Tevreden

Bestelling is goed verwerkt en er werd duidelijk gecommuniceerd betreft de levering! Bankje ziet er mooi uit en voldoet aan de verwachtingen.

mooie beelden

mooie producten, vriendelijke mensen

Geweldige webwinkel

Via de webwinkel besteld. Artikel was helaas niet meer leverbaar. Na telefonisch overleg, wat heel erg prettig was, een ander artikel besteld. Ze gaven aan dat het artikel meteen op de post ging. Volgende dag had ik het al. Keurig en zeer netjes verpakt. Dikke pluim voor de vriendelijkheid en de vlotte en zeer prettige service

De mannen van dit bedrijf, leverden onze nieuwe teak tuintafel zoals afgesproken. We waren zelf niet thuis, maar aan de hand van foto's en een open gesteld hek hebben ze hem om huis gelopen en keurig op de plek gezet! (en het is een zeer mooie tafel)

Prima, ondanks ik het verkeerd had ingevoerd, dat ik het artikel zou komen halen, dat moest namelijk zijn "bezorgen". Na mailtje gestuurd te hebben daarover heeft Jojo Living snel gereageerd dat ze het bericht hadden gelezen. Toch netjes bezorgd in korte tijd. Artikel zag er mooi uit.

Mooi produkt

Ontzettend blij met mijn teakhouten accessoire. Mooie kwaliteit. Makkelijke bestelling via website en snelle levering. Veilig verpakt kwam het aan. Top!

Mooi produkt

snelle levering duidelijke communicatie over de bestelling

snelle levering en duidelijk hoe de stand van de bestelling was.

Goede kwaliteit

2 dagen te laat maar dat komt omdat ik het in de december maanden bestelde maar ik werd goed geïnformeerd en het product was precies wat I wilde

Uitsekend

Besteld, volgende zijn we dag keurig gebeld wanneer de levering kon komen. Er was op tijd.

Heel erg goed

Zeer goed, snel en zoals beloofd.

Prima verzorgd en op tijd

Alles was naar wens en ik ben er blij mee.

Prima gegaan. De eendjes zijn helemaal leuk. Snelle levering en alles naar wens.

Mooie producten en top service

Netjes geholpen en mooie degelijke producten!

Zeer hulpvaardig bij de keuze, Fijne communicatie over het vervoer en ik heb een prachtig meubelstuk erbij! Alles liep vlot en duidelijk. Gewoon Top!

Mooie producten

Mijn eerste bestelling bij Jojo Living en meteen erg blij mee. Met de mooie woondecoratie én de verzending. Keurig verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Altijd leuk een persoonlijke touch!

Héééél tevreden!

Heel erg blij met de teakhouten passpiegel. In het echt nog mooier dan op de site! Prachtige matte warme houtkleur en robuust. Tip: Zet ook een detailfoto van de houten lijst op de site! Heb nu lang getwijfeld omdat ik het niet goed kon zien. Niet nodig geweest, precies wat ik zocht. En ook heel tevreden over de bezorgservice, je wordt gebeld voor een afspraak. Bezorger heeft de spiegel zelfs nog naar boven gebracht.

Prima snelle levering

2 houten eenden besteld. 3 dagen later prima verpakt bezorgd. Ben zeer tevreden.

Fijne site, snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering. Een klein min puntje de verpakking is erg groot ten opzichte van het artikel.

Goede eerste ervaring met jojo living

Snelle levering, prima service

Telfordstraat 5

8013 RL Zwolle

Over Jojo Living

JoJo Living is het merk dat ervoor zorgt dat je in huis en tuin gaat leven met natuurlijke en eerlijke producten. Van rotan tot teakhout. Van tuinmeubelen tot woonaccessoires. JoJo Living zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt.