Super lekker en snel.

Vriendelijke mensen en heel goed eten voor weinig.

Lekker gegeten

17.30u besteld en 17.50u al bezorgd! Lekker gegeten!

Zeer matig eten

De sateh was enorm droog, eigenlijk oneetbaar. De pindasaus erg waterig.

Lekker eten en vlotte vriendelijke bezorger

Lekker eten en vlotte vriendelijke bezorger

Mals vlees, zeer smaakvol!

Heerlijk gegeten en de ribs werden geleverd in 30 minuten, korter dan de aangegeven tijd. Tot nu was elke bestelling zeer naar tevredenheid!

Altijd top!

Wij bestellen vaker bij Daan, omdat alles echt vers is, goed is verzorgd en altijd heerlijk smaakt!! De bezorging is super en snel. Vriendelijke mensen. Wij hadden 3 verschillende gerechten en alle drie weer erg smakelijk!! Dus gewoon top!!!

Te laat maar lekker

Door kennelijk grote drukte kwam het eten echt veel te laat. Maar ik werd wel gebeld, kreeg gratis blikje fris en nog vele excuses bij de uiteindelijke bezorging. Dus dat was netjes. En het eten was zoals gebruikelijk heerlijk. Meestal is bezorging wel redelijk op tijd.

Vlotte service en goed eten

Makkelijk te bestellen en vlotte bezorging, loempia was een beetje slap geworden maar verder lekker

Werkelijk TOP

Het eten was van TOP kwaliteit en werd ontzettend warm bezorgd. De bezorger was zeer correct en ontzettend vriendelijk. Ik kan Kota Radja iedereen aanbevelen. Wat hebben wij ontzettend lekker gegeten, vlees was erg mals en smaakvol. Al met al, het is fantastisch.

Waardeloos

Bijna 2 uur gewacht. Telefonisch niet bereikbaar zelf maar er naar toe gegaan. Inmiddels waren ze er met een onbeschofte bezorger bij mijn vrouw. De eigenares zei dat ze problemen heeft met bezorgers was vriendelijk maar laatste keer geweest voor ons.

Prima eten altijd netjes op tijd

Wat eten is goed bezorging altijd vriendelijk bijna op temperatuur lekkere blikjes drinken alleen jammer dat alles een stuk duurder is geworden dus zullen we wat minder bestellen

Lekker en op tijd!

Altijd lekker en snel geleverd!

Redelijk

De pizza was lekker, maar het karton was doorweekt.

Heerlijk Gegeten

Heerlijk gegeten, Per ongeluk wat veel rijst besteld. Zit ook al bij de gerechten. Maar zeker een aanrader.

Positief, lekker en netjes afgeleverd.

Voor herhaling vatbaar.

Snel en lekker. Goede prijs.

Binnen 20 min hadden we ons eten. Altijd lekker. Bestellen er zeer regelmatig.

Zoals altijd de beste shoarma sinds jaren

Snel bezorgd en al jaren de beste shoarma van Leiden.

Slecht belegde pizza's

De pizza's waren slecht belegd en veel korst. Wij gaan hier voorlopig niet meer bestellen.

Wederom weer top !!

Op tijd, warm en veel. Super ribs.

Super !!

Alles dik in orde, extratje gehad vanwege vorige foute bestelling, dik tevreden !!

Prijs en kwaliteit = prima

De bestelling(en) waren lekker en voor een mooie prijs. Jammer dat het toegezegde tijdstip niet haalbaar bleek te zijn. Dus langer wachten....

Altijd snel

Snel, smakelijk en vriendelijke bezorging

Lekkerrr

Lekker en genoeg

Genieten

Iedere keer weer genieten van het heerlijke eten!

Impuls 89 A

1446WL Purmerend