Keurig ingepakt en vlot ontvangen.

Online x, life xxxxx

Online betaling en bestellen werkte niet

Ongekende persoonlijke service!

Zowel ad telefoon als in de winkel fantastische,zeer vriendelijke service! Ik wilde graag op een zaterdag naar teakligbedden komen kijken. De tijd die ons t best uitkwam was geen probleem. Vooraf werd ik nog gebeld dat er 2 ligbedden vast apart waren gezet dus dat ik niet moest schrikken als ik op de site zou zien dat ze niet meer op voorraad waren. De koop was snel besloten: hele mooie kwaliteit teakligbedden en de prijs prettiger dan elders. Bezorging ging ook top. Kortom: een aanrader deze Jojo Living. Veel keuze aan meubels etc in de zaak en ouderwetse klantvriendelijkheid! Dat kom ik niet vaak meer tegen. Een dikke 10!

Alles was o´

Top product (staande spiegel)

Levering was goed Bezorger was aardig. advies van hem even langs de showroom dat doen later we zeker. Zijn heel erg blij met een stukje Indonesie in huis

Aardige mensen, goede service

Aardige mensen, goede service

Heel goed en snel geholpen!!

Niks geen poes pas gewoon GOED!!

Uitstekend bedrijf

Prachtige teakhouten tuintafel gekocht. Schitterende kwaliteit. Keurig volgens afspraak afgeleverd. Prijs ook heel redelijk. Hele prettige behulpzame medewerkers.

Aan deze service/ klantvriendelijkheid kan menig bedrijf een voorbeeld nemen. Klant is koning en men is niet beroerd om foto's te maken. Ga zo door!!

Uitstekend!

Ontzettend goede service, zowel telefonisch al bij bezorging. Hele vriendelijke medewerkers. Tuinbank prachtig!!

Zoals je zou verwachten

Snelle levering, nette communicatie, prima product.

Uitstekende levering en communicatie!

Mooie collectie en vlot geleverd!

Fantastisch bedrijf

Snelle levering, goed verpakt en aardig kaartje!

Mooi ornament en snelle levering

Ik heb een heel mooi ornament gekocht en ben er zeer blij mee. In het echt is het ornament nog mooier dan op de foto op de website. Tevens werd het ornament zeer snel en goed verpakt geleverd.

Prima service!

Mijn bestelling is keurig ingepakt bezorgd! Ik ben blij met de 2 eenden!

top

Mooie producten, prettig en correct geholpen.

Sehr guter Service, Top Ware - Zeer goede service, topproducten

Ich bin sehr zufrieden mit der ganzen Verkaufsabwicklung. Die Qualität der Ware ist hervorragend. Und auch der übrige Service ist perfekt. Alle Mitarbeiter waren sehr freundlich. Ik ben zeer tevreden over het hele verkoopproces. De kwaliteit van de goederen is uitstekend. En de rest van de service is ook perfect. Alle medewerkers waren erg vriendelijk.

Hele fijne mensen die een stapje extra zetten voor jou.

Mooi product, snelle service, vriendelijke aflevering op tijd. Kortom, alles in orde.

Het was zeer goed verpakt

Heb een fijne ervaring met dit bedrijf

Goede service, mooi product!

Mooie spullen, goede service!

Mooie tuinmeubels, snelle levering en goede service!

Een uitstekende service gecombineerd met een even zo goede klantvriendelijkheid.

Op vrijdag laat in de middag de tuinbank besteld. Omdat ik hem wilde ophalen belde ik voor het maken van een afspraak. Tot mijn grote verrassing kon ik hem zaterdagmorgen al ophalen en stond hij gemonteerd klaar op mij te wachten. De tuinbank is van prima materiaal en zeer mooi afgewerkt.

Ik heb hele goede ervaring en goede service ervaren

Prima service, snelle levering!

Telfordstraat 5

8013 RL Zwolle

Over Jojo Living

JoJo Living is het merk dat ervoor zorgt dat je in huis en tuin gaat leven met natuurlijke en eerlijke producten. Van rotan tot teakhout. Van tuinmeubelen tot woonaccessoires. JoJo Living zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt.