Uitermate vriendelijk en deskundig. Prettig bij de aankoop en bij het ophalen. We hebben heel veel informatie en tips gekregen. Jullie hadden alle tijd voor ons.
Beste Hans, Bedankt voor je geweldige review. Groet Team Henk Pen
Weer uitstekend geholpen bij de aankoop van onze (2e) camper. Vriendelijk, verstand van zaken, goede en duidelijke oplevering etc. etc. Gewoon erg blij mee en je voelt je echt welkom.
Beste Harm, hier doen we het voor! Bedankt! Groet Team Henk Pen
Verkoper neemt de tijd zodat je alles rustig kunt overleggen Oplevering valt te verbeteren. Afspraken die gemaakt werden bij verkoop waren niet of niet goed uitgevoerd. Ook zat er een deuk in de deur van de passagiers ijdel die er in de showroom niet inzat. In overleg met de verkoper zal alles gelukkig tzt hersteld worden maar had natuurlijk verkomen kunnen als er voor de oplevering een check had plaatsgevonden.
Beste Rob, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en deze feedback kunnen wij ons mee verbeteren. Groet Team Henk Pen
Erg mooi en net bedrijf met enorme keuze aan campers, caravans en overige kampeerartikelen. Zijn uitermate net behandeld door de verkoop. Ook bij aflevering werd heel ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Wel hadden wij een probleem met de aansluitstekker, doch dit is door een medewerker van Henk Pen bij ons huis opgelost door deze te vervangen. Goede service/aftersales dus! De uitleg hoe om te gaan met de Knott-koppeling bij het aan- en afkoppelen had iets meer aandacht mogen hebben (was even uitzoeken m.b.v. youtube). NB: Dit laatste is er mogelijk een beetje bij in geschoten a.g.v. het probleempje met de aansluitstekker. Samengevat: Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop wij zijn behandeld.
Beste H W ten Tije, Bedankt voor deze waardering! Groet Team Henk Pen
Zeer klantvriendelijk goede uitleg .
Hoi Ronald, fijn te horen dat je tevreden bent! Groet Team Henk Pen
Een prachtig bedrijf met een mooi aanbod aan campers en caravans. In onze zoektocht naar een mooie camper gaf verkoper Frank van Henk Pen ons een vertrouwd gevoel. Onze caravan hebben we goed in kunnen ruilen. Op vragen word altijd snel en duidelijk gereageerd en wordt er mee gedacht. In de aflevering vonden we wel dat er te veel aandachtspunten waren. Maar omdat ook daarin direct naar oplossingen wordt gezocht ervaren we dat niet als negatief, maar meer een aandachtspunt voor henzelf voor de toekomst. Het heerlijke drankje bij de koffie en waarvan je ook nog een fles mee naar huis krijgt.. inclusief slagroom en glaasjes is de kers op de taart!
Beste Angelique, Bedankt voor deze review en feedback. Hier kunnen wij ons mee verbeteren. Geniet van de het lekkere drankje. Groet team Henk Pen
Goed geholpen in de winkel, de camper is thuis gebracht en voor zover wij het konden volgen is alles door Ferry goed uitgelegd. Helaas kwamen we er gisteren achter dat het rechter breedtelicht niet werkt ( geen stroom op de kabels), de wc deur klemt behoorlijk, de Heo deursloten zijn maar half gemonteerd waardoor je ze niet kunt gebruiken en de sluitplaten liggen nog in de doos. Aan Ferry heb ik ook laten zien dat de wc zou worden gereinigd maar de poep zat er nog in de urine ligt onder de wc container. Verder ziet het er mooi uit maar dat mag ook wel als een camper 4100 km heeft gereden.
Beste Daan, Er is inmiddels contact geweest en we gaan het netjes voor jullie oplossen. Bedankt voor de review. Groet Team Henk Pen
zie hierboven
Beste Huib, hier doen we het voor! Bedankt! Groet Team Henk Pen
Wij werden goed geholpen, er was een prettige sfeer bij de onderhandelingen en er werd gedaan wat er afgesproken was.
Goed gevoel bij de aankoop, kwamen de afspraken keurig na. Vriendelijke mensen en gastvrij vooral.
Beste Evert, fijn te horen dat je tevreden bent! Groet Team Henk Pen
Goed, idem als hier boven
Beste Raymond, Bedankt voor deze waardering! We gaan deze recensie meenemen in onze verbeterpunten. Groet Team Henk Pen
Bij de verkoop keurig geholpen met de offerte,prima inruil prijs gekregen. Bij aflevering van de caravan persoonlijke uitleg over alles en in een tijdsbestek van 1,5 tot 2 uur. Verder heel vriendelijk personeel en is er tijd voor een goede kop koffie. Ga zo verder.
Beste Erik, hier doen we het voor! Groet Team Henk Pen
goede ervaring bij de aankoop van de caravan werden niet op de hoogte gehouden van de levering en de vertraging daarin geen reactie op mails met vragen goede ervaring met de administratieve afhandeling uitleg van de caravan was summier
Beste Frank, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en deze feedback kunnen wij ons mee verbeteren. Groet Team Henk Pen
We zijn erg goed geholpen, zowel met bezichtiging als de verkoop. Goede communicatie en service. Puntjes van aandacht goed opgelost! Echt een goede ervaring bij jullie!
Beste Frank, Bedankt voor je positieve waardering! Groet Team Henk Pen
Bij de aankoop van onze camper door iedereen vriendelijk te woord gestaan en alle vragen waren mogelijk. Ook deskundigheid en advies waren uitstekend.
Beste Mario, Fijn te zien dat je tevreden bent. Groet Team Henk Pen
Geen terugkoppeling, niet nakomen van gemaakte afspraken, zeer vervelend gesprek toen we uiteindelijk camper konden ophalen. Wederom niet nakomen van afspraken. Bij poging om bespreekbaar te maken, was het antwoord: dan laat je em toch staan. Als je al ruim een jaar wacht op aflevering, voelt dat niet als klantvriendelijk. Bij technische problemen tijdens vakantie (waar we langs de kant van de weg stonden) kregen we geen gehoor. Gelukkig wist de concurrent wel wat klantvriendelijkheid is en heeft ons kunnen helpen.
Beste Linda, Er zijn hier inderdaad een aantal dingen fout gegaan, waarvoor nogmaals onze excuses. Wij hebben dit met jullie doorgenomen en jullie gecompenseerd voor het ongemak, waarna jullie aangaven tevreden te zijn. Groet, Team Henk Pen
nieuwe camper gekocht al direct was de afvoer van grijswater niet goed. Pas na tussenkomst van onze rechtsbijstand werd het verholpen. Na een eerste mooie reis kwamen er nog een aantal gebreken naar voren . Dit gemeld maar ze geven weer niet thiuis. We zullen helaas weer de recchtsbijstand moeten inschakelen .
Wij hebben onlangs een Hobby 540 WFU Excellent caravan gekocht bij Pen Caravans. Bijzonder plezierig en vakkundig geholpen. Relatief klein bedrijf waardoor je vrij snel de meesten van het personeel leert kennen. Bij aflevering een goede uitleg gehad over de caravan. Wij bevelen het bedrijf ten zeerste aan.
We waren aangenaam verrast door de uiterst vriendelijke ontvangst en door de vakkundige wijze waarop de verkoper ons hielp. Maurice was die verkoper en hij zou wat ons betreft geen junior verkoper moeten zijn, maar de term senior past hem veel beter!
Wat ze er ook voor willen geven. De verkoper ging totaal niet op je wensen, vragen in, was totaal niet empathisch. Maar.. kreeg het wel voor elkaar de camper zelf te verkopen binnen 3 uur en voor heeeeeeeeee l wat meeeeeeer Euro`s ,dan wat wij ervoor gekregen hebben. Flink in de boot genomen door hem. maar.. hij kon het uit leggen hoe het gegaan is, ook weer zo`n verhaal van het zal wel!!!
Henk Pen heeft mooie caravans, nieuw alswel tweedehands. Wij waren direct verkocht! Collega Henk Pen heeft stap voor stap, rustig en begrijpelijk uitleg gegeven over onze eerste caravan. Waardoor het blijft hangen. De juiste tips gegeven waar je wat aan hebt. Nu aan het genieten op de camping...
Door mijn ongeneeslijke ziekte kan ik niet meer kamperen met een caravan en na twee maanden hebben jullie onze caravan zonder bemiddeling direct teruggenomen waarvoor mijn dank
Wij kochten een kip van 1995. Kregen goede uitleg over de caravan. Het was onze eerste caravan . We hadden dus geen ervaring.
Onze ervaring is geweldig. Goed aanbod, heel goed in communicatie, flexibel en alle vragen netjes en snel beantwoord. Wij zullen voor een volgende camper gerust weer terug gaan naar Henk Pen!
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
Henk Pen is een professionele, servicegerichte en toonaangevende specialist in de recreatiebranche. Henk Pen biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Henk Pen voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven en doet dit op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze. Henk Pen Campers & Caravans Westsingel 2 7481 WK Haaksbergen Tel: 053-5722083 [email protected]