Snel, heerlijk en eerlijk!

Genoten vd bamie goreng speciaal en grote gebakken garnalen.

goed eten

Helaas ontbrak de bami 2x , duurde lang voor ze begrepen wat er mis was, netjes opgelost maar bezorgen ervan duurde ook 30 min

Lekker eten, snel bezorgd

Het eten was prima! De rijsttafel was voldoende voor 2 personen. Lekkere groente en Sate. En een zakje vol kroepoek: heerlijk! Persoonlijk vonden we de Rendang niet echt op smaak. Was meer gewoon rundvlees stoof dan echte Rendang en wij kennen die smaak heel goed..

Om 16:15 besteld..... 19:45 geleverd......

Ik heb om 16:15 een bestelling geplaatst met het verzoek om 19:00 te leveren. Wanneer ik om 19:15 bel om te vragen waar mijn besteliing blijft, krijg ik het antwoord: over 10 minuten is het er. De bezorgen stond uiteindelijk om 19:46 voor de deur. Schandalig.

Goed optijd geleverd en het eten pas prima en warm

Super lekker eten

lekker

de shoarma was heerlijk pittig

De pizza's zijn heerlijk

top

Veel keus, alles heerlijk bereid

100%

Heerlijk!

Het eten is zo lekker! Echt een smaakexplosie!

Saté lekker, patat lekker. Prima

Met een half uur bezorgd netjes verpakt. Alles nog warm, satésaus een groot bakje besteld was ook echt een groot bakje. Lekker hoor!

geweldig

perfect eten en bezorging

Prima eten maar te vroeg bezorgd.

De kwaliteit van het eten staat absoluut niet ter discussie. Die was absoluut weer top. Maar we hadden voor 1820 eten besteld en het werd om ongeveer 1730 bezorgd. Als we dan toevallig niet thuis waren geweest hadden we het gemist. Nogmaals het eten was absoluut weer TOP alleen het tijdstip waarop bezorgd werd is voor verbetering vatbaar.

Gewoon goed

Waardeloos

2 uur zitten wachten op 1 koude pizza margerita

Heerlijk eten maar wel per ongelijk kip ipv vega kip

Als vegetariër was ik niet erg blij te ontdekken dat er i.p.v. vega kip echte kip in mijn maaltijd zat. Toen ik belde om dit te bespreken werd er meteen aangeboden om een vega portie te maken en te bezorgen. Deze kwam binnen 15 min bij mij aan. Deze snelle oplossing is natuurlijk erg fijn maar ik heb er wel de balen van dat er nu een portie vlees verspild is.

Eten niet bezorgd

Gaat iets niet goed met de techniek

Wederom teleurgesteld

De vorige keer dat ik bestelde werd er niets bezorgd ," bestelling niet ontvangen". Gisteravond een pizza met drankje besteld. Het drankje is niet aangekomen maar wel 'de pizza' welke niet veel meer was dan een pizzabodem. Buitengewoon vriendelijke groeten aan Nazareth. Dag allemaal !!!!!

Lekker en snel!

Het eten was heel lekker en de bezorging was snel.

Ik vond het erg lekker, maar voor mijn man was het te heet

De bestelling ging vlot. en het werd goed op tijd bezorgd.

Altijd goed en lekker warm eten!

Heerlijk

Altijd vers en lekker

Smerige meuk

Roti gehad niet te eten zo smerig dat geef je niet eens aan een varken degene die dat heeft gemaakt moet leren koken en smaak leren herkennen na 1 hapje gelijk kotsen zelfs mn hond eet die troep niet gewoon weggegooid geld

Impuls 89 A

1446WL Purmerend