top, snel en duidelijk

top snel en duidelijk

Prima advies en nu maar afwachten of het doet wat we verwachten

Prima advies en nu afwachten of het doet wat we verwachten!

Tegenvaller

Ik had in 1 week een prijsverschil van €22,49 bij 123 impregneer voor hetzelfde product. Ik vond dat erg vreemd heb telefonisch contact gehad om te vragen hoe dat zat en of ik het verschil retour kon krijgen. Maar kreeg als antwoord dat dat zo niet werkt en dat je dat nergens krijgt. Als ik bij een andere bedrijf binnen 1 week en zelfs langer zo’n prijsverschil heb voor hetzelfde product krijgt je dat altijd netjes gecompenseerd. Ik vind dit erg klantonvriendelijk met als gevolg dat ik hier dan ook niet meer bestel. Ben wel tevreden over de verzending en het product maar voor een volgende keer bestel ik het bij een ander bedrijf.

Goede communicatie en vlotte afhandeling.

Goed advies via de mail gehad. Snelle levering.

Zeer snelle levering

Het aanbrengen van het product was kinderspel. Na enkele dagen heb ik de muur eens nat gemaakt. Het water loopt er zo van af. Prima resultaat.

Bestel niks weer

Nog niks gekregen

Prima en snel

Zeer snel met het versturen van je order. Voor 12:00 uur besteld en inderdaad de volgende dag in huis

Snelle en adequate levering

Binnen een dag netjes verpakt aangeleverd. En met de juiste inhoud.

heel content van de snelle levering!

snelle levering, over het produkt zelf kan ik nog niet oordelen, dat zal de tijd moeten uitwijzen

Makelijk verwerkbaar en werkt goed

De inpregneer werkt prima ik dompel de producten, dit werkt goed en snel. Vooral als je grote hoeveelheden moet doen. Top spul

snel

snel

Vlot bestellen en leveren.

Leuke ervaring.

Werkt eenvoudig

Circa 3 m2 oud metselwerk geïmpregneerd

Tegenvaller

De levering en afrekening ging heel vlot maar de werking van het produkt valt tegen. Ik heb een deel van de klinkers behandeld met 5 liter klaargemaakt produkt. Nu, een week later, zie ik nog geen verschil.

goed behalve de telefonische bereikbaarheid

Probeerde te bellen omdat de post melde: Details Weight: 8.64 kg Dimensions: 20 x 30.5 x 26.5 cm Iets wat ik vreemd vond voor 10 liter inclusief verpakking Omdat het daarna naar Frankrijk ging met alle andere orders belde ik 4 keer op dezelfde dag Geen reactie Daarna was het te laat en was het pakket onderweg naar hier Geen idee of het klopt omdat get op waterbasis is, zou het meer dan 10 kilo moeten zijn

Snel contact en alles geleverd volgens afspraak :)

heb nog niets binnen

Snelle en correcte levering

Ben direct gestart

Schnelle Lieferung gute Produkte

Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk goede levering

Makkelijk bestellen snel geleverd top

Helemaal top

Prijs kwaliteit zoals het hoort te zijn

Correct en snel

Mijn ervaring duidelijke uitleg zeer snelle levering

Goed product en keurig op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen, goede omschrijving en snel geleverd.

Prima site, goede info.

Snel gelverd, gee op af aanmerkingen. Top!

Snel geleverd, geen op af aanmerkingen. Top!

Was prima

Snel en goed.