S nachts is de pijn al verdwenen. Zooltjes lopen fijn.

Alles prima verlopen!!!

Snelle verzending en levering. Alles top!!

ik heb meer pijn in mij achillespees na het gebruiken van de zooltjes

Misschien had ik niet zelf dit moeten aanschaffen, maar eerst naar een fysiotherapeut moeten gaan, maar ik heb meer last gekregen ipv minder last. Helaas. Ik ga alsnog naar een fysio binnenkort.

Mijn product is goed.

De eerste dagen had ik pijn. Nu gaat het iets beter.

Elders flink goedkoper ...

Niets mis met de zolen, jammer allen dat ze elders veel goedkoper zijn. Neem ik retourkosten voor lief, maar kloppen doet het niet.

Duidelijke website met uitstekende info!

Ik zocht en vond onmiddellijk wat ik nodig had.

Heel slecht

Verkeerde maat in de juiste verpakking ontvangen.

Ik kan weer lekker wandelen

Het zijn fijne inleg zolen ik moet voor mijn werk de hele dag lopen en staan en ze zijn zeer comfortabel.

Snelle verzending.

Ik gebruik al vele jaren de inlegzolen en heb er ook al veel versleten. Zeer tevreden over de kwaliteit. Snelle verzending in stevige verpakking.

Zeer goede retourservice

Helaas was de aankoop van mijn zooltjes ongelukkig en had ik ze al gedragen. Desondanks was de medewerker van de klantenservice vriendelijk en oplossingsgericht en mocht ik de zooltjes kosteloos retourneren. Echte topservice dus!

supergoed

Zeer snelle levering ook naar Belgie Top product beschreven zoals op de website Zolen zijn zelfs aanpasbaar en zo kan je ze aanpassen naar je eigen moeilijke voeten

zeer goed

het lopen met deze zolen zeer goed

Een prima professioneel product

Zowel de bestelling, bezorging als het product voldoen in alle opzichten aan mijn verwachtingen.

super

Fijne en betaalbare zool, snel geleverd, past zo in mijn schoenen en geeft goede steun. Het lopen met zolen went snel, de klachten die ik had worden al minder! Ben hier heel blij mee!

Zéér positief

Aangezien ze niet te krijgen waren in de winkel,heb ik ze bij jullie snel toegezonden gekregen

goede zool

de zool past goed in sportschoenen en laarzen

Keurig & snel geleverd

Goed, kende het product al ;-))

Hoge kwaliteit

Goede prijs prestatie

Prima.

Hebben jullie ook hardere zolen voor de holle voet. Dit is het advies van mijn fysio.

heerlijke inlegzooltjes

zeer tevreden

Prima voor elkaar

Bestelling ging heel goed.alles correct.

Prima product gekocht. Goede website en verzending ook op orde. Tevreden klant.

Duidelijke verbetering van mijnvoetklacht

Ik kan weer lange wandelingen maken en hardlopen

Veel verkocht

Wij hebben ze zelf heel veel verkocht, wij hadden alleen mysole geen ander merk, als de mensen ze eenmaal ervaren hadden kwamen ze er altijd voor terug.

Nies van der Schansstraat 1

5161 CE Sprang-Capelle

Over Mysole

Mysole ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige inlegzolen bestemd voor een breed publiek. Het innovatieve en anatomisch verantwoorde ontwerp in combinatie met het gebruik van superieure materialen maken Mysole tot een uniek concept. Alle inlegzolen zijn toegespitst op veel specifieke toepassingen en situaties. Ze bieden de voet ondersteuning en comfort. Bovendien hebben ze een positieve invloed op prestaties en de preventie van voet- en lichaamsklachten.