Goede uitleg, super klantvriendelijk! Top bedrijf!
Beste Amber, Hartelijk dank voor je review! We zien jullie graag weer terug bij Henk Pen. Groet, team Henk Pen
Als jarenlange caravangebruikers valt ons op dat je binnen een kwartier reisvaardig bent. Dat je met z'n 3'en goed overzicht hebt over de rijweg en de omgeving. Het rijden met de camper went in een paar dagen. Hij is breder dan een auto. Het is een log voertuig, maar dat went. Het dieselverbruik valt ons mee. 1 op 14 op de snelweg. Alles bij elkaar 1 op 11. Bij een rustige rijstijl. Bedden met vierkante rubbers zijn waarschijnlijk beter dan met lattenbodem. Douche vinden we niet nodig. We gaan toch altijd naar campings. De stoelen zitten goed. Automatische versnelling is heel fijn. De eerste keer inventaris huren is ook prettig. De tijd tussen het inleveren voor 11 uur en verhuren om 12 uur geeft stress bij het personeel en bij de klant.
Beste Ignes, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de camper en de ervaring. We waarderen je tip voor het inleverproces. We zullen dit meenemen voor verbetering. Bedankt voor je aanbeveling! Groet, team Henk Pen
Soepele en vriendelijke uitleg en afhandeling.
Hartelijk dank voor je positieve feedback! Jouw complimenten worden zeer gewaardeerd en zullen zeker worden gedeeld met ons team. We zien jullie graag weer terug bij Henk Pen. Groet, team Henk Pen
Alles leek prima bij het ophalen van de camper, maar toch hadden we al aan het begin vaak problemen om stroom in de camper te krijgen, op de 3e camping bleek dit aan de meegeleverde stroomkabel te liggen en hebben we zelf een kabel moeten kopen. Daarnaast konden we na 1 x onze fietsen weer op de fietsdrager te hebben gezet, deze er niet meer afkrijgen, de vergrendeling van de fietsdrager was defect en door ons niet open te krijgen. Henk Pen is bij het inleveren 45 minuten druk geweest om onze fietsen eraf te krijgen, er bleek iets afgebroken te zijn. Ook toch wel een aantal kleine problemen zoals verduisteringsgordijnen die uit elkaar vielen, lichtschakelaars die soms wel en soms niet werken. Helaas bood Henk Pen ons op eigen initiatief niets aan, zelfs geen vergoeding voor de stroomkabel en kregen we pas na enig aandringen een tegoedbon ter hoogte van de aanschafwaarde van de stroomkabel.
Beste Robert, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u enkele problemen heeft ervaren tijdens uw huurperiode. De stroomkabel was functioneel bij het meegeven van de camper. Helaas is deze tijdens uw reis defect geraakt. Dit geldt ook voor de fietsdrager, wat ronduit pech is en uitzonderlijk voorkomt. Tijdens uw vakantie is er uitvoerig contact geweest met onze verhuurafdeling en technisch specialist om op afstand te proberen een oplossing te vinden, wat altijd een uitdaging blijft. Bij terugkomst hebben we samen gesproken over een compensatie voor de ongemakken. Hoewel de problemen het gevolg zijn van domme pech en tijdens de vakantie zijn ontstaan, hebben we toch een compensatie aangeboden. Normaal gesproken bieden wij dit niet aan, maar we vonden het belangrijk u tegemoet te komen. Naar ons idee was u tevreden met de aangeboden tegoedbon ter hoogte van de aanschafwaarde van de stroomkabel. Desalniettemin zijn we blij dat onze verdere service in de smaak is gevallen en we hopen dat we u met de uitgifte van de voucher in de toekomst weer mogen verwelkomen bij Henk Pen Verhuur. Groet, team Henk Pen
een nieuwe caravan mee gekregen alles er op en aan en met professioneel uitleg we hebben een heerlijke vakantie gehad
Beste Guus ten Brinke, Het is goed om te horen dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad. We zijn blij dat de caravan aan al jullie verwachtingen voldeed en dat onze professionele uitleg heeft bijgedragen aan een zorgeloze reis. We zien jullie graag weer terug bij Henk Pen. Groet, team Henk Pen
Slecht gecontroleerd voor de aflevering. Allerlei kleine gebreken. In december geboekte caravan bleek in juni niet voorradig. Was zelfs in de folder aangeboden!
Beste Reny Schippers, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij betreuren het dat u ongemakken heeft ervaren tijdens uw huurperiode. Het door u gewenste voertuig wordt niet op tijd uitgeleverd door de fabrikant en hebben wij noodgedwongen een andere voertuig bij u ingezet zodat u wel gewoon op vakantie kon. Hoewel we deze voertuigwissel duidelijk met u hebben gecommuniceerd en het voertuig uitvoerig hebben gecontroleerd, is het jammer dat dit toch niet naar wens was. We waarderen uw feedback echter zeer en zullen deze meenemen om onze dienstverlening te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Team Henk Pen Verhuur
Veel duidelijke voorinformatie. Schone en mooie camper inclusief uitvoerige uitleg door uiterst vriendelijke mensen. Gewoon Top!
Beste Rudi, Bedankt voor deze fantastische review! We zijn erg blij te horen dat jullie tevreden zijn met onze service en de camper. Nogmaals bedankt en we hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen! Groet, team Henk Pen
DIT WAS ONZE EERSTE CAMPERREIS. VOOR ONS EEN NIEUW AVONTUUR, WE HEBBEN ERVAN GENOTEN EN IS ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR. DE SERVICE BIJ HENK PEN HEBBEN WE ALS ZEER PLEZIERIG ERVAREN.
Beste Paul, Bedankt voor jullie positieve review! Zo te lezen zijn jullie zeer enthousiast over jullie eerste camperreis, leuk! We zien jullie graag weer terug bij Henk Pen. Groet, team Henk Pen
Na een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden met de caravan, voor het eerst onderweg. Heerlijk geslapen, en een top tijd gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Robin, Bedankt voor jullie review! Het blijft toch altijd een beetje spannend, voor de eerste keer kamperen met een caravan. Fijn om te horen dat het zo'n groot succes is geweest en jullie nog eens met een caravan op stap willen gaan! Groet, team Henk Pen
Henk Pen is een uitstekend caravan verhuurbedrijf. De caravan was schoon en fris. Wij werden door het personeel van Henk Pen erg goed geholpen en voorzien van allerlei nuttige informatie en handige tips.
Beste Mohamed en Anna, Bedankt voor jullie geweldige review! Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn en blij waren met de informatie en tips. We zien jullie graag nog eens terug! Groet, team Henk Pen
We zijn tevreden over de service die geleverd wordt.
Beste Bert, Fijn om te horen dat onze service goed bevallen is. Bedankt voor je review en graag tot ziens! Groet, team Henk Pen
Service is goed.
Bijna nieuwe camper gehuurd. Perfect afgeleverd, alles wat erbij gehuurd is, was aanwezig. Hele proces oogt zeer professioneel. Voldoende tijd genomen om e.e.a. uit te leggen (uur). Inleveren/afhandeling verliep allemaal prima.
Beste Pim, Bedankt voor deze geweldige 10 en de mooie complimenten! Goed om te horen dat het proces zo soepel is verlopen. Graag tot ziens bij Henk Pen! Groet, team Henk Pen
Wij hebben voor het eerst een caravan gehuurd bij Henk Pen en dit is ons zeer goed bevallen. Splinternieuwe caravan met alles erop en eraan. Fijn team en op al je vragen kwam een duidelijke uitleg. Wij zijn dus heel blij met onze keuze voor Henk Pen. Met vriendelijke groeten, Fam van Straten.
Beste familie van Straten, Bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn om te horen dat jullie gehuurde caravan zo goed bevallen is. We hopen jullie in de toekomst nog eens terug te zien! Groet, team Henk Pen
Niets dan lof over de camper en het verhuurbedrijf. Vriendelijk personeel en goede service ! Ik heb geen enkel negatief punt kunnen ontdekken
Beste Martin, Bedankt voor deze mooie review! We zien jullie graag weer terug bij Henk Pen. Groet, team Henk Pen
Een hele bijna nieuwe camper gehuurd natuurlijk met kleine kinderziektes,maar je kan altijd iemand van het bedrijf bereiken voor advies!
Beste George, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je ons goed kon bereiken en dat we er op die manier samen uit konden komen. Graag tot ziens bij Henk Pen! Groet, team Henk Pen
Wat hebben wij genoten van onze vakantie met een caravan die wij bij Henk Pen hebben gehuurd! Een prachtige nieuwe caravan met werkelijk alles er op en aan! Prima uitleg gehad en werkelijk aan alles was gedacht. Hartelijk dank!
Beste Dries, Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van jullie vakantie met één van onze caravans. We hopen jullie in de toekomst nog eens terug te zien! Groet, team Henk Pen
Prima camper meegekregen nadat oorspronkelijk gereserveerde camper niet op tijd beschikbaar was. 3 geweldige weken. Voor 2025 weer 1 gereserveerd.
Beste Edwin, Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Goed om te horen dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad met onze huurcamper en natuurlijk super dat we jullie weer terug gaan zien in 2025. We kijken ernaar uit! Groet, team Henk Pen
Zowel bij het reserveren, het afhalen, als het terugbrengen zeer goed en compleet behandeld. Onze Sunlight I68 was zo goed als nieuw, schoon en voorzien van al het noodzakelijke. Naast een kijkdag en de uitleg bij het ophalen, was er via instructie video's op internet en allerlei naslag documentatie in de camper zeer eenvoudig aan eventueel gewenste informatie te komen. Volgende keer zonder meer toch weer huren in Haaksbergen, wanneer die vestiging in de regio Rotterdam nog even op zich laat wachten...:).
Beste Karin, Bedankt voor je zeer enthousiaste en uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat het zo goed bevallen is. Zo goed dat jullie er zelfs vanuit regio Rotterdam nog voor terug willen komen. Wanneer we een vestiging in Rotterdam openen, ben je de eerste die het hoort! :) Groet, team Henk Pen
Goede dienstverlening, vriendelijke mensen. Goed materieel.
Beste Emile, Fijn om te horen dat het zo goed bevallen is! Bedankt voor je review en we zien je in de toekomst graag weer bij ons terug! Groet, team Henk Pen
Mooie reis gehad met een erg mooie camper waarin niets ontbrak om onze vakantie tot succes te maken.
Beste Peter, Goed om te horen dat jullie reis met onze huurcamper zo goed bevallen is! We zien jullie graag nog eens terug bij Henk Pen! Groet, team Henk Pen
Knaus boxlife 6.0 gehuurd. Prima bevallen 1 AANTEKENING : wij hebben 9 dagen betaald, echter op de eerste dag kun je camper pas na 15.00 ophalen én op de laatste dag moet je camper voor 11 uur inleveren. En de nieuwe klant idem., en de volgende dag idem Kassa Kassa Voelt niet goed.
Beste Jos, Bedankt voor de beoordeling, fijn dat alles goed is bevallen. Wat betreft de kosten, wij hanteren net als een hotel een nachtprijs. Net zoals bij hotels en recreatieparken hebben wij specifieke in- en uitchecktijden. Dit is niet om extra geld te verdienen, maar tussen 11:00 en 15:00 zijn wij druk bezig met het klaarmaken en controleren van de camper voor de volgende klant. Dit is essentieel om de kwaliteit en service te waarborgen die je van ons mag verwachten. Desondanks zijn we erg blij met jouw feedback en willen we je hartelijk bedanken voor deze opmerkingen. Groet, team Henk Pen
Mis een trekhaak en mogelijkheid om fatsoenlijk tv te kunnen kijken!
Alles conform afspraak Top materiaal caravan en toebehoren. Caravan was voor 3 personen. Desondanks nog af en toe hele toer om caravan zonder mover gied op de plek te krijgen bij zachte en glooiende ondergrond. Mover was geen overbodige luxe geweest.
Beste TGJ, Bedankt voor je review! Het is begrijpelijk dat het manoeuvreren van de caravan soms lastig kan zijn, vooral zonder mover op een zachte of glooiende ondergrond. We waarderen je feedback hierover en zullen dit zeker meenemen voor toekomstige huurders. Groet, team Henk Pen
De camper was prima, kwam er na een paar dagen achter dat de voorbanden versleten waren en aangezien we meer dan 5000 km gingen rijden was dit niet verantwoord. Gebeld en foto gestuurd, dit was echter niet voldoende, er heen gereden en ter plekke bleek dat de banden inderdaad versleten waren, helaas niet op voorraad dus de andere dag nogmaals naar Haaksbergen om ze te laten wisselen. De km stand was dusdanig dat er eigenlijk een beurt nodig was binnen 5000 km, kwam er na een paar weken achter dat het oliepeil bijna aan het minimum stond, is dan geen fijn gevoel om het risico te lopen dat het oliepeillampje zou kunnen gaan branden. Camper liep verder voortreffelijk ook in de bergen, vermogen voldoende.
Beste Jan, Bedankt voor deze uitgebreide review. We controleren de banden regelmatig en vervangen deze indien nodig. Fijn dat je zelf hebt aangegeven dat de staat van de banden voor jouw reisbestemming niet afdoende waren. We proberen je in dat geval weer zo snel mogelijk op weg te helpen en gelukkig is dat gelukt. Natuurlijk streven wij ernaar om iedereen met een schadevrije camper op pad te sturen. Schade aan een huurcamper kan nou eenmaal voorkomen. Dit is al erg vervelend voor degene die de schade rijdt, maar natuurlijk ook voor degene die ná deze schade met de camper op pad gaat. Helaas kunnen wij, wanneer er tussen huurperiodes niet voldoende tijd zit, de schades soms niet volledig herstellen. Hiervoor vragen we om begrip. Vaak voeren we een noodreparatie uit, zodat je in ieder geval op vakantie kunt. Dat is in dit geval ook gebeurd. Bij controle nadien bleek het oliepeil volledig in orde. Te veel olie is schadelijker voor de motor dan een laag oliepeil. Bij een minimum oliepeil gaat het oliepeillampje nog niet branden en kun je er nog een heel ruim aantal kilometers mee rijden. En gelukkig heb je jouw vakantie er ook prima mee kunnen uitrijden. Fijn om te horen dat de camper verder goed is bevallen. We hopen je op een ander moment weer terug te zien bij Henk Pen, zodat we van de nu beoordeelde 6 een 10 kunnen maken! Groet, team Henk Pen
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
Henk Pen is een professionele, servicegerichte en toonaangevende specialist in de recreatiebranche. Henk Pen biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Henk Pen voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven en doet dit op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze. Henk Pen Campers & Caravans Westsingel 2 7481 WK Haaksbergen Tel: 053-5722083 [email protected]