Helaas geen Nederlandse uitleg!
Hallo Annie, O wat vervelend dat er geen Nederlandse uitleg bij zat. Normaal gesproken zit deze er wel bij. Ze hebben dit waarschijnlijk over het hoofd gezien excuses voor het ongemak. Is het testen verder wel gelukt? Mochten we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen horen we graag van je! Groetjes Dewi.
prima. voor herhaling vatbaar
Hoi Hoi Karen, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat het bestellen van zelftesten voor herhaling vatbaar is1 Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen horen we graag van je! Groetjes Dewi.
Alles is gegaan zoals het hoort! Top geregeld en heel snel geleverd!! Ik mis alleen de factuur!
Goedemiddag Pieter, Dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat de levering van je zelftesten goed en snel was! Ik heb zojuist de fractuur naar je toe gestuurd mocht het nog niet aangekomen zijn neem telefonisch contact met ons op. Groetjes Dewi.
Op 7 december besteld en op 16/12 nog steeds niet gekregen... Blijkbaar problemen met PostNL.... Na contact met kiyoh op 2 dagen bij mij.... Tevreden!
Beste Kristine, Bedankt voor je review! Ondanks alle ellende zijn we gelukkig toch tot een oplossing gekomen, waar wij natuurlijk super blij mee zijn. Hartelijk bedankt voor je mooie review en het super mooie cijfer dat je ons hebt gegeven. Groetjes, Gijs
Originele beoordeling
Op 7 december besteld en op 16/12 nog steeds niet gekregen...
Hey E, Super bedankt voor je review. Blij dat de levering van je sneltesten snel geleverd zijn! Mochten we je in de toekomst nog iets kunnen betekenen horen we het graag! :) Groetjes Dewi.
Zie hierboven
Hoi Hoi Chantal, We zijn blij met je review! Fijn om te horen dat er een vlugge en correcte levering aan je testen zat. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen horen wij het graag! Groetjes Dewi.
Levering pas deze morgen afgehaald in afhaalpunt post.nl Levering was voorzien op 10/12 . Men was aan de school iets over 19 uur. Had speciaal hek open gezet en ligt laten branden, doch er werd niet geleverd. Deze morgen vroeg een mail gekregen dat ik ze kon ophalen. Eigenlijk geen problemen met jullie, maar met de levering door post.nl. Is niet de eerste keer dat er op school leveren door post.nl laattijdig bezorgd worden .
Levering heeft wel wat voeten in de aarde gehad door gebrekkige service van post NL. Door goede opvolging van customer service team werd dit evenwel correct en snel opgelost zodat we tenslotte toch over onze sneltesten kunnen beschikken voor de feestdagen. Hopelijk geeft dit sneltestenonline wat munitie om voor de aflevering van de pakketen ook een conforme service van post NL te eisen.
Beste Lieven, Bedankt voor je review! We zijn super blij dat we het ondanks de tegenvallers toch hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je mooie review en het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt. Groetjes, Gijs
Originele beoordeling
Ondanks vriendelijk beantwoorden van mails is mijn pakket met sneltesten nog niet toegekomen na 9 dagen. Ik hoor dat alles weer op voorraad is, maar hier hebben we weinig boodschap aan. Plan was om sneltesten voor feestdagen te kunnen gebruiken, maar dit zal krap worden. Andere leverancier dan maar?
Bedankt voor de snelle levering!
Hey Berry, Bedankt voor jou super goede review! Wat fijn dat je een snelle uitstekende service gehad hebt bij het bestellen van je zelftesten. mochten we in de toekomst weer eens kunnen helpen horen we het graag van je! Groetjes Dewi.
Heb ondertussen al mijn covid thuis testen bij hun besteld. Zeer overzichtelijk site en producten worden snel geleverd. Ook bij de klantenservice staan ze je snel en correct te woord.
Goedemiddag Bas, Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt aan ons. We doen ons best om de site zo overzichtelijk mogelijk te maken en zo te houden:) Als we je in de toekomst nog eens kunnen helpen horen we het graag van je! Groetjes Dewi.
Door een fout van POST.NL Was onze zending niet traceerbaar. Na 1 dag hierover met SNELTEST KOPEN ONLINE enkele telefoontjes gepleegd. Einde van de dag was het pakket toch op de bestemming. Bedankt voor de service!
Hey Evert, Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm! Fijn om te horen dat er een goede communicatie is geweest met ons. Mochten we ooit nog iets kunnen betekenen horen we het graag van je! Groetjes Dewi.
Titel zegt al alles.
Goedemiddag Gabriel, Wat een goede review bedankt voor je cijfer! Goed om te horen dat de levering van je testen goed is verlopen. Als we in de toekomst nog iets kunnen betekenen voor je horen we graag van je! Groetjes Dewi.
maandag bestelt, dinsdag in huis, enige nadeel, nederlandse gebruiksaanwijzing moest nog gevouwen worden
Hey Amber, Bedankt voor je review, we waarderen dit heel erg! Blij om te horen dat de levering van je zelftesten snel is gegaan. Mochten we in de toekomst je nog ergens mee kunnen helpen horen we graag van je! Groetjes Dewi.
snel geleverd en goed verpakt.
Hii, Wauw wat een mooi cijfer heb je ons gegeven! Fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat de zelftesten snel geleverd zijn en goed verpakt zijn. Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen horen we graag van je! Groetjes Dewi.
Makkelijk, eenduidig, toegankelijk.
Hiii Rob! Bedankt voor je mooie review en het mooie cijfer dat je ons geeft. We doen ons best om de site zo overzichtelijk mogelijk te maken en te houden. :) Mochten we in de toekomst nog eens iets voor je kunnen betekenen, horen we dat graag uiteraard! Groetjes, Kirsty
goede
Hiii, Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm! Fijn dat de levering lekker snel ging en dat je tevreden bent, daar doen we het voor. :) Mochten we je in de toekomst weer eens kunnen helpen weet je ons te vinden. Groetjes, Kirsty
Makkelijk en super snel. Aanrader!
Heee Nicole, Wauw, een 10! Dankjewel daarvoor! Goed om te lezen dat je zo te spreken bent over de zelftesten. Als we in de toekomst weer eens wat voor je kunnen betekenen horen we dat graag! :) Groetjes, Kirsty
Snel geleverd. Per abuis dubbele bestelling gedaan. Retour snel geregeld en snel terugbetaling ontvangen.
Hiii Monique, Bedankt voor je mooie review! Heel fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen en tevreden bent met de service, daar doen we het voor! :) Mochten we je in de toekomst weer eens kunnen helpen, weet je ons te vinden! Groetjes, Kirsty
Alles in goede orde ontvangen en geleverd volgens afspraak,
Hey Sarani, Wauw, wat een mooi cijfer heb je ons gegeven! Dankjewel :). Fijn om te lezen dat de zelftesten snel geleverd waren en mocht je ons vaker nodig hebben weet je ons te vinden! Groetjes, Kirsty
Na telefonisch contact te hebben gezocht was het makkelijk besteld en snel geleverd!
Hey Robert, Bedankt voor je mooie review! Heel fijn om te lezen dat het contact met mijn collega als prettig is ervaren en dat je tevreden met bent de levering, daar doen we het voor. :) Mochten we in de toekomst weer eens iets voor je kunnen betekenen, horen we dat graag uiteraard! Groetjes, Kirsty
Ik heb de bestelling veel te laat ontvangen waardoor ons evenement problemen heeft gehad met het tijdig testen van personeel. Deze moesten last minute allemaal naar Testen voor Toegang
Hiii Sander, Bedankt voor je feedback, deze waarderen we enorm zodat we beetje bij beetje beter kunnen worden! Als allereerst, onze welgemeende excuses. Zoals mijn collega via de mail al aangaf leveren wij onze zendingen met PostNL. In principe hebben wij de afspraak dat de zendingen in 99% van de gevallen de dag erna geleverd worden. Echter kan het onverhoopt wel eens voorkomen dat een zending vertraagd is, dit was bij jou helaas ook het geval. Omdat Post NL een externe partij is, hebben wij dit zelf niet in de hand. Nogmaals onze excuses! Hopelijk is het testen voor toegang nog op tijd gelukt! Groetjes, Kirsty
Snelstart is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Hey Jan, Bedankt voor het mooie cijfer! Goed om te lezen dat je te spreken bent over het product. :) Mochten we vaker iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden! Groetjes, Kirsty
vanwege onze haast, heeft online zeer snel gereageerd en geleverd.
Hiii, Fijn om te horen dat de communicatie prettig is verlopen en dat je tevreden bent met de levering, daar doen we het voor! :) Bedankt voor het mooie cijfer en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Kirsty
sneltesten gedaan resultaat was negatief
Hey Lupo, Bedankt voor je leuke review. Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt en fijn dat de uitslag negatief was, ook niet geheel onbelangrijk! :) Groetjes, Kirsty
quick delivery, good and easy product
Hey Paolo, Thanks for the review, we appreciate that! Glad the test came in quickly. Hopefully see you next time. Great, Kirsty
Boogershof 6 8
5298MN Liempde