Snel en persoonlijk

Ik heb al een aantal keer een grote(re) bestelling zelftesten mogen plaatsen bij deze leverancier. Naar volle tevredenheid! Het online bestelformulier is duidelijk, er is overleg mogelijk en het contact is persoonlijk en prettig. Dus, indien nodig, bestel ik een volgende keer hier weer!

goed!

Snelle levering.

Heel tevreden over snelle zending.

Goed verpakt en snel geleverd.

Goede service slecht product

De SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kits waarin 25 test zijn geleverd zijn niet gebruiksvriendelijk en geven geen betrouwbaar gevoel. De provisorische tests geven duidelijk het gevoel van budget oplossing. Maar of ze ook betrouwbaar werken is maar de vraag. Als je de teststrip bekijkt dan zie je in tegenstelling tot andere tests een markering op de strip waar de controle streep komt te staan. Het lijkt wel alsof dat de reden is dat de strip op die plek verkleurd. Geen enkele andere test heeft dit.

Snelle levering en correcte afhandeling

Het was goed!

Snel, handig en accuraat

Goed en heel snel geleverd Top gewoon

Snelle levering van bestelde COVID-19 thuistesten. Door een groter aantal tegelijk te bestellen is de prijs per test lager en geen verzendkosten. De testen hebben een ruime houdbaarheid (bijna 2 jaar). Enige nadeel: er zit geen Nederlandse bijsluiter bij, maar deze zijn wel los bijgeleverd op A4.

makkelijk te bestellen en snelle levering

Snel en correct

snel en correct geleverd

Probleem met tests werd keurig opgelost door verkoper

Paar tests werkten niet of met moeite. Keurig en zorgvuldig behandeld door de verkoper en prima gecompenseerd

De sneltesten zijn snel geleverd.

De artikelen zijn duidelijk omschreven. Ook staat er duidelijk of de artikelen op voorraad zijn, of dat er een levertijd opzit.

Prima op tijd!

Kwaliteit product uitstekend en de afhandeling / bezorging uitstekend

Snelle afwikkeling van de bestelling. Het ingeven van de bestelling overzichtelijk

Snel geleverd, alles ging vlot. De speekseltest die ik bestelde gaven vals negatieve resultaten. De andere tests waren goed.

dat alles snel is gegaan

Goed deze zijn het zelfde als bij mij op het werk .

Snelle en goede levering

Fijn om de volgende dag gelijk de producten in huis te hebben via de brievenbus.

Zeer tevreden !

Mijn ervaring met deze online aankoop is goed. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over het verloop van je order en de levering is snel. 1 Min puntje....je kunt niet achteraf betalen. Dan ven ik persoonlijk altijd wat terug houdend met bestellen. Dit gezien een paar hele nare ervaringen in het verleden bij andere online shops. Maar mijn vertrouwen is niet beschaamd en alles liep op rolletjes. Zou zeker nog bij jullie bestellen indien nodig.

Efficient

Efficient

Duidelijke website, snelle levering. Prima prijs voor corona test

Niet van toepassing

Ik kan mijn ervaring eigenlijk niet delen. Doordat ikzelf getroffen ben door Corona op het moment dat het pakketje is afgeleverd op het afhaalpunt en ik het dus niet heb af kunnen halen is het pakket weer terug gestuurd. Geen zelftest ontvangen dus, wel geld kwijt.. helaas

Boogershof 6 8

5298MN Liempde