Mooie meubels, vriendelijk geholpen!

Prachtig

Prachtig item en goed ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Helemaal top

Fijne persoonlijke benadering!

Bij een last minute bezoek aan de grote showroom ( we waren toevallig in de buurt) waren we van harte welkom. Heerlijk om rond te kijken en de perfecte tuinstoelen uit te zoeken. Heel fijn dat er door de firma zelf afgeleverd wordt aan huis, top.

Barkrukken top en bestelling vlot!

Mooie barkrukken en snelle levering!! Goede ervaring met Jojo!

Super service

Ik had een kastje besteld, en werd na een paar dagen gebeld voor overleg over de leveringsdatum. Op de dag van levering werd ik een kwartier van tevoren gebeld dat ze eraan kwamen. Kastje is echt heel mooi.

Vriendelijk, goed en mooi product

2 tuintafels cadeau gegeven aan ouders. Er werd netjes gebeld wanneer de tafels bezorgd werden en een half uur van te voren nog eens. De teak houten tafels waren kooien dan gedacht en dus goed geprijsd.

Super gave meubels en andere items

Zeer flexibel met openingstijden en ophaal dagen.

Snel en accurate levering.

Mooie artikelen en snelle levering

Set eenden besteld, zo leuk :)! Meteen nog een tweede set gekocht om cadeau te geven!

Super service

Snelle levering en goed geïnformeerd. Top!

Fijne en vriendelijke service. Prachtige handgemaakte en duurzame producten, een aanrader voor liefhebbers van unieke meubels en accessoires!

Telfordstraat 5

8013 RL Zwolle

Over Jojo Living

JoJo Living is het merk dat ervoor zorgt dat je in huis en tuin gaat leven met natuurlijke en eerlijke producten. Van rotan tot teakhout. Van tuinmeubelen tot woonaccessoires. JoJo Living zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt.