Toppers zijn het!!

'S morgens besteld en om 14.00 uur op het terras. Goede stevige kwaliteit.

TOP

Zeer mooi en produkt ontvangen zoals beschreven…. Zeer correct

Prima ervaring !

Alles zoals afgesproken en een uitstekend product

Zeer correct verloop, qua aanvraag en levering. Zeer vriendelijk personeel. Een aanrader

Een plezierige ervaring om jojo living te ontdekken.

De set eenden met laarzen (4stuks) is een leuk decoratie stuk om in huis te hebben staat mooi in het interieur snelle levering en verzending.een duim voor jojo living en zijn team.

Mooi produkt, prettige communicatie en prima aflevering

Prachtige bank van gebruikt teak. Robuuste kwaliteit met karakter. Communicatie heel vriendelijk en correct. Aflevering op tijd en hele vriendelijke chauffeur

Geweldig de klant is hier nog koning

Klantenservice is zeer vriendelijk en vraagt netjes of je de dag en tijd uitkomt. De chauffeur is vriendelijk en behulpzaam bij het binnen zetten van onze tuinstoelen , echt een bedrijf dat nog weet hoe het met klanten om moet gaan. Super

Zo fijn geholpen door ervaren mensen

En zo blij met onze aankoop

Grandioos

Stoelen besteld en deze werden kant en klaar gratis geleverd

Attent, snel en kwaliteit

Prachtige buitentafel die binnen 2 dagen werd afgeleverd. Persoonlijke service van de chauffeur die hielp met in elkaar zetten. Voorbeeld van de klant centraal zetten.

Nette service

Na bestelling direct bevestiging van de bestelling en betaling. Daarna een tijd niets gehoord. Maar op dag 7 (levertijd was 5/6 dagen) een telefoontje of ze de tuinbanken de volgende dag konden leveren. Zeer prettige bejegening. Zou zo weer bestellen!

Ruim assortiment, vlotte levering en goede nazorg.

We hebben recentelijk tuinstoelen en een bijpassende tuin-bank bij JoJo Living gekocht. Via de website hadden we ons georiënteerd en vervolgens zijn we in Zwolle gaan kijken hoe e.e.a er in het echt uit ziet. Dat bleek dik in orde; bij andere websites hadden we helaas nogal wat verschillen tussen foto/beschrijving en de werkelijkheid gezien. Er was een vriendelijke ontvangst en tevens de mogelijkheid het hele assortiment langs te lopen. Extra voordeel is nog dat bij afhalen er 10% korting op de prijs wordt gegeven. Een van de stoelen bleek later een klein defect te hebben. Bij melding hiervan aan JoJo living bleek omruil geen enkel probleem. Binnen een week werd de kapotte stoel opgehaald en een nieuwe geleverd, alles zonder extra kosten.

Betere service kun je niet wensen

Uistekende service, tuinbankje besteld en binnen twee dagen in huis. Gemonteerd en wel en geen afvalmateriaal. Ook fijn om telefonisch de afspraak in te plannen. Aanrader!

Goede klantenservice en prachtig product

Vriendelijke klantenservice en snelle levering. Ik ben vooral heel blij met de tafel!

Snel en correct geleverd. Tuintafel conform beschrijving.

Prachtige tuinmeubelen voor een aantrekkelijke prijs. .

Zeer klantvriendelijk. Snelle levering. Mooie en betaalbare producten. Wat wil een mens nog meer. Een echte aanrader!

Snel, efficiënt en vriendelijk

Een en ander op jullie website huis al uitgezocht. In de het magazijn toen diverse opstellingen bekeken gepast en gemeten. De keuze was toe gemaakt. Fijn dat we de tafel en stoelen toen direct (met korting) konden meenemen.

degelijke meubels

mooi hout, stevig

Vriendelijke en correcte firma

Goede deal … vriendelijk en correct. Komen afspraken na.

Levering zoals het hoort,op tijd en verzorgd!

Correcte aflevering

Zo als het hoort te gaan je voelt je klant. Keurig te woord gestaan en alles netjes ontvangen.

Top bedrijf

We hebben al een boomstamtafel van dit bedrijf en nu ook een Suar houten fruitschaal. Keep up the good work in Zwolle. RidowaStore.nl

Prachtige tuinmeubelen, snel en betrouwbaar geleverd!!

Wat een prachtige tuinmeubelen als eyecatcher in onze tuin!

Prachtige stoelen, heel correct geleverd, en goede begeleiding en info vanuit kantoor / operationeel.

Fantastisch!

Vriendelijk, behulpzaam en een goede prijs-prestatieverhouding.

Telfordstraat 5

8013 RL Zwolle

Over Jojo Living

JoJo Living is het merk dat ervoor zorgt dat je in huis en tuin gaat leven met natuurlijke en eerlijke producten. Van rotan tot teakhout. Van tuinmeubelen tot woonaccessoires. JoJo Living zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt.