Reactie van het bedrijf
Beste Danny,
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. We vinden het erg vervelend dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en willen onze onze excuses hiervoor aanbieden.
Uw e-mails hebben wij helaas niet gezien, doordat deze in onze Spam box terecht zijn gekomen. Na uw klacht gezien te hebben, hebben we contact met u opgenomen via de mail om te vragen waar u niet tevreden over bent en welke planten er precies beschadigd waren, zodat we een oplossing kunnen aanbieden.
Echter kregen wij een zeer felle reactie terug, waarin u niet wilde meedenken in een oplossing. Wij hebben hierop geantwoord dat het helemaal niet onze bedoeling was geweest om niks van ons te laten horen en dat wij op PayPal geen invloed hebben. Ook lieten wij weten dat we graag ons best willen doen om dit op te lossen. Na het sturen van dit bericht op 19 juli hebben wij geen antwoord terug mogen ontvangen. Wij zouden graag een reactie terug ontvangen om voor de beschadigde planten nieuwe planten op te sturen of u geld terug te geven.
Wij hopen nog iets van u te horen, en willen er alles aan doen om dit naar tevredenheid af te handelen.
Met vriendelijke groet,
Romana Prins