Snel en erg lekker

Lekker Indonesisch eten en vlot bezorgd

Slechte service

We kregen ons eten na 2 uur. Na 1.5 uur ging ik bellen en toen werd de bestelling net gemaakt. Het lijkt wel of ze ons vergeten waren. Dat kan gebeuren, maar er wordt niets gezegd of het druk is of excuses gemaakt. Toen we eindelijk onze bestelling hadden was de helft lauw. Ook de wok. Terwijl die normaal gesproken echt heet is. Slechte ervaring dus.

Heerlijk eten

Altijd lekker eten en fijne bezorgers

Ik vind het geen aanrader

Eten werd netjes op tijd gebracht door een vriendelijke bezorger, daarna ging het mis. Veel te flauw, babi pangang erg dik gesneden en niet knapperig. Saus ook niet lekker. Miniloempia's erg vet. Nasi was wel okee maar net als de rest erg flauw. Hier bestellen wij niet meer.

Tiptop

ok

ok

kennemer snack is altijd goed !

voor een echte hamburger ga je naar kennemer snack, geen voorgevormde smakeloze vleesschijven, maar vers rundergehakt !

Goed zoals altijd alleen 1 minpunt.

Eten zoals altijd heerlijk . Na lange tijd weer een loempia besteld, helaas dreef deze in het vet en zat het bakje vol vet. Het vet was zelfs in de tas op de rest van het eten gelekt erg jammer. De loempia verdween in de prullenbak

Snel, goed warm goede smaak

Snelle bezorging, goed warm

Ga zo door

Afspraak is afspraak ga zo door

Lekker, warm en snel

Het was weer heerlijk voor herhaling vatbaar

Goed eten

Waardeloos

Ik heb 1 uur en 45 minuten gewacht en toen de bezorger er eindelijk was, was de pizza koud. Ik heb m mee terug gegeven en wil nu m'n geld terug. De eigenaar van Pronto stuurt me naar jullie, maar mijn bericht aan juliie bounced back. Kunnen jullie nu mijn geld terug storten?

Heeel slecht

Na 2 uur mijn bestelling ontvangen En ook nog met zeer slechte qualiteit

Lekker eten! Snelle service en super vriendelijke bezorger!!

goed eten voor een goede prijs

goed eten voor een goede prijs

uitstekend

Het was weer heerlijk. onze gasten spraken uit hoe lekker ze het vonden.

Op tijd en goed warm bezorgd!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Het eten is er altijd goed en het personeel heel erg vriendelijk

Heerlijk gegeten

Zoals altijd was het eten weer snel bezorgd. We hebben heerlijk gegeten, lekker vers Dank je wel

uitstekend.

Altijd op tijd en heerlijk stoofvlees .Alles prima verzorgd.

Lekkere pizza en broodje maar helaas zat de kruidenboter er niet bij.

Lekker eten

De Shoarma is heerlijk. Perfect gekruid, een goede portie en al met al een aanrader! Dankjewel voor de lekkere maaltijd!

Erg lekker

Lekker en warm . Bezorging altyd precies op tyd.

Impuls 89 A

1446WL Purmerend