Prima in orde

Wat een leuk bedrijf is dit. Klantvriendelijke personeel, doen moeite voor jou als klant. En komen afspraken na.

Mooie tafel

Het is een mooie tafel, maar is ze nou al behandeld of niet?

Mooi product, snelle levering

Gewoon prima in orde

Prima en goede bediening!

gewoon fantastisch!

Wij wonen in zwitserland en hebben al een paar maal bij JOJO bestellt en gekocht. Wij zijn uiterst tevreden over jullie service en levering. Volgende keer weer.

Goede communicatie en goede service. Heel mooi en goed handgemaakte tete a tete teakhouten tuinbank. Degelijk. Ik ben er blij mee. Ik ga deze site vaker benaderen want ze doen goede zaken en ze leveren kwaliteit voor je geld.

Leuk contact en snelle levering van stationsbankje. Super uitleg over onderhouds product voor het bankje.

Goede service,vriendelijke bezorger.Zeker aan te bevelen

Hele snelle en persoonlijke afhandeling van onze bestelling

Mooie tafel bij een leuk bedrijf gekocht!

Het bedrijf richt zich vooral op oine verkoop, maar het is ook zeker de moeite waard om even langs te gaan. Na een vriendelijk ontvangst werd ik meteen geholpen. De focus lag op mijn wens en binnen no-time had ik de tafel gevonden die ik graag wou. Vervolgens werd ik nog even geholpen met inladen. Top!

Uitstekende service en uitvoeren van wensen. Adequaat reageren op contact.

Tuinbank gekocht en op maat gemaakt conform de aangegeven wensen. Keurig bezorgd door een vriendelijke medewerker.

klantvriendelijk en veel keuze

Ik had goederen gekocht op de BVA veiling van JOJO Living en kon deze bij het bedrijf in Zwolle ophalen. Daar aangekomen mocht ik van een vriendelijke medewerkster wel even in de opslagloods verder rondkijken. Daarna nog diverse goederen gekocht in de opslagloods. Dik tevreden met de afhandeling via de veiling en daarna ook bij de loods.

Zeer prettig mrt aandacht en betrokkenheid geholpen

Met aandacht en zorg goed en fijn geholpen. Zo wil je altijd als klant geholpen worden. Producten zijn prachtig, voldoen helemaal aan de verwachting en prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed. Kortom, zeer tevreden

Goede service, goede producten

Afgelopen week langsgeweest in Zwolle om een paar tafels te bekijken en een mooie tafel voor in onze tuin gekozen. Vriendelijke mensen en erg blij met onze tafel!

Keurig ingepakt en vlot ontvangen.

Online x, life xxxxx

Online betaling en bestellen werkte niet

Ongekende persoonlijke service!

Zowel ad telefoon als in de winkel fantastische,zeer vriendelijke service! Ik wilde graag op een zaterdag naar teakligbedden komen kijken. De tijd die ons t best uitkwam was geen probleem. Vooraf werd ik nog gebeld dat er 2 ligbedden vast apart waren gezet dus dat ik niet moest schrikken als ik op de site zou zien dat ze niet meer op voorraad waren. De koop was snel besloten: hele mooie kwaliteit teakligbedden en de prijs prettiger dan elders. Bezorging ging ook top. Kortom: een aanrader deze Jojo Living. Veel keuze aan meubels etc in de zaak en ouderwetse klantvriendelijkheid! Dat kom ik niet vaak meer tegen. Een dikke 10!

Alles was o´

Top product (staande spiegel)

Levering was goed Bezorger was aardig. advies van hem even langs de showroom dat doen later we zeker. Zijn heel erg blij met een stukje Indonesie in huis

Aardige mensen, goede service

Aardige mensen, goede service

Heel goed en snel geholpen!!

Niks geen poes pas gewoon GOED!!

Uitstekend bedrijf

Prachtige teakhouten tuintafel gekocht. Schitterende kwaliteit. Keurig volgens afspraak afgeleverd. Prijs ook heel redelijk. Hele prettige behulpzame medewerkers.

Aan deze service/ klantvriendelijkheid kan menig bedrijf een voorbeeld nemen. Klant is koning en men is niet beroerd om foto's te maken. Ga zo door!!

Uitstekend!

Ontzettend goede service, zowel telefonisch al bij bezorging. Hele vriendelijke medewerkers. Tuinbank prachtig!!

Telfordstraat 5

8013 RL Zwolle

Over Jojo Living

JoJo Living is het merk dat ervoor zorgt dat je in huis en tuin gaat leven met natuurlijke en eerlijke producten. Van rotan tot teakhout. Van tuinmeubelen tot woonaccessoires. JoJo Living zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt.