Ik heb al een aantal keer een grote(re) bestelling zelftesten mogen plaatsen bij deze leverancier. Naar volle tevredenheid! Het online bestelformulier is duidelijk, er is overleg mogelijk en het contact is persoonlijk en prettig. Dus, indien nodig, bestel ik een volgende keer hier weer!
Goedemiddag Mirjam, Wat fijn om te lezen dat je al een aantal keer bij ons besteld hebt! Goed om te zien dat alles naar volle tevredenheid is gegaan hoop dat de uitslagen van de testen niet positief zijn ;) Fijn dat het bestellen ook fijn was en het contact met mijn collega voorspoedig is gegaan. Groetjes Dewi
Snelle levering.
Hey Lisa, Super bedankt voor je review en voor het laten weten dat alles goed is gegaan! Groetjes Dewi
Goedemiddag Willeke, Goed om te lezen dat er een snelle levering was. Hopelijk bestel je weer bij ons mocht je ons nodig hebben! Groetjes Dewi
Goed verpakt en snel geleverd.
Hey Marieke, Dankjewel voor jou goede cijfer en review. Fijn om te lezen dat de zelftesten goed verpakt zijn en ook snel geleverd zijn. Groetjes Dewi
De SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kits waarin 25 test zijn geleverd zijn niet gebruiksvriendelijk en geven geen betrouwbaar gevoel. De provisorische tests geven duidelijk het gevoel van budget oplossing. Maar of ze ook betrouwbaar werken is maar de vraag. Als je de teststrip bekijkt dan zie je in tegenstelling tot andere tests een markering op de strip waar de controle streep komt te staan. Het lijkt wel alsof dat de reden is dat de strip op die plek verkleurd. Geen enkele andere test heeft dit.
Beste Gerald, Bedankt voor je review! Allereerst goed om te lezen dat de service top was, bedankt voor het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt. Wat betreft onze testen. Al onze testen zijn goedgekeurd door het RIVM en zijn volledig betrouwbaar. Het zou mogelijk kunnen zijn dat je net een doosje hebt ontvangen waar iets niet helemaal goed mee is. Mocht je hier in de toekomst nog ooit tegenaanlopen dan wil ik je vragen om contact met ons op te nemen via de mail, dan kijken we altijd samen met jou naar een gepaste oplossing. Hopelijk is de uiteindelijke ervaring met ons goed, maar aan het mooie cijfer te zien lijkt dat wel goed te zitten. ;) Groetjes Gijs
Snelle levering en correcte afhandeling
Goedemiddag Alie, Super bedankt voor jou cijfer en review. Goed om te lezen dat alles snel en correct is gegaan. Groetjes Dewi
Snel, handig en accuraat
Hoi Yeshi, Fijn om te lezen dat het een goede ervaring was met ons! Groetjes Dewi
Hey Jolanda, Dankjewel voor je review! Goed om te zien dat alles naar wens is en dat het snel geleverd is. Groetjes Dewi
Goed en heel snel geleverd Top gewoon
Hoi Jan, Super bedankt voor jou cijfer en review op onze zelftesten! Top om te lezen dat er een snelle levering was en dat je het goed vind. Hopelijk geen positieve test;) Groetjes Dewi
Snelle levering van bestelde COVID-19 thuistesten. Door een groter aantal tegelijk te bestellen is de prijs per test lager en geen verzendkosten. De testen hebben een ruime houdbaarheid (bijna 2 jaar). Enige nadeel: er zit geen Nederlandse bijsluiter bij, maar deze zijn wel los bijgeleverd op A4.
Goedemiddag Karina, Dankjewel voor jou review en bestelling. Goed om te zien dat de levering ook snel is verlopen van de COVID-19 testen. Hoop dat je doormiddel van de Nederlandse bijsluiter ook uit gekomen bent! Groetjes Dewi
makkelijk te bestellen en snelle levering
Hoi jg, Bedankt voor je review. Het is fijn om te lezen dat het makkelijk te bestellen was bij ons. Mocht je ons vaker nodig hebben voor zelftesten weet je ons te vinden! Groetjes Dewi
snel en correct geleverd
Hey Claudia, Dankjewel voor je review en je cijfer dat je ons gegeven hebt. Het is goed om te lezen dat alles snel is geleverd, Groetjes Dewi
Paar tests werkten niet of met moeite. Keurig en zorgvuldig behandeld door de verkoper en prima gecompenseerd
Beste Tim, Bedankt voor je review! Vervelend dat er een probleem was met de zelftesten, maar gelukkig hebben we het goed voor je kunnen oplossen! Bedankt voor het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt. Groetjes, Gijs
Originele beoordeling
De tests werken niet of moeizaam. Tot nu toe maar 3 tests gehad, op de 10 die ok werken. Slecht systeem
De artikelen zijn duidelijk omschreven. Ook staat er duidelijk of de artikelen op voorraad zijn, of dat er een levertijd opzit.
Goedemiddag Jeroen, Fijn om te lezen dat alle artikelen duidelijk staan verwerkt op se site en dat je een fijne ervaring hebt met het bestellen van de zelftesten. Groetjes Dewi
Prima op tijd!
Hey F.A, Bedankt voor jou review. Fijn om te zien dat er een goede levering is geweest en je een uitstekende ervaring hebt. Groetjes Dewi
Snelle afwikkeling van de bestelling. Het ingeven van de bestelling overzichtelijk
Hoi L.M, Super bedankt voor jou positieve review hoop dat je zelftest niet positief is! Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan met bestellen en bezorgen. Groetjes Dewi
Snel geleverd, alles ging vlot. De speekseltest die ik bestelde gaven vals negatieve resultaten. De andere tests waren goed.
Beste Inge, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat de levering goed was en dat je ons beoordeeld met een 8, bedankt daarvoor! Vervelend om te horen dat er met sommige testen iets niet helemaal in orde was. Mocht je hier in de toekomst ooit problemen mee ervaren wil ik je vragen om contact met ons op te nemen, dan proberen we samen met jou een gepaste oplossing te vinden. :) Groetjes Gijs
dat alles snel is gegaan
Goedemiddag Annemie, Fijn om te lezen dat alles goed en snel is gegaan met het bestellen en leveren van de zelftesten. Hopelijk niet positief ;) Groetjes Dewi
Goed deze zijn het zelfde als bij mij op het werk .
Hoi Henny, Dankjewel voor jou goede review. Fijn om te zien dat je ze goed vind. Groetjes Dewi
Hey Angela, Dankjewel voor jou review en fijn om te lezen dat er een snelle en goede levering is geweest. Groetjes Dewi
Fijn om de volgende dag gelijk de producten in huis te hebben via de brievenbus.
Hoi LL, Dankjewel voor je review over onze zelftesten! Hopelijk bestel je weer bij ons als je weer zelftesten nodig hebt. Groetjes Dewi
Mijn ervaring met deze online aankoop is goed. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over het verloop van je order en de levering is snel. 1 Min puntje....je kunt niet achteraf betalen. Dan ven ik persoonlijk altijd wat terug houdend met bestellen. Dit gezien een paar hele nare ervaringen in het verleden bij andere online shops. Maar mijn vertrouwen is niet beschaamd en alles liep op rolletjes. Zou zeker nog bij jullie bestellen indien nodig.
Hoi Wilma, Fijn om te lezen dat bij ons je ervaring wel goed is verlopen en dat we je vertrouwen niet beschadigt hebben. Goed om te lezen dat het leveren ook goed is gegaan en alles op rolletjes verlopen is. Mocht je ons ooit nog nodig hebben weet je ons te vinden! Groetjes Dewi
Efficient
Goedemiddag Sil, Dankjewel voor je review over de zelftesten! Groetjes Dewi
Duidelijke website, snelle levering. Prima prijs voor corona test
Hey Patricia, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat er een snelle levering was. Groetjes Dewi
Ik kan mijn ervaring eigenlijk niet delen. Doordat ikzelf getroffen ben door Corona op het moment dat het pakketje is afgeleverd op het afhaalpunt en ik het dus niet heb af kunnen halen is het pakket weer terug gestuurd. Geen zelftest ontvangen dus, wel geld kwijt.. helaas
Beste Heidi, Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat je het pakketje niet hebt kunnen afhalen vanwege Corona. Hopelijk heb je er niet te veel aan overgehouden. Als het goed is zou het aankoopbedrag zijn teruggestort op je rekening. Dus ben je het geld niet kwijt. ;) Groetjes Gijs
Boogershof 6 8
5298MN Liempde