Snel en kwaliteit

Teakhouten tuinstolen besteld die snel bezogd worden en van hele mooie kwalieteit zijn!

Wij zijn een prachtige tuinbank rijker!

Betreft een Park Bench tuinbank van twee meter. In afwijking van de foto op de site beschikt deze bank ook over een derde poot in het midden, staat goed en komt de stabiliteit ten goede. Kwaliteit is fraai, conform het advies de gehele bank licht opgeschuurd en daarna in de twee bescherming producten gezet. Eindresultaat is erg fraai en beslist “value for money”.

Top service onwijs mooi product

Snelle levering, super sevice! Product was boven verwachting mooi!!

geweldig, persoonlijk en professioneel

De wijnboom die ik heb besteld was prachtig, een uniek design en ik ben heel persoonlijk benaderd om een mooie uit te kiezen. De aflevering was ook tot in de woonkamer, ik zou hier graag nog eens iets bestellen! Je merkt aan alles dat ze oog hebben voor de klant!

Een heel fijn bedrijf met erg aardige medewerkers. Ieder telefoontje wordt zeer vriendelijk afgehandeld.

Pracht bank besteld Snelle levering. Super mooie bank!

goede service en communicatie

Prima product voor die prijs,

en zeer service gerichte mensen.zeker aan te bevelen!

Top heel goed

Heel goed en vriendelijke mensen

Uitmuntende producten tegen een goede prijs zeer betrouwbaar geleverd

De Winsor-bank is prachtig, op advies zijn de juiste onderhoudsproducten meegeleverd, exact op tijd bezorgt door het eigen transport, beter kan niet.

Vlotte afhandeling. Komt afspraken na.

Vriendelijk, snel..goede kwaliteit. Goede bezorgservice

Tevreden

Bestelling is goed verwerkt en er werd duidelijk gecommuniceerd betreft de levering! Bankje ziet er mooi uit en voldoet aan de verwachtingen.

mooie beelden

mooie producten, vriendelijke mensen

Geweldige webwinkel

Via de webwinkel besteld. Artikel was helaas niet meer leverbaar. Na telefonisch overleg, wat heel erg prettig was, een ander artikel besteld. Ze gaven aan dat het artikel meteen op de post ging. Volgende dag had ik het al. Keurig en zeer netjes verpakt. Dikke pluim voor de vriendelijkheid en de vlotte en zeer prettige service

De mannen van dit bedrijf, leverden onze nieuwe teak tuintafel zoals afgesproken. We waren zelf niet thuis, maar aan de hand van foto's en een open gesteld hek hebben ze hem om huis gelopen en keurig op de plek gezet! (en het is een zeer mooie tafel)

Prima, ondanks ik het verkeerd had ingevoerd, dat ik het artikel zou komen halen, dat moest namelijk zijn "bezorgen". Na mailtje gestuurd te hebben daarover heeft Jojo Living snel gereageerd dat ze het bericht hadden gelezen. Toch netjes bezorgd in korte tijd. Artikel zag er mooi uit.

Mooi produkt

Ontzettend blij met mijn teakhouten accessoire. Mooie kwaliteit. Makkelijke bestelling via website en snelle levering. Veilig verpakt kwam het aan. Top!

Mooi produkt

snelle levering duidelijke communicatie over de bestelling

snelle levering en duidelijk hoe de stand van de bestelling was.

Goede kwaliteit

2 dagen te laat maar dat komt omdat ik het in de december maanden bestelde maar ik werd goed geïnformeerd en het product was precies wat I wilde

Telfordstraat 5

8013 RL Zwolle

Over Jojo Living

JoJo Living is het merk dat ervoor zorgt dat je in huis en tuin gaat leven met natuurlijke en eerlijke producten. Van rotan tot teakhout. Van tuinmeubelen tot woonaccessoires. JoJo Living zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt.