Voor de levering werd ik gebeld dat ze de dag erop kwamen. De bezorger was erg vriendelijk.

Heel plezierig en deskundig contact

Zie boven

Prima webwinkel

Snelle reactie via de mail en een snelle levering, prima service! Kruk voldeed aan de verwachtingen!

Top bedrijf

Mooie producten, vriendelijke mensen, geweldige service.

Helemaal top! Netjes van begin tot aan met bezorging. Netjes verpakt.

Ik ben zeer tevreden. Het zijn mooie veren en zorgvuldig verpakt. Met vriendelijke groet, Jamie

prima service

product nog niet gebruikt, maar keurig verpakt en snelle levering

Geweldige service

Artikel was even niet op voorraad: keurig telefoontje gehad. Keuze: geld terug of wachten. Ben blij dat ik gewacht heb.

Snelle levering mooie bank!

We werden goed op de hoogte gehouden over de bezorging!

Super verlopen en gecommuniceerd!

Zeer prettige ervaring, prijs kwaliteit top echt een aanrader!!!

Wij zijn zeer tevreden over het stationsbankje en de levering ervan. Wij waren niet thuis en t bankje was achterom in de tuin gezet , toevallig op de plek waar t gepland was

2 personen heel blij gemaakt met houten eend.

Had deze eend in december van mijn zoon gekregen en vond de eend supergaaf. Een ieder die bij mij komt wordt een soort van verliefd op dit aantrekkelijke beest.

Top product en een top service!

Uitstekend volgens afspraak geleverd!

uitstekend

prachtige tafel

Snel en kwaliteit

Teakhouten tuinstolen besteld die snel bezogd worden en van hele mooie kwalieteit zijn!

Wij zijn een prachtige tuinbank rijker!

Betreft een Park Bench tuinbank van twee meter. In afwijking van de foto op de site beschikt deze bank ook over een derde poot in het midden, staat goed en komt de stabiliteit ten goede. Kwaliteit is fraai, conform het advies de gehele bank licht opgeschuurd en daarna in de twee bescherming producten gezet. Eindresultaat is erg fraai en beslist “value for money”.

Top service onwijs mooi product

Snelle levering, super sevice! Product was boven verwachting mooi!!

geweldig, persoonlijk en professioneel

De wijnboom die ik heb besteld was prachtig, een uniek design en ik ben heel persoonlijk benaderd om een mooie uit te kiezen. De aflevering was ook tot in de woonkamer, ik zou hier graag nog eens iets bestellen! Je merkt aan alles dat ze oog hebben voor de klant!

Een heel fijn bedrijf met erg aardige medewerkers. Ieder telefoontje wordt zeer vriendelijk afgehandeld.

Pracht bank besteld Snelle levering. Super mooie bank!

goede service en communicatie

Prima product voor die prijs,

en zeer service gerichte mensen.zeker aan te bevelen!

Top heel goed

Heel goed en vriendelijke mensen

Uitmuntende producten tegen een goede prijs zeer betrouwbaar geleverd

De Winsor-bank is prachtig, op advies zijn de juiste onderhoudsproducten meegeleverd, exact op tijd bezorgt door het eigen transport, beter kan niet.

Vlotte afhandeling. Komt afspraken na.

Vriendelijk, snel..goede kwaliteit. Goede bezorgservice

Telfordstraat 5

8013 RL Zwolle

Over Jojo Living

JoJo Living is het merk dat ervoor zorgt dat je in huis en tuin gaat leven met natuurlijke en eerlijke producten. Van rotan tot teakhout. Van tuinmeubelen tot woonaccessoires. JoJo Living zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt.