Wij zijn geholpen door Frank Stemerdink op een zeer prettige manier. Frank heeft mijns inziens een grote betrokkenheid richting zijn werkgever Henk Pen en met zulke werknemers mag een werkgever zicht gelukkig voelen. Ook de dames achter de balie waren vriendelijk en behulpzaam. De presentatie van de koffie is gewoon leuk........... Bij alle lof ook nog een puntje van aandacht, namelijk............. In de onderhandeling hoorde wij dat wij een mooi trapje en een accuboor erbij "Kregen" en dat is niet juist verwoord. Genoemde artikelen zitten in het parket waarvoor €606,25 door de consument wordt betaald.
Beste Wien, Bedankt voor de positieve waardering. De feedback nemen wij mee in onze verbeterpunten. Heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst. Groet Team Henk Pen
Gewoon een prima ervaring zonder minpunten.
Beste Hylke, Bedankt voor je geweldige review. Groet Team Henk Pen
Vriendelijke bejegening en hopelijk een prima product gekocht. Dat moet de tijd nog uitwijzen.
Beste Frans, Bedankt voor je enthousiaste review. Groet team Henk Pen
Wij vonden de verkoper zeer goed in zijn werk. Vriendelijk, geduldig en vakkundig. We hadden hem ook graag bij de aflevering gehad.
Xxxx
Beste Door, Bedankt voor deze waardering! Groet Team Henk Pen
Geweldig geholpen Ze nemen de tijd voor je
Beste Watze en Trijnie, Fijn om te zien dat jullie tevreden zijn. Bedankt! Groet Team Henk Pen
Prima ontvangst duidelijk voorlichting nieuwe camper goed gereageerd op opmerkingen Mischien nog advies klant dat bij camper boven de 75000 € verzekering Beveiliging klasse 2 Advies geven
Beste Nico, Bedankt voor je positieve waardering! Uw mening is enorm belangrijk voor ons en met deze feedback kunnen wij ons verbeteren. Groet Team Henk Pen
Heel vriendelijk
Beste Gerrits, Bedankt voor je enthousiaste review! Groet Team Henk Pen
We waren regelmatig langs geweest om te kijken of er een Camper te koop was die aan onze wensen voldeed. Er was iedere keer weer een andere aanbod en dat maakte de zoektocht een avontuur op zich. We kregen alle ruimte en tijd om rond te kijken en uiteindelijk heeft de verkoopadviseur gevonden wat we zochten. Er is goed met ons meegedacht! We zijn uitstekend geholpen en ook alle wijzigingen die we na de aankoop nog wilden aanbrengen waren geen probleem!
Beste Peter en Irma, Fijn om te zien dat jullie tevreden zijn. Groet Team Henk Pen.
We zijn geweldig ontvangen en zijn erg blij met onze camper Wachten nog op n nieuwe keuken met inbouwoven
Beste Toon, Bedankt voor deze waardering! Groet Team Henk Pen
Oke
Beste Hans, Bedankt voor het aanpassen en de mooie review! Groet Team Henk Pen
Originele beoordeling
Oke
Vanaf het eerste contact in de showroom tot en met de aflevering van de gekochte tweedehands caravan was de dienstverlening uitstekend.
Beste Harrie, Hier doen we het voor! Bedankt. Groet Team Henk Pen
Heb de reservesleutels nog niet.
Beste Gerrit, Bedankt voor je positieve review! De reserve sleutels zijn besteld. Groet Team Henk Pen
Vriendelijk personeel
Beste Jos, Bedankt voor je positieve waardering! Groet Team Henk Pen
Gewoon no nonsens. Duidelijk gezellig ontspannen en een faire deal aanbieding die we hebben genomen. Aan beide kanten wat toegegeven en allen tevreden na afsluiten deal. Bij wisselen v d voertuigen gezellig en alles zoals was afgesproken Top en fijne afsluiting
Beste Frans, Bedankt voor de positieve waardering. Heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst. Groet Team Henk Pen
Prima geholpen en alles perfect geregeld.
Beste Marcel, Bedankt voor je positieve waardering! Groet Team Henk Pen
Klantvriendelijk en goede service
Klantvriendelijk en goede service
goed bevallen
goed bevallen
Wat ik erg jammer vind dat als je een Camper koopt nog niet eens thuis kunt komen zonder te tanken
We hebben bij u zaak een caravan gekocht die netjes is afgeleverd. Goed ontvangen door het personeel dat tevens zeer bekwaam is. Een aanrader voor vele mensen onder ons.
Beste G, Bedankt voor je positieve waardering! Groet Team Henk Pen
Alles goed afgehandeld
Beste Jfm, Bedankt. Groet Team Henk Pen
Goed advies, camper is goed afgeleverd.
Beste Ellen, fijn te horen dat je tevreden bent! Groet Team Henk Pen
Uitermate vriendelijk en deskundig. Prettig bij de aankoop en bij het ophalen. We hebben heel veel informatie en tips gekregen. Jullie hadden alle tijd voor ons.
Beste Hans, Bedankt voor je geweldige review. Groet Team Henk Pen
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
Henk Pen is een professionele, servicegerichte en toonaangevende specialist in de recreatiebranche. Henk Pen biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Henk Pen voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven en doet dit op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze. Henk Pen Campers & Caravans Westsingel 2 7481 WK Haaksbergen Tel: 053-5722083 [email protected]