Fijn!

Prima overhandiging.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?
  • Henk Pen is dé specialist in de camper- en caravanmarkt, ervaar je dat ook zo? Ja

Het was een mooie reis....

Al een tijdje aan het oriënteren geweest voor een camper. Na twee weken in 2020 een gehuurde camper via Henk Pen, wisten we het zeker... We wilden een camper. Samen met Bart, de verkoper van Henk Pen, hebben we ons georiënteerd op de opties. Na twee bezoekjes op de beurzen in Düsseldorf en Utrecht alwaar Bart ook aanwezig was, uiteindelijk de knoop doorgehakt. Een hobbel op de weg ( Een standaard uitrusting item model 2022, dat door de fabrikant in model 2023 weg werd gelaten, is door het team van Henk Pen zeer goed opgelost.) Na op 27 maart een duidelijke en zeer uitgebreide uitleg over de camper hebben gekregen, gaan we op pad en we kunnen we maar één woord roepen: Chapeau!!! Top bedrijf!

Klantvriendelijk

Wij zijn vriendelijk geholpen bij de koop van onze camper en een goede uitleg over het gebruik bij het afhalen van de camper.

Prima service en advies!

Prima advies bij de aankoop van de caravan. Goede verhouding prijs-kwaliteit en prima service.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Campers fraai opgesteld in showroom / veel keus

Prettige mensen / ongedwongen rondkijken

Vriendelijk, nemen tijd.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

prettige en deskundige medewerkers en ruime keuze in campers

Het inruilen van mijn vorige camper verliep soepel en ik heb er een mooie gebruikte jongere camper voor terug gekocht

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Deskundige en vriendelijke verkoper.

Zeer kundig en klantgericht.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Nemen de tijd voor de klant

Zowel de verkoper als de service medewerker bij de aflevering namen alle tijd om alles over onze eerste caravan uit te leggen.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Prima geholpen ook met aanpassing richting aanwijzer

Prima aflevering

Er wordt alle tijd voor je genomen, alles wordt goed uitgelegd en dingen die nog niet naar wens zijn worden direct verholpen.

Vriendelijk en kundig

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Goede uitleg. Veel geduld en vriendelijke begeleiding.

Prettig bedrijf

In het begin ging het door wat foutjes niet helemaal goed, maar dat is opgelost we hebben een nieuwe Knaus Sudwind gekocht, goede zaken gedaan en toen we hem ophaalden , keurige uitleg zoals het hoort! Een fijn bedrijf erg persoonlijk , stellen we zeer op prijs!!

persoonlijk en professioneel

tevreden

Goed georganiseerd bedrijf

Aandacht voor de bezoeker, afspraken worden nagekomen, deskundig personeel in de verkoop en in de techniek

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Duidelijke uitleg en tips bij aflevering!

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

De ervaringen bij Henk Pen zijn prima.

Enerzijds uiterst professioneel en deskundig, anderzijds zeer persoonlijk en betrokken. Kortom, zoals het hoort.

Vette onvoldoende

De verkoper wist minder van de camper als wij zelf na even inlezen! Er moesten een aantal aanpassingen gedaan worden die ronduit knullig zijn uitgevoerd. De camper zelf is prima, rijdt geweldig en is zeer comfortabel. Positief puntje, na klagen wordt er een oplossing gezocht.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?
  • Henk Pen is dé specialist in de camper- en caravanmarkt, ervaar je dat ook zo? Nee

goede ontvangst, prettige medewerkers

Alle afspraken zijn bijna nagekomen. Tijdens de koop van de camper was er afgesproken dat alles nagekeken zal worden, dat is ook gebeurt op één ding na. toen ik weg ging met de camper is bij de 2e rotonde de douchedeur uit de scharnier gevallen. deze was niet goed geborgd door de pen die boven in zit naar beneden te drukken. Heb hem er zelf weer ingezet. Gevolg is wel dat ik een kras op de deur van de koelkast en de kast onder de koelkast heb. Dit was echt niet nodig geweest als alles goed gecontroleerd was. Erg jammer zoiets.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Goed en prettig te woord gestaan.

Prima ervaring met betrekking verkoop/inruil en aflevering van de aangekochte camper.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

De campers was niet tot in de puntjes goed.

Op zich goede ervaring, nu moeten er nog wat dingen opgelost worden. We zullen het zien

• Hoe beoordeel je de professionaliteit en vakbekwaamheid van Henk Pen? N.v.t.
  • In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht? N.v.t.

Prima ervaring

Prima ervaring, proffesioneel, snel, beleeft, adequaat, daarentegen stug in de onderhandeling en erg commericieel.

Alleen maar lof.

Prettig

Wij zijn geholpen door Frank Stemerdink op een zeer prettige manier. Frank heeft mijns inziens een grote betrokkenheid richting zijn werkgever Henk Pen en met zulke werknemers mag een werkgever zicht gelukkig voelen. Ook de dames achter de balie waren vriendelijk en behulpzaam. De presentatie van de koffie is gewoon leuk........... Bij alle lof ook nog een puntje van aandacht, namelijk............. In de onderhandeling hoorde wij dat wij een mooi trapje en een accuboor erbij "Kregen" en dat is niet juist verwoord. Genoemde artikelen zitten in het parket waarvoor €606,25 door de consument wordt betaald.

Westsingel 2

7481 WK Haaksbergen

Over Henk Pen Verkoop

Henk Pen is een professionele, servicegerichte en toonaangevende specialist in de recreatiebranche. Henk Pen biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Henk Pen voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven en doet dit op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze. Henk Pen Campers & Caravans Westsingel 2 7481 WK Haaksbergen Tel: 053-5722083 [email protected]