Filtre

Alles keurig ontvangen en kunnen verwerken.

Alles keurig ontvangen en kunnen verwerken.

Geweldig product

Via website heb ik de baksteenpasta van ABC Adamsas besteld. Het betreft een verpakking met 8 verschillende kleuren mortel, inclusief kleurenkaart met duidelijke instructie. Snelle levering. Geweldig resultaat. Beschadiging in de bakstenen mooi kunnen wegwerken. Erg ‘blij’ met dit product. Overzichtelijke en uitgebreide website. Snel geleverd.

Goed advies, snelle levering en goede producten

Heb een gevlinderde betonnen vloer buiten onder een overstek welke snel vies werd en groene aanslag vast hield. Deze heb ik grondig schoon gemaakt en op advies van 123impregneer ge"impregneerd. Top resultaat.

Product snel geleverd, en perfect volgens beschrijving op de webstek. Prijs was OK!

Makkelijk om te verwerken

alles in ordere

goed verpakt , product is van goede kwaliteit , op tijd geleverd echt een aanrader

Snelle levering goed priduct

Snelle levering, producten (set en impregneer) maar ik had wel minstens 50% meer nodig dan voorzien.

Orderafhandeling prima geregeld

Hopelijk droogt alles netjes op, na 3 dagen nog volop vlekken in de vloer van de Beton 10 behandeling.

Snel en correct geleverd

Weet ik nog niet ?????????????/

Ik ben er op dit moment nog mee bezig dus kan nog geen oordeel geven. Het zou handig zijn als deze beoordeling later gestuurd wordt want dan zou en kan ik de juiste informatie verschaffen over het eigenlijke doel van dit middel. Vriendelijke groet, Jan.

Prima product en informatie

Op zoek naar een middel, en hoe een composiet keukenblad weer netjes te krijgen, kwam ik 123 impregneer tegen. Met de informatie en filmpjes durfde ik het aan. Ventosil aangeschaft en het keukenblad behandeld. Het resultaat mag er zijn. We zijn er blij mee !

Topproduct

Gemakkelijk om aan te brengen met de drukspuit. Het water parelt er van af als het regent. Topproduct

Moet nog gaan gebruiken. Snelle levering en goede informatie goed advies tijdens telefonisch contact.

Snel geleverd, uitstekende service

Snel geleverd precies wat ik zocht.

Goed product

Moest even het weer afwachten alvorens ik het kon aanbrengen. Ging gemakkelijk met eeen spuitlans. De eerste bui is inmiddels geweest, en het ziet er allemaal nog goed uit

Het spul zelf nog niet gebruikt, maar levering was snel en correct

Perfect!

Makkelijk te bestellen en levering volgens afspraak. En daarnaast goed spul!

Prima.

Het juiste product binnen korte tijd geleverd.

Werkt goed

Makkelijk in het verwerken

Helemaal goed

Zeer snelle levering , impregneer nog niet aangebracht dus kan nog niet oordelen of het spul goed werkt

eenvoudig bestellen en snelle levering

Bestellen was erg eenvoudig, goede uitleg en erg snel verstuurd.

Zeer slecht!

Ik wacht al 1 week op mijn impregneer. Elke dag krijg ik een berichtje dat het die dag word geleverd !

Snel

Duidelijke uitleg over product en zeer snel geleverd

Impregneerpompen aangekocht die niet werken / slechte naservice

Heb hier 2 pompen gekocht voor de buitengevel van mijn huis te impregneren, beide pompen blijken niet te werken. De producent van het impregneermiddel (Soudal) bevestigde me dat er geen fouten in het product zaten. De eigenaar weigert elke vorm van service om deze pompen te retourneren, deze te testen of ze nog werken of mijn geld terug te geven daar deze niet werken. De eigenaar geeft niet om klantvriendelijkheid/ tevredenheid. Nadat het order verzonden is stopt alle service. Dit is zo ook te lezen in meerdere reviews over zijn website. Het label waartoe hij is aangesloten “Thuiswinkel.org” heeft ook geen enkele meerwaarde in het zoeken van een oplossing. Zij antwoorden niet op mails en telefonisch bieden ze geen ondersteuning. Dit probleem is ondertussen al gaande sinds september.. Kortom, indien je wenst te impregneren en je wenst naservice, koop niet hier.

1E Spoorstraat

Ruurlo 7261ST