Sneltoetsen snelle toezending

snelle service

snelle service

Uitstekende afspraken kunnen maken

Prima.

De bestelling is keurig verpakt en op tijd geleverd.

Makkelijk en snel

Bestellen ging gemakkelijk en de bestelling was er snel.

Prima service!

Correcte vlotte levering van de bestelde producten.

Goede service, duidelijke site

Goede service, duidelijke site

Netjes verpakt en snel geleverd

De klantenservice is ook behulpzaam bij vragen.

Goede prijs en snelle levering.

Een goede ervaringen.

Precies wat je besteld

Snelle verwerking van bestelling, exact wat je besteld. Heb vaker via deze site besteld. Prima website.

Goed product netjes geleverd.

Goede prijs, snel geleverd

'S avonds besteld, volgende dag reeds geleverd. Zeer goede prijs.

een zeer goede ervaring

een goede ervaring. het bestelproces was makkelijk. het product was makkelijk te bestellen. besteld voor een bepaalde tijd. morgen in huis. dit klopt. ik had het de volgende dag in huis

snel besteld en snel geleverd

eenvoudig te bestellen en de volgende dag geleverd

Tevreden

Product werd in eerste instantie niet geleverd (foutje bij post waarschijnlijk). Na klacht werd het product nagestuurd en uiteindelijk wel geleverd. Ik apprecieer dat wel !

heel tevreden!

Ik had niet geleverd gekregen wat ik besteld heb. Maar ze hebben het helemaal top opgelost. Ik kreeg direct een heel vriendelijke reactie en e.e.a. werd snel afgehandeld. Dus ik ben uiteindelijk heel tevreden! :-)

Snelle levering, alleen met beschrijving in het frans

Er is tijdig geleverd, prijs op dat moment concurrerend, maar momenteel in supermarkt goedkoper. Vervelend was dat de beschrijving in het frans was, dat kan echt niet!

Matig is het gemiddelde van slecht en uitstekend

De bestelling werd veel later bezorgd dan beloofd (een week na "vandaag besteld morgen in huis") De afhandeling van de retour en terugbetaling verliep prima.

Snelle levering, goede kwaliteit

Gebruikersvriendelijke site, snelle levering en goede kwaliteit.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Levering was prima op tijd, maar er was een vergissing gebeurd en die werd zonder problemen binnen de kortste keren rechtgezet. Nog bedankt

Snel besteld, snel geleverd, goede prijs.

prima test na 30 seconden al uitslag

Na een vervelende ervaring bij een andere online winkel, vond ik uw aanbod van zelftesten en dat deze snel zouden worden geleverd. Inderdaad kreeg ik al de volgende dag bericht van de post dat ze onderweg waren en de dag erop werden de zelftesten bezorgd. Prima bevallen dus. Enige nadelen: u bent niet de goedkoopste en ook zat er bij de zelftesten maar 1 (franse!) gebruiksaanwijzing

Blij dat ik ze besteld heb.

Heb al verschillende malen er 1 van moeten gebruiken.

Boogershof 6 8

5298MN Liempde