Geen rugklachten meer

Sinds ik de mysole gebruik zowel werkschoenen als normale wandelschoenen kan ik uren en uren doorgaan zonder pijn te hebben aan rug voeten.

Helemaal goed.

Precies wat ik ervan verwachtte.

Heel erg goed

Het werkt daadwerkelijk

Snel en handige site

Super inlegzolen!

Ben al jaren tevreden met de inlegzolen. Heb ze door de podotherapeut aanbevolen gekregen.

Goeie levering, goed product!

Nvt

Snelle en nette levering

niets op aan te merken

niets op aan te merken, wat kan ik meer wensen?

What you expect is what you get

Correcte levering en gemakkelijk te plaatsen

heerlijk om op te lopen, zonodig een randje eraf knippen, blijft prima in vorm

heb in verschillende schoenen een myosole binnenzool gedaan

De volgende dag was mijn bestelling al keurig binnen!

Goede pasvorm en ondersteunen prima

Loop op een schoen met weinig voetvorm en loop nu lekker. Stof kast wel snel los van foam

Duidelijke website en snelle levering Niets mis mee!

Goede service,snelle levering.

prima kwaliteit en service.

Ik kreeg de zolen zoals besteld en ben heel tevreden.

Heel tevreden

2x een verkeerde maat besteld. Geen probleem, gratis geretourneerd en de goede maat opnieuw besteld.

Gewoon erg goed!

In mijn werkschoenen (zware schoen type S3 dus stalen neus en stalen plaat in de zool) gaan de originele zooltjes er meteen uit en daarvoor terug komt al jaren de Mysole Shockabsorbtion, die bevallen mij zeer goed, ik loop veel (gem. 12000 stappen per dag) en sta er veel mee, maar en dankzij de Mysole inlegzolen is het draagcomfort veel prettiger en heb duidelijk minder vermoeide voeten 's avonds.

Zie hier onder

Gebruik de zool om van mijn hielspoor af te kome wn dat is weer gelukt, Daarna gaan ze in de kast . Veel voet oef doen Groet

Prima wrrking van de inlegzolen

Ik gebruik wegens klachten aan mijn rechter voet in de binnenkant op advies van mijn fysiotherapeut de hardloopinlegzooltjes van mysoles, omdat deze aan de zijkant aan de binnenzijde omhoog staat en mij dus extra steun geeft doordat ik niet naar binnen kan zakken met de enkel. Met deze zooltjes heb ik geen pijnklachten meer! Ik draag ze zowel op mijn werk ( veel lopen) als privé.

Snelle levering, brede keuze.

Via de site kon ik het uitgebreide assortiment bekijken. Het was best lastig te bepalen wat je nu eigenlijk nodig hebt: zoveel keuze! Gelukkig hebben ze op de site ook een keuzehulp. Goede kwaliteit zolen. Snelle levering.

mysole is een puper systeem en ben er al jaren blij mee

door dat ik platvoeten heb heb ik jaren pijn en problemen ondervonden, de producten, steunzolen werkte voor geen meter. toen heb ik drie jaar geleden mysole ontdekt en sinds dien geen pijn meer. dus mysole heeft mijn leven veranderd.

Aanbevolen

Mijn bestelling is efficiënt geleverd en ik ben erg blij met mijn aankoop! Dank je.

Helpt om geen voetpijn meer te hebben.

Nies van der Schansstraat 1

5161 CE Sprang-Capelle

Over Mysole

Mysole ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige inlegzolen bestemd voor een breed publiek. Het innovatieve en anatomisch verantwoorde ontwerp in combinatie met het gebruik van superieure materialen maken Mysole tot een uniek concept. Alle inlegzolen zijn toegespitst op veel specifieke toepassingen en situaties. Ze bieden de voet ondersteuning en comfort. Bovendien hebben ze een positieve invloed op prestaties en de preventie van voet- en lichaamsklachten.