover gied op de plek te krijgen bij zachte en glooiende ondergrond. Mover was geen overbodige luxe geweest.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Prima camper echter met schade en slechte voorbanden afgeleverd.

De camper was prima, kwam er na een paar dagen achter dat de voorbanden versleten waren en aangezien we meer dan 5000 km gingen rijden was dit niet verantwoord. Gebeld en foto gestuurd, dit was echter niet voldoende, er heen gereden en ter plekke bleek dat de banden inderdaad versleten waren, helaas niet op voorraad dus de andere dag nogmaals naar Haaksbergen om ze te laten wisselen. De km stand was dusdanig dat er eigenlijk een beurt nodig was binnen 5000 km, kwam er na een paar weken achter dat het oliepeil bijna aan het minimum stond, is dan geen fijn gevoel om het risico te lopen dat het oliepeillampje zou kunnen gaan branden. Camper liep verder voortreffelijk ook in de bergen, vermogen voldoende.

Westsingel 2

7481 WK Haaksbergen

Over Henk Pen Verhuur

Henk Pen is een professionele, servicegerichte en toonaangevende specialist in de recreatiebranche. Henk Pen biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Henk Pen voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven en doet dit op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze. Henk Pen Campers & Caravans Westsingel 2 7481 WK Haaksbergen Tel: 053-5722083 [email protected]