Zeer goede service!

Pakket was verkeerd bezorgd door mijn eigen fout. Perfect opgelost. Goed verpakt! Zou er zo weer bestellen!

goede service en snelle levering

Snel geleverd voor in Belgié

Gemakkelijk verwerkbaar met de lage drukspuit.

Prima afhandeling bestelling

Goed telefonisch contact en komt afspraken na.

Alleen maar pluspunten

Snelle levering Scherpe prijzen

Gewoon goed

Gewoon goed

Supersnel geleverd en correct

Alles correct geleverd op afgesproken datum. Vriendelijke chauffeur. Top

Netjes geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Super service

Als eerst kon ik makkelijk contact krijgen met iemand die zonder problemen wist wat ik nodig had, verwees mij zo door naar de site met een link en kon het zo bestellen. Binnen zeer korte tijd had ik het binnen, en is mijn hout nu goed behandeld. Top service en snel geregeld.

Goed materiaal en snel geleverd!

Top snel geleverd!

Werkt perfect, simpel te plaatsten deze muur ankers.

Keurig

Keurig en correct en op tijd. Goede kwaliteit netjes verzorgd allemaal.

Prima levering en goed materiaal om mee te werken.

I.v.m. aardbevingsschade ankers en chemische kit besteld. Werkt prima en de kit is goed verwerkbaar en snel droog.

Bestelling ging soepel als ook de levering.

correcte service

Meer valt er eigenlijk niet te zeggen, nog geen 24 uur later had ik mijn pakket in goede orde ontvangen. Voor herhaling vatbaar!

Goed werkend impregneermiddel

Verschillende impregneermiddelen te koop. Ik heb een impregneermiddel voor oude tenten en voor een bakstenen gevel gekocht. Snelle levering en zeer goed werkende impregneermiddelen. De tent en muur is weer geheel “regendoorslagvrij”. Zeer tevreden met de middelen en levering.

Geheel oke

Lekker op tijd zo kan men goed door met het werk

Zeer betrouwbaar en accuraat

Ik heb mijn spullen besteld en betaald. Daarna alles uitstekend afgehandeld.

Snelle service!

Voor mijn bedrijf tot twee maal extra impregneermiddel nodig gehad. Tijdens het werk bellen en volgende dag geleverd. Super service en altijd bereikbaar voor vragen!

Snelle service en goede dienstverlening en prijs kwaliteit is super

Zie hierboven

Goed blijf zo door gaan

Pakket netjes ontvangen goed verpakt ga zo door

Goede en snelle levering

Dik tevreden. Vooral over het product B wax. Hebben dit 15 jaar geleden in onze keuken op het schoon metselwerk gezet. Kookten op een aga cooker zonder afzuigkap. Nu wegens verandering van fornuis is een laagje overheen gezet. Prima afwasbaar spul.

snelle levering van topproduct

Super fijn. Op korte termijn kunnen leveren en aan een mooie scherpe prijs.

Het online bestellen lukte niet maar via de mail prima geregeld en snel geleverd

1E Spoorstraat

Ruurlo 7261ST