Snelle levering, mooi produkt

Zondag besteld, maandag heeft het bedrijf de tafel al geleverd, na telefonisch overleg. Prachtige tafel. Blij mee.

goede service en levering van een prettig bedrijf

mooi product wat volkomen voldoet aan onze verwachtingen goede afspraken over levering, alles prima verlopen

Mooi product, hulpvaardige medewerkers

Op Marktplaats bij Jojo Living een mooie set teakhouten tafels ontdekt en besloten deze eerst zelf te gaan bekijken voor we ze kochten. Dat scheelt heen en weer sturen. Zoals gevraagd maakten we eerst telefonisch een afspraak. Toen wij kwamen hadden ze al drie sets voor ons uitgepakt en klaargezet, zodat we meteen konden zien welke het best bij onze andere meubels paste. Verder mochten we nog even rustig rondkijken in hun magazijn of er eventueel nog meer bijzat wat ons interesseerde. Veel mooie dingen gezien die niet op de website stonden! En allemaal van gecertificeerd hout! Sympathiek bedrijf, behulpzame medewerkers, mooie, authentieke en duurzaam en verantwoord tot stand gekomen producten.

Mooie klassieke tuinbank Degelijk. Aardige chauffeur die hielp de bank op zijn plaats te zetten

Ik ben erg blij met mijn suarhouten fruitschaal

Ik zie Jojo living als een bedrijf dat mooie woonproducten verkoopt. Geen ikeaspul, maar erg mooie kwaliteitsproducten die een leven lang mee gaan en je niet snel zou moeten willen vervangen door goedkoop wegwerpspul. Enig nadeel is dat je niet weet waar bijv. het hout vandaan komt en of het wel afkomstig is van eerlijke duurzame productie. Maar goed, wat is duurzamer: iets dat een leven lang meegaat of iets dat je elk jaar gaat vervangen.

Alles ok dus tevreden

Bestellen en levering conform opgave webshop. Interessante korting bij zelf ophalen Lijkt me een leuke club mensen met nog veel meer mooie spullen, zag ik zo links en rechts daar bij het ophalen van mijn bestelliing

Prima service, goede communicatie!

Snel geleverd in goed overleg. Prettig contact. Ruil was geen probleem, ook snel opgepakt.

Mooi product, goede service

Mijn plantentafeltje was echt prachtig, goed verpakt en bijgevoegd ook een persoonlijke boodschap. Top!

geweldig

Leuke spullen en snel geleverd

Heel klantvriendelijk

Medewerkster (ik dacht Lidia) heeft op mijn verzoek de woonaccessoires uitgezocht.

Prettige bediening, goede service,kortom fantastisch

Top tuinset en service

Prachtige tuinmeubelen. Stevig en mooi design. Dezelfde dag ook nog bezorgd en in elkaar gezet super fijne mensen.

Goede service en ontzettend vriendelijke bezorger.

Goede service en ontzettend vriendelijke bezorger.

Goede site en goede levering, vlot

Oke

Prima service en prettige bediening.

Medewerker was erg behulpzaam bij het uitzoeken een stoel en gaf ook goed advies.

Slechte vervoerder en nog geen antwoord op schademelding

Zie hierboven

Zeer klantvriendelijk, ruime keuze in fraaie artikelen.

Zie boven ☺️

Prettige ervaring

Snelle levering, duidelijke website en goed product.

Een super bedrijf

Een top zaak met heel vriendelijk personeel die geen moeite te veel is. Doen wat ze zeggen. De bank is heel mooi ben er erg blij mee bedank .

Snelle levering en goede service. Prima

Snelle levering en goede service. Prima

Top service!

Super lieve bezorger die tafel in elkaar heeft gezet!

Perfecte communicatie en snelle levering.

Perfecte communicatie en snelle levering.

Ik heb er de houten eendjes met schoentjes gekocht. Ze zijn in het echt nog mooier dan op de website dus ik ben erg tevreden met de aankoop. Het is een degelijk product en prima prijs. Het personeel is vriendelijk.

Mooie tuinbank. Goede en snelle communicatie.

Een opmerking: Het bezorgen boven € 250 is "gratis" Maar zelf afhalen 10% korting geeft, dan kost bezorgen dus 10 %. Zeker als de bank al gemonteerd is en daardoor nauwelijks zelf af te halen is.

Hele snelle levering met heel mooi product super goed geregeld

Telfordstraat 5

8013 RL Zwolle

Over Jojo Living

JoJo Living is het merk dat ervoor zorgt dat je in huis en tuin gaat leven met natuurlijke en eerlijke producten. Van rotan tot teakhout. Van tuinmeubelen tot woonaccessoires. JoJo Living zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt.