Lange bezorgtijd en vies eten

De bezorgtijd was ruim een uur, waarna ik het eten wel warm kreeg. Maar helaas was de kapsalon echt niet lekker.

Matig

Eten is goed maar bezorgen duurt twee uur en kreeg ook dingen die niet voor mij bedoeld waren.

Patat half koud, slap, zoutloos, snacks ook lauw.

Om 18.10 u besteld op doordeweekse dag en om 20 uur bezorgd. Na een belletje was de bezorger onderweg werd er gezegd, na nog 20 min was het er, maar was niet lekker. Patat half koud en slap en zoutloos, snacks goed van smaak(fricandel speciaal en kipcorn), maar ook niet meer warm. Zonde van het geld en het wachten.

Heerlijk warm geleverd vriendelijke bezorger en op tijd ... zeker een aanrader .. alleen hele kleine bakjes saus

Heerlijk eten

Lang geleden hier voor het laatst besteld, ik vond herhet toen niet lekker. Nu heerlijk gegeten, zacht gehakt, precies goed van smaak. Ook de kipdoner was heerlijk. Eigenlijk alles heerlijk

Zeer goede pizza ,perfecte shoarma

Snel geleverd . Compleet . De doner shoarma en kebab gerechten zijn super. Zoals je hoopt /verwacht. De pizzas zijn vers gemaakt dat is een grote plus!

Snel en goed warm

Altijd goed eten

Leuk om sayied gezien te hebben echt hij is lang geworden, dat was jaren geleden ,leuk dat ie naar me vroeg liefs carmen

Snel en goed!

Prima pizza's en snel bezorgd

Het was goed eten

Perfekt!

Duurde iets langer, maar pizza's waren nog heet en heerlijk

Heerlijke maaltijd

Ik bestel hier vaker

Het eten had geen zout en ook friet had helemaal geen zout Was lekker

Werkelijk super lekker, warm en super survice

Altijd voor herhaling vatbaar

Heerlijk!

Heerlijk eten en stipt op tijd geleverd!

Heerlijk

Was prima heerlijk gegeten .

Kon beter

De spareribs waren helaas taai

Super lekker eten

Ik bestel al haren bij dit restaurant en het is vrijwel altijd lekker en in een ruime hoeveelheid.

Normaal goed maar nu niet

Gister avond peking eend bestelt maar was zeer teleurstellend de vel was dik en rubber achtig

Eten smaakt origineel.

Is lekker.

Hele lekkere chinees

na lang zoeken hebben wij een redelijke vervanger gevonden nu restaurant Vrouwenhof gestopt is.

Hele lekkere chinees

Impuls 89 A