Prettig

Wij zijn geholpen door Frank Stemerdink op een zeer prettige manier. Frank heeft mijns inziens een grote betrokkenheid richting zijn werkgever Henk Pen en met zulke werknemers mag een werkgever zicht gelukkig voelen. Ook de dames achter de balie waren vriendelijk en behulpzaam. De presentatie van de koffie is gewoon leuk........... Bij alle lof ook nog een puntje van aandacht, namelijk............. In de onderhandeling hoorde wij dat wij een mooi trapje en een accuboor erbij "Kregen" en dat is niet juist verwoord. Genoemde artikelen zitten in het parket waarvoor €606,25 door de consument wordt betaald.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?
  • Henk Pen is dé specialist in de camper- en caravanmarkt, ervaar je dat ook zo? Ja

Persoonlijk en klantgericht.

Gewoon een prima ervaring zonder minpunten.

Prima begeleiding.

Vriendelijke bejegening en hopelijk een prima product gekocht. Dat moet de tijd nog uitwijzen.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

De verkoper van de camper verdient een 9, aflevering minder.

Wij vonden de verkoper zeer goed in zijn werk. Vriendelijk, geduldig en vakkundig. We hadden hem ook graag bij de aflevering gehad.

Xxx

Xxxx

geweldige ervaring

Geweldig geholpen Ze nemen de tijd voor je

Prima ontvangst

Prima ontvangst duidelijk voorlichting nieuwe camper goed gereageerd op opmerkingen Mischien nog advies klant dat bij camper boven de 75000 € verzekering Beveiliging klasse 2 Advies geven

Prachtig bedrijf

Heel vriendelijk

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Goed bedrijf, fijn personeel en zeer klantvriendelijk!

We waren regelmatig langs geweest om te kijken of er een Camper te koop was die aan onze wensen voldeed. Er was iedere keer weer een andere aanbod en dat maakte de zoektocht een avontuur op zich. We kregen alle ruimte en tijd om rond te kijken en uiteindelijk heeft de verkoopadviseur gevonden wat we zochten. Er is goed met ons meegedacht! We zijn uitstekend geholpen en ook alle wijzigingen die we na de aankoop nog wilden aanbrengen waren geen probleem!

Supervriendelijk en behulpzaam

We zijn geweldig ontvangen en zijn erg blij met onze camper Wachten nog op n nieuwe keuken met inbouwoven

• Hoe beoordeel je de professionaliteit en vakbekwaamheid van Henk Pen? N.v.t.

perfect

Oke

Uitstekende dienstverlening!

Vanaf het eerste contact in de showroom tot en met de aflevering van de gekochte tweedehands caravan was de dienstverlening uitstekend.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Werd netjes en correct geholpen, bij aflevering alles zoals afgesproken.

Heb de reservesleutels nog niet.

Prettige ervaring

Vriendelijk personeel

Een leuke ontvangst.

Gewoon no nonsens. Duidelijk gezellig ontspannen en een faire deal aanbieding die we hebben genomen. Aan beide kanten wat toegegeven en allen tevreden na afsluiten deal. Bij wisselen v d voertuigen gezellig en alles zoals was afgesproken Top en fijne afsluiting

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Prima geholpen en alles perfect geregeld.

Prima geholpen en alles perfect geregeld.

Klantvriendelijk en goede service

Klantvriendelijk en goede service

goed bevallen

goed bevallen

Het was netjes geregeld

Wat ik erg jammer vind dat als je een Camper koopt nog niet eens thuis kunt komen zonder te tanken

Goede correcte service

We hebben bij u zaak een caravan gekocht die netjes is afgeleverd. Goed ontvangen door het personeel dat tevens zeer bekwaam is. Een aanrader voor vele mensen onder ons.

Goede ervaring

Alles goed afgehandeld

Prima ervaring.

Goed advies, camper is goed afgeleverd.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Top, niks te wensen over.

Uitermate vriendelijk en deskundig. Prettig bij de aankoop en bij het ophalen. We hebben heel veel informatie en tips gekregen. Jullie hadden alle tijd voor ons.

Westsingel 2

7481 WK Haaksbergen

Over Henk Pen Verkoop

Henk Pen is een professionele, servicegerichte en toonaangevende specialist in de recreatiebranche. Henk Pen biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Henk Pen voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven en doet dit op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze. Henk Pen Campers & Caravans Westsingel 2 7481 WK Haaksbergen Tel: 053-5722083 [email protected]