Goede contactuele ervaring ! Vriendelijke aardige bezorging, en afhandeling. Leuke feedback

bedrihf met heel behulpzaam en vriendelijk personeel

na een vraag over een tuinbank te hebben gesteld via de mail kreeg ik vlot antwoord. de order werd snel afgeleverd en de bankjes zijn prachtig.

Super mooi banken en stoel voor buiten gekocht. Echt uniek en super vriendelijke mensen.

Goed verzorgde levering en service!

Ons product, een tafel voor in de tuin werd al snel geleverd. Vooraf werden we gebeld voor een afspraak. Ook op de dag zelf belde de chauffeur een half uur van te voren. Lekker makkelijk zo! Tafel netjes zonder verpakkingsmateriaal afgeleverd dus geen troep achteraf.

Erg plezierig.

Klant gericht.

Goeie service! Fijne klantvriendelijkheid!

Goeie service! Klantvriendelijkheid!

Persoonlijke service en mooie degelijke producten!

Late levering als gevolg van blokkade in Suezkanaal en autom. geannuleerde betaling via Klarna als gevolg daarvan, persoonlijk opgelost door de eigenaar zelf en gecompenseerd met een leuke picknicktafel

goede en klantvriendelijke service

klantvriendelijke en efficiënte service

Mooi en degelijk teak!

Mooie en degelijke tuinbank (2.40m) en ronde, inklapbare tuintafel besteld. Het ziet er geweldig uit, is echt goed teakhout, snel geleverd, goede prijs!

Mooie spullen, goede service

Mooie tafel, aardige mensen

Correcte levering

Chauffeur heeft 10 minuten van tevoren gebeld heel fijn

Topbedrijf!!

Goede communicatie en snelle levering op ons adres!! Mooi resultaat. Voldoet aan verwachting!

Prima producten en service

Perfecte service en prima producten. Prima referentie van teak leverancier.

Mooie duurzame producten

Betaalbare duurzame producten. Behulpzaam en vriendelijk.

Super service

Teak Shield gehaald en toen we dit pas een week later konden ophalen was dit ook weer goed geregeld. Wij hebben de eetkamertafel behandeld met Teak Shield en de kleur is mooi gebleven en mokken veroorzaken geen kringen.

Super snel!

Scherpe prijs Top product Gister besteld Vlg dag geleverd

Top kwaliteit en service!

Teakhouten tafel, mooi en stevig. Keurig telefoontje vooraf, flexibel in bezorgen en zonder verpakkingsmateriaal. Bij toeval terecht gekomen via Bol.com, aanrader!

Snel, netjes verpakt

Snelle levering, netjes ingepakt

Mooie spullen, goede kwaliteit en levering.

Chauffeur belt een half uur voor aankomst, top geregeld. Ook heel fijn: geen verpakkingsmaterialen! Ben erg blij met de tafel 'sun' en stoelen.

goede kwaliteit in alle opzichten

Snelle levering (heerlijk zonder verpakkingsmateriaal!), mooie kwaliteit tuinstoelen, prettig contact met klantenservice

Mooie producten voor een redelijke prijs.

De houten eendjes die ik had besteld waren goed verpakt en heel snel geleverd. De kwaliteit is goed en ze zien er heel leuk uit!

Blij met het daybed

Snelle en goede service. Spannend omdat ik de bank niet in het echt had gezien. Maar hij is geweldig.

Klantvriendelijk, mooie kwaliteit product

Klantvriendelijk, goed contact en snelle levering. Tuinbank is prachtig, wij zijn er blij mee.

vlotte afwerking

goed klantcontact, wel weinig op voorraad in mijn geval

Uitstekende customer service

Perfecte klantenservice. Enkele problemen met de betaling van de bestelling werden snel en efficiënt opgelost. Levering op datum en uur zoals beloofd.

Telfordstraat 5

8013 RL Zwolle

Over Jojo Living

JoJo Living is het merk dat ervoor zorgt dat je in huis en tuin gaat leven met natuurlijke en eerlijke producten. Van rotan tot teakhout. Van tuinmeubelen tot woonaccessoires. JoJo Living zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt.