Snel geleverd. Productbeschrijving zeer duidelijk

Snel geleverd. Productbeschrijving zeer duidelijk

Pakketjes worden snel bezorgd en vragen worden snel en duidelijk beantwoord.

geweldige service

ik heb het via internet besteld, de dag erna had ik het al in huis. de impregneer was eenvoudig op te brengen.

Sehr gute Ware

Ich habe einen Mauerwerksriss mit der angebotenen Edelstahl-Bewehrung und Kalkmörtel ausgebessert. Zum Einbringen des Mörtels in die Fuge habe ich die Mörtelpistole genutzt. Hat sehr gut funktioniert. Einen halben Punkt Abzug, weil ich die Bewehrungsstäbe verpackungsbedingt erst wieder geradebiegen musste.

Verbruik is meer dan aangegeven

Het verbruik op de verpakking is 0.1 ltr. Per m2. Op de site staat 0,2 ltr. Per m2. Wat is juist. Ik heb gelukkig meer besteld maar goed ook kwam zeker op meer als 0.2 ltr. Per m2 uit

Snelle prima service

Een klein probleempje eerste zending dop lek. Werd dit met een telefoontje direct opgelost. Kortom prima service, er kan altijd iets onvoorziens gebeuren, het is dan belangrijk hoe het word opgelost!

123 Impregneer is goed

123 Impregneer werkt zeer snel en makkelijk. Levering, zelfs naar België gebeurde binnen de 24 uur! Dat vind ik knap.

Mooi product en makkelijk aan te brengen. Ik ben zeer tevreden!

Top snel en correct

Vrijdag besteld en zaterdag in huis,als dat geen service is dan weet ik het niet meer

Prima geleverd

Op tijd geleverd en goed geprijsd product

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Super, bestel hier weer.

Voldeed aan de verwachting

Gemakkelijk in gebruik

Zeer snelle levering volgens afspraak

Goede service en kwaliteit van het materiaal

Mooi op tijd, zo als afgesproken. bedankt

Sehr zuverlässig und guter Partner.

Unkomplizierte Bestellung und prompte Lieferung. Die nächste Bestellung ist schon unterwegs.

goede service

De bestelling plaatsen en de levering waren top ,een dag na de bestelling werd het product al geleverd, wat het product betreft kan ik nog geen beoordeling geven daar ik het product nog niet gebruikt heb, wat eerstdaags zal gebeuren

Goed geregeld en passend advies via de chat.

Advies via de chat (WhatsApp), besteld en rap geleverd. Netjes, naar verwachting.

Snel geleverd. Snelle reactie op belletje

Door eigen schuld onderdeel 2 x compleet moeten bestellen. Tip: misschien toch voor compleet onderdeel losse componenten leveren Dopje kwijtgeraakt door eigen schuld weliswaar. Maar moest toen compleet onderdeel weer bestellen € 85,- voor een plastic dopje is dan zuur

Goede service!

Ons pakket werd snel geleverd maar de vloeistof was deels uitgelopen waardoor het karton en de bestelwagen waarmee het werd geleverd besmeurd waren. Na melding via de site, werd er heel snel gereageerd. Na het sturen van een foto kregen we een nieuw pakket opgestuurd. Goeie service, heel tevreden!

Niet geleverd wat is afgesproken

Ik heb een order geplaatst voor impregneer Beton10 in een vat van 20 liter. Na levering blijkt dat het vat niet geheel gevuld was en de zekering van de dop verbroken was. TIjdens gebruik hebben we exact de liters bijgehouden en nu blijkt dat er maar ca. 16,5 liter geleverd is. Heb vooraf en tijdens geberuik melding gemaakt van dit probleem en het antwoord dat ik krijg is dat het soortelijk gewicht van lvereing aan Post.nl gelijk is aan voorgaande leveringen dus dan is het goed. NEE, HET IS NIET GOED!! Ik heb gewoonweg geen 20 liter geleverd gekregen en 123impregneer wil dit niet corrigeren. Ik zal hier nooit meer zaken mee doen en laat aan een ieder om zelf te bepalen of ze dit willen..... ps. het product zelf voldoet goed.

Op de we site schrijven jullie dat binnen 15.00 uur besteld de volgende dag aanwezig.

Helaas Wa dit bij ons 2dagen later.

Super ,kan niet beter.

duidelijk en snel

Duidelijke website met voor mij de juiste producten. Snelle en duidelijke leverdata. Ondanks drukte binnen een dag in huis. product voldeed aan verwachting

Keurig op tijd geleverd. Prima product voldoet aan de verwachting.

1E Spoorstraat

Ruurlo 7261ST